Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KIP VAN WELEER

Kipfilets met een Parmezaankorstje,

lentesalade met basilicumvinaigrette

4 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 10 min - Makkelijk - €

120 g Parmezaanse kaas |50 g panko |

(D) Hek de Parmezaanse kaas

@ Mix alle ingrediënten voor

=

=

1teentje knoflook |5 g bladpeterselie |

fin met de panko, de knof-

de vinaigrette tot een gladde

— 2 eieren 4 kipfilets arachideoliet— — — lookerde peterselie-Glet dit — —saus en kraid-ze met zouten

zout, peper

mengsel in een diep bord. Klop

peper Leg de erwten in een

En

VOOR DE VINAIGRETTE

in een ander bord de eieren

hittebestendige schaal, giet er

En

los. Kruid de kipfilets met zout

kokend water over en laat ze

#

25 gbasiicumblaadies | 1teentje knof-

ook 75 mi olijfolie | zout, peper

en peper. Wentel ze eerst door

zo 1 min ontdooien. Giet ze af

“u

f

Ÿ

het ei en dan door het Parme-

en spoel ze onder koud water.

=

VOOR ERBIJ

zaanmengsel. Verhit wat olie

Maak de blaadjes van de sla los.

200 g diepvrieserwten | 4kropjes

in een braadpan tot ze flink

Snij de radijzen in dunne rondjes

warm is en bak de kipfilets in

‘en de venkel in dunne schijven.

little gem sla |1 bosje radijzen | 1 venkel

ongeveer 8 min goudbruin en

krol

(® Meng de sia met de

‚Zet ze opzij.

radijzen, de venkel en de

erwten, giet er de vinaigrette

over en meng kort. Snij de kip

Insneetjes, verdeel ze over de

borden samen met de salade.

Serveer meteen.

JR: .

D

TL

(ImeC®

ne.

PER PORTIE 61 KCAL 135 GVETTEN

1186 KOOLHYDRATENI 316 SUIRERS

Mi

14,66 VEELSI 56 EIITTEN

A

halië, Veneto,

Ripasso

a

|

„>=

Tana di Lupo,

Lenotti, Rood

+

N

FE

A

FA

CA

A

|

a

8

Carrefour Food Magazine | april 2021

43