Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Carrefour Folder 22.03.2021

Hier is pagina 43 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 43

KIP VAN WELEER Kipfilets met een Parmezaankorstje, lentesalade met basilicumvinaigrette 4 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 10 min - Makkelijk - € 120 g Parmezaanse kaas |50 g panko | (D) Hek de Parmezaanse kaas @ Mix alle ingrediënten voor = = 1teentje knoflook |5 g bladpeterselie | fin met de panko, de knof- de vinaigrette tot een gladde — 2 eieren 4 kipfilets arachideoliet— — — lookerde peterselie-Glet dit — —saus en kraid-ze met zouten zout, peper mengsel in een diep bord. Klop peper Leg de erwten in een En VOOR DE VINAIGRETTE in een ander bord de eieren hittebestendige schaal, giet er En los. Kruid de kipfilets met zout kokend water over en laat ze # 25 gbasiicumblaadies | 1teentje knof- ook 75 mi olijfolie | zout, peper en peper. Wentel ze eerst door zo 1 min ontdooien. Giet ze af “u f Ÿ het ei en dan door het Parme- en spoel ze onder koud water. = VOOR ERBIJ zaanmengsel. Verhit wat olie Maak de blaadjes van de sla los. 200 g diepvrieserwten | 4kropjes in een braadpan tot ze flink Snij de radijzen in dunne rondjes warm is en bak de kipfilets in ‘en de venkel in dunne schijven. little gem sla |1 bosje radijzen | 1 venkel ongeveer 8 min goudbruin en krol (® Meng de sia met de ‚Zet ze opzij. radijzen, de venkel en de erwten, giet er de vinaigrette over en meng kort. Snij de kip Insneetjes, verdeel ze over de borden samen met de salade. Serveer meteen. JR: . D TL (ImeC® ne. PER PORTIE 61 KCAL 135 GVETTEN 1186 KOOLHYDRATENI 316 SUIRERS Mi 14,66 VEELSI 56 EIITTEN A halië, Veneto, Ripasso a | „>= Tana di Lupo, Lenotti, Rood + N FE A FA CA A | a 8 Carrefour Food Magazine | april 2021 43

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 43