Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KIP VAN WELEER
Kipfilets met een Parmezaankorstje,
lentesalade met basilicumvinaigrette
4 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 10 min - Makkelijk - €
120 g Parmezaanse kaas |50 g panko |
(D) Hek de Parmezaanse kaas
@ Mix alle ingrediënten voor
=
=
1teentje knoflook |5 g bladpeterselie |
fin met de panko, de knof-
de vinaigrette tot een gladde
— 2 eieren 4 kipfilets arachideoliet— — — lookerde peterselie-Glet dit — —saus en kraid-ze met zouten
zout, peper
mengsel in een diep bord. Klop
peper Leg de erwten in een
En
VOOR DE VINAIGRETTE
in een ander bord de eieren
hittebestendige schaal, giet er
En
los. Kruid de kipfilets met zout
kokend water over en laat ze
#
25 gbasiicumblaadies | 1teentje knof-
ook 75 mi olijfolie | zout, peper
en peper. Wentel ze eerst door
zo 1 min ontdooien. Giet ze af
“u
f
Ÿ
het ei en dan door het Parme-
en spoel ze onder koud water.
=
VOOR ERBIJ
zaanmengsel. Verhit wat olie
Maak de blaadjes van de sla los.
200 g diepvrieserwten | 4kropjes
in een braadpan tot ze flink
Snij de radijzen in dunne rondjes
warm is en bak de kipfilets in
‘en de venkel in dunne schijven.
little gem sla |1 bosje radijzen | 1 venkel
ongeveer 8 min goudbruin en
krol
(® Meng de sia met de
‚Zet ze opzij.
radijzen, de venkel en de
erwten, giet er de vinaigrette
over en meng kort. Snij de kip
Insneetjes, verdeel ze over de
borden samen met de salade.
Serveer meteen.
JR: .
D
TL
(ImeC®
ne.
PER PORTIE 61 KCAL 135 GVETTEN
1186 KOOLHYDRATENI 316 SUIRERS
Mi
14,66 VEELSI 56 EIITTEN
A
halië, Veneto,
Ripasso
a
|
„>=
Tana di Lupo,
Lenotti, Rood
+
N
FE
A
FA
CA
A
|
a
8
Carrefour Food Magazine | april 2021
43