Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HEERLIJK TRADITIONEEL

47

à

|

M

7

F4

Artisjokken

“a

14

gevuld met brie

es

4 personen - Voorbereiding 30 min



’#

2

Bereiding 1 u - Makkelijk -€

es

3

Acitroen |4 artisjokken | 2 laurierbladeren

1250 gbrie 170 gzure room | ei 11009

À

4

geraspte Parmezaanse kaas | 2 sneden

El

$

/

zuurdesembrood |2 el boter | 1 el gedroogde

oregano! {teentje knoflook | een paar pluk-

es verse oregano | honing | zout, peper

Pers de citroen uit Snij de basis

#

van de artisjokken en snij de bladeren

bovenaan bij om een vlak oppervlak te

47

krijgen. Breng een grote pan water aan

Be

1

ul

DL

1}

ij

de kook met de laurierbladeren en het.

Mi

m

pf

dtroensap. Kook hierin de artisjokken,

Jk

x

u

pe

Geen zalm?

15 min (kleintjes) à 45 min (grote) lang.

GD

Vervang hem door

@) Laat de brie in een pannetje smet-

ten met de zure room. Voeg van het.

LT gekookte ham

vuur de eidooier en de Parmezaanse

kaas toe. Kruid met peper en meng

Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie

goed. Verwarm de oven voor op 200°C.

4 personen - Voorbereiding 10 min

Zet de schaaltjes 5 à 10 min in de

Laat de artisjokken uitlekken en

Bereiding 10 min - Makkelijk -€

verwijder het hooi. Vul ze met het

oven, tot het ei begint te stollen. Giet

net voor het serveren een scheutje

briemengsel. Bak de sneden brood

200 g ricotta | 4 sneden gerookte zalm |

goudbruin in een braadpan met de

2handenvol jonge spinazieblaadjes

olijfolie in elk schaaltje. Versier met.

boter en voeg de gedroogde oregano

Aeïeren |2 lente-uitjes | 2 el olijfolie een

plukjes dille en serveer er knapperig

en de knoflook toe. Verbrokkel het.

paar takjes dille | 1 stokbrood | zout, peper

stokbrood bi

brood over de artisjokken en bak ze in

15 min goudbruin in de oven. Werk af

PERPORTE

met verse oregano en wat honing en

(D Venwarm de oven voor op 180°C.

A04KCAL

serveer.

20 GVETEN

@) verdeel de ricotta over de bodem

32 6KO0LHVDRAEN

van 4 individuele ovenschaaltjes. Leg er

1ssuzas

38 GSUKES

24 GEMITTEN

PERPORTIE

gerookte zalm en spinazieblaadjes bij

SCA

en breek vervolgens over elk schaaltje

Frankrijk, Loire,

35 GVETEN

26 GSUKERS

3 6KOOLMDRATEN

een ei. Kruid met zout en peper. Hak

Cheverny, Domaine

28 VEELS

de lente-uitjes fijn en strooi ze over de

Olivier Cadoux “Le Clos

sb

30 GEIWTTEN

schaaltjes.

de Nozieux”, Wit

ON VAKISCHAP DRI JE MET VERSTAND,

Carrefour Food Magazine | april 2021 29