Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Carrefour Folder 22.03.2021

Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 20

UITDAGING Zalm is niet alleen rijk aan om ega 3 maar ook aan eiwitten en vitamine D. er S pinazie-linzensalade met zalm in een 5 pistachekorstje ee à A ni 2 Paul Wie x Chili, Leyda Vai Leyda Reserva, Sauvignon Wit Spinazie-linzensalade met zalm in een pistachekorstje 4 personen - Voorbereiding 45 min (@ verwarm de oven voor op 180°C. @) Was de spinazie, laat de linzen Bereiding 20 min- Makkelijk -€ € Mix de pistaches fin in een kleine keu uitlekken en snipper de lente-ui. Meng kenrobot. Meng ze met het lijnzaad, wat ze alle drie met de granaatappelpitten, 100 g ongezouten pistaches | zel lijnzaad | zout en peper en 1 el olijfolie. Bekleed de blauwe bessen en de croutons van Azalmfilets | 2 pitabroodjes 1200 gjonge een bakplaat met bakpapier en leg er pitabrood. Breng op smaak met de spinazie | 200 g linzen (blik) | 4 lente-uitjes de zalmfilets op. Besprenkel ze met olijf vinaigrette, verdeel over de borden 12 handenvol granaatappelpitten | olie en kruid met zout en peper. Schep 2handenvol blauwe bessen | 4 el bieslook en serveer met de zalm (in stukjes)en er het pistachemengsel over en bak 10 bestrooid met fijngehakte bieslook lolifolie |zout, peper à15 min in de oven (afhankelijk van de VOOR DE VINAIGRETTE dikte en grootte van de zalm). 4el olijfolie | 2 el walnootolie | 2 el ditroensap! 1 el vloeibare honing @) scheur het pitabrood in stukjes Verhit een scheutje olifolie in een braadpan en bak het brood goudbruin Be PERPORTIE 929KCAL 163 GVEITEN | en krokant. Kruid met zout en peper. 40 GKDOLHYDRATEN 1126 SUKERS | Meng alle ingrediënten voor de vinai 186 Vezels aa GENT grette en kruid met zout en peper. 20 Carrefour Food Magazine | april 2021 OS VAKWAISCHAP DRINK JE WET VERSTAND.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 20