Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GROENTEN VAN BIJ ONS
IS
dan
Gegrilde paksoi met
deaal
OO
krokante ui,
maa
a
veggieballetjes en
Kantonsaus
zelsc
ap.
4 personen - Voorbereiding 40 min
Rusten 30 min - Bereiding 20 min -
Makkelijk - €
1teentje knoflook | verse gember | {rood pepertje |
250 g basmatirijst | 500 g paksoi | 400 g vegetarische
dn
balletjes | 1bosje basilicum arachideolie | zout, peper
VOOR DEKANTONSAUS
Zel oestersaus |1 tl sojasaus | 1tl vissaus |2 4 suiker |
1el maïszetmeel! Gel water | 2el plantaardige olie
VOOR DEKROKANTEUI
2 dikke witte uien | 250 ml melk | 1 ei! 150 g bloem |
2el zonnebloemolie | zout
2
a
»r
Ter voorbereiding: pel de uien en snij ze in dun-
ne ringen. Leg ze in een schaal ijswater en laat ze
30 min staan. Pel de knoflook, schil en rasp 5 cm
#
„AA
gember. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en
hak het vruchtvlees fin.
& jn
al
@) Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de
KE
verpakking en zet opzij. Meng alle ingrediënten
voor de Kantonsaus in een pannetje, verwarm op
een laag vuur en zet opzij
à
4
Snij het groene deel van de paksoi weg
en gebruik het voor een andere bereiding. Snij
de witte stelen in de lengte in tweeën. Pers de
1;
knoflook en meng hem in een schaaltje met 2 el
=
geraspte gember, het pepertje en een scheutje
LE
arachideolie. Besprenkel hiermee de paksoi en
gril op een hoog vuur in een braadpan, tot de
paksoi beetgaar en licht gekleurd is,
er
(® Maak nu de krokante ui Klop in een kom de
LU
melk met het ei, de bloem, 2 el zonnebloemolie
en een snuifje zout tot een gladde massa. Verhit
een groot volume frituurolie, Laat de uiringen uit-
Pe
PERPORTIE
850 KCAL
lekken en dep ze droog met keukenpapier. Dom-
356 ETEN
pel ze in het beslag en fituur ze dan goudbruin
936 KOOLMDRATEN
en krokant in de hete olie. Bak de vegetarische
166 VAES
156 SUIKERS
®
326 EMITEN
balletjes in een scheutje plantaardige olie. Schik
de rijst, de paksoi en de balletjes op een serveer-
chaal. Werk af met de gefrituurde ui en basilicum
Frankrijk,
en serveer met de Kantonsaus.
Bourgogne, Chablis,
_ Mathilde Lafleur, Wit
NS NAKWANSCHAP DRINKJE WET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | april 2021 11