Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 11
GROENTEN VAN BIJ ONS IS dan Gegrilde paksoi met deaal OO krokante ui, maa a veggieballetjes en Kantonsaus zelsc ap. 4 personen - Voorbereiding 40 min Rusten 30 min - Bereiding 20 min - Makkelijk - € 1teentje knoflook | verse gember | {rood pepertje | 250 g basmatirijst | 500 g paksoi | 400 g vegetarische dn balletjes | 1bosje basilicum arachideolie | zout, peper VOOR DEKANTONSAUS Zel oestersaus |1 tl sojasaus | 1tl vissaus |2 4 suiker | 1el maïszetmeel! Gel water | 2el plantaardige olie VOOR DEKROKANTEUI 2 dikke witte uien | 250 ml melk | 1 ei! 150 g bloem | 2el zonnebloemolie | zout 2 a »r Ter voorbereiding: pel de uien en snij ze in dun- ne ringen. Leg ze in een schaal ijswater en laat ze 30 min staan. Pel de knoflook, schil en rasp 5 cm # „AA gember. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fin. & jn al @) Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de KE verpakking en zet opzij. Meng alle ingrediënten voor de Kantonsaus in een pannetje, verwarm op een laag vuur en zet opzij à 4 Snij het groene deel van de paksoi weg en gebruik het voor een andere bereiding. Snij de witte stelen in de lengte in tweeën. Pers de 1; knoflook en meng hem in een schaaltje met 2 el = geraspte gember, het pepertje en een scheutje LE arachideolie. Besprenkel hiermee de paksoi en gril op een hoog vuur in een braadpan, tot de paksoi beetgaar en licht gekleurd is, er (® Maak nu de krokante ui Klop in een kom de LU melk met het ei, de bloem, 2 el zonnebloemolie en een snuifje zout tot een gladde massa. Verhit een groot volume frituurolie, Laat de uiringen uit- Pe PERPORTIE 850 KCAL lekken en dep ze droog met keukenpapier. Dom- 356 ETEN pel ze in het beslag en fituur ze dan goudbruin 936 KOOLMDRATEN en krokant in de hete olie. Bak de vegetarische 166 VAES 156 SUIKERS ® 326 EMITEN balletjes in een scheutje plantaardige olie. Schik de rijst, de paksoi en de balletjes op een serveer- chaal. Werk af met de gefrituurde ui en basilicum Frankrijk, en serveer met de Kantonsaus. Bourgogne, Chablis, _ Mathilde Lafleur, Wit NS NAKWANSCHAP DRINKJE WET VERSTAND. Carrefour Food Magazine | april 2021 11
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 11