Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RIEER!

In met

Varkenshaas op zuiderse wijze

k weerd

raar, Pe

anbergin

art!

wen

& personen- Voorbereiding 10 min - Bereiding 20 min - Makkelijk - €

viva’ s

en.

van Pa

droogde tom

2Ardense varkenshaasjes

®) verwarm de oven voor op 200°C

de aanwijzingen op de verpakking.

€ gedr

‘70 gtapenade van zwarte

Snij de varkenshaasjes horizontaal

Snij de tomaten in kleine blokjes.

olijven

bijna helemaal door, zodat je ze

Verhit een beetje olijfolie op een

70 gverse geitenkaas

kan openleggen. Snij de vouw nog

laag vuur en leg er de spinazie in.

5g bladpeterselie

wat verder open zodat je één grote

Laat slinken en voeg de tomaten-

300 g gemengde rijst

platte snede vlees krijgt. Besmeer

blokjes toe. Kruid met zout en peper

Atomaten

met de tapenade. Verkruimel er wat

en meng onder de gekookte rijst.

250 g verse spinazie

geitenkaas over en bestrooi met de

fijngehakte peterselie. Rol het vlees

@) Haal het vlees uit de oven en laat

IN JE VOORRAAD-

5 min rusten onder bakpapier. Snij in

KAST

strak op en bind dicht met keuken.

boter

touw. Kruid met zout en peper. Laat

dunne sneden en serveer met de rijst.

olijfolie

wat boter bruinen in een pan en

ger

zout, peper

bak het vlees op een hoog vuur aan

Zn

PERPORTE

STOKCAL

beide kanten bruin. Zet de pan in de

19 6VETTEN

Frankrijk, Côtes du

oven en laat nog 15 min bakken.

636KoOLvDRATEN

Rhône, Hommage

asvnas

3,56SUKERS

®Kook de gemengde rijst volgens

u

46 GEMTTEN

du Rhône, Rood bio

4

mn

NG

Le:

eh AN

” dé

a

MJ

à

CE

sx

= er

ns

x ie,

aat

4

Ne

pe

ON

=

4

a

#

à)

5

Eh

ai

5

Era

54 Carrefour Food Magazine | april 2021