Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
UITDAGING
Zalm is niet alleen rijk aan om
ega 3
maar ook aan eiwitten en vitamine D.
er
S pinazie-linzensalade
met zalm in een
5
pistachekorstje
ee
à
A ni
2
Paul
Wie
x
Chili, Leyda Vai
Leyda Reserva,
Sauvignon Wit
Spinazie-linzensalade met zalm in een pistachekorstje
4 personen - Voorbereiding 45 min
(@ verwarm de oven voor op 180°C.
@) Was de spinazie, laat de linzen
Bereiding 20 min- Makkelijk -€ €
Mix de pistaches fin in een kleine keu
uitlekken en snipper de lente-ui. Meng
kenrobot. Meng ze met het lijnzaad, wat
ze alle drie met de granaatappelpitten,
100 g ongezouten pistaches | zel lijnzaad |
zout en peper en 1 el olijfolie. Bekleed
de blauwe bessen en de croutons van
Azalmfilets | 2 pitabroodjes 1200 gjonge
een bakplaat met bakpapier en leg er
pitabrood. Breng op smaak met de
spinazie | 200 g linzen (blik) | 4 lente-uitjes
de zalmfilets op. Besprenkel ze met olijf
vinaigrette, verdeel over de borden
12 handenvol granaatappelpitten |
olie en kruid met zout en peper. Schep
2handenvol blauwe bessen | 4 el bieslook
en serveer met de zalm (in stukjes)en
er het pistachemengsel over en bak 10
bestrooid met fijngehakte bieslook
lolifolie |zout, peper
à15 min in de oven (afhankelijk van de
VOOR DE VINAIGRETTE
dikte en grootte van de zalm).
4el olijfolie | 2 el walnootolie | 2 el
ditroensap! 1 el vloeibare honing
@) scheur het pitabrood in stukjes
Verhit een scheutje olifolie in een
braadpan en bak het brood goudbruin
Be
PERPORTIE 929KCAL 163 GVEITEN |
en krokant. Kruid met zout en peper.
40 GKDOLHYDRATEN 1126 SUKERS |
Meng alle ingrediënten voor de vinai
186 Vezels aa GENT
grette en kruid met zout en peper.
20 Carrefour Food Magazine | april 2021
OS VAKWAISCHAP DRINK JE WET VERSTAND.