Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UITDAGING

Zalm is niet alleen rijk aan om

ega 3

maar ook aan eiwitten en vitamine D.

er

S pinazie-linzensalade

met zalm in een

5

pistachekorstje

ee

à

A ni

2

Paul

Wie

x

Chili, Leyda Vai

Leyda Reserva,

Sauvignon Wit

Spinazie-linzensalade met zalm in een pistachekorstje

4 personen - Voorbereiding 45 min

(@ verwarm de oven voor op 180°C.

@) Was de spinazie, laat de linzen

Bereiding 20 min- Makkelijk -€ €

Mix de pistaches fin in een kleine keu

uitlekken en snipper de lente-ui. Meng

kenrobot. Meng ze met het lijnzaad, wat

ze alle drie met de granaatappelpitten,

100 g ongezouten pistaches | zel lijnzaad |

zout en peper en 1 el olijfolie. Bekleed

de blauwe bessen en de croutons van

Azalmfilets | 2 pitabroodjes 1200 gjonge

een bakplaat met bakpapier en leg er

pitabrood. Breng op smaak met de

spinazie | 200 g linzen (blik) | 4 lente-uitjes

de zalmfilets op. Besprenkel ze met olijf

vinaigrette, verdeel over de borden

12 handenvol granaatappelpitten |

olie en kruid met zout en peper. Schep

2handenvol blauwe bessen | 4 el bieslook

en serveer met de zalm (in stukjes)en

er het pistachemengsel over en bak 10

bestrooid met fijngehakte bieslook

lolifolie |zout, peper

à15 min in de oven (afhankelijk van de

VOOR DE VINAIGRETTE

dikte en grootte van de zalm).

4el olijfolie | 2 el walnootolie | 2 el

ditroensap! 1 el vloeibare honing

@) scheur het pitabrood in stukjes

Verhit een scheutje olifolie in een

braadpan en bak het brood goudbruin

Be

PERPORTIE 929KCAL 163 GVEITEN |

en krokant. Kruid met zout en peper.

40 GKDOLHYDRATEN 1126 SUKERS |

Meng alle ingrediënten voor de vinai

186 Vezels aa GENT

grette en kruid met zout en peper.

20 Carrefour Food Magazine | april 2021

OS VAKWAISCHAP DRINK JE WET VERSTAND.