Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HEERLIJK TRADITIONEEL
47
à
|
M
7
F4
Artisjokken
“a
14
gevuld met brie
es
4 personen - Voorbereiding 30 min
”
’#
2
Bereiding 1 u - Makkelijk -€
es
3
Acitroen |4 artisjokken | 2 laurierbladeren
1250 gbrie 170 gzure room | ei 11009
À
4
geraspte Parmezaanse kaas | 2 sneden
El
$
/
zuurdesembrood |2 el boter | 1 el gedroogde
oregano! {teentje knoflook | een paar pluk-
es verse oregano | honing | zout, peper
Pers de citroen uit Snij de basis
#
van de artisjokken en snij de bladeren
bovenaan bij om een vlak oppervlak te
47
krijgen. Breng een grote pan water aan
Be
1
ul
DL
1}
ij
de kook met de laurierbladeren en het.
Mi
m
pf
dtroensap. Kook hierin de artisjokken,
Jk
x
u
pe
Geen zalm?
15 min (kleintjes) à 45 min (grote) lang.
GD
Vervang hem door
@) Laat de brie in een pannetje smet-
ten met de zure room. Voeg van het.
LT gekookte ham
vuur de eidooier en de Parmezaanse
kaas toe. Kruid met peper en meng
Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie
goed. Verwarm de oven voor op 200°C.
4 personen - Voorbereiding 10 min
Zet de schaaltjes 5 à 10 min in de
Laat de artisjokken uitlekken en
Bereiding 10 min - Makkelijk -€
verwijder het hooi. Vul ze met het
oven, tot het ei begint te stollen. Giet
net voor het serveren een scheutje
briemengsel. Bak de sneden brood
200 g ricotta | 4 sneden gerookte zalm |
goudbruin in een braadpan met de
2handenvol jonge spinazieblaadjes
olijfolie in elk schaaltje. Versier met.
boter en voeg de gedroogde oregano
Aeïeren |2 lente-uitjes | 2 el olijfolie een
plukjes dille en serveer er knapperig
en de knoflook toe. Verbrokkel het.
paar takjes dille | 1 stokbrood | zout, peper
stokbrood bi
brood over de artisjokken en bak ze in
15 min goudbruin in de oven. Werk af
PERPORTE
met verse oregano en wat honing en
(D Venwarm de oven voor op 180°C.
A04KCAL
serveer.
20 GVETEN
@) verdeel de ricotta over de bodem
32 6KO0LHVDRAEN
van 4 individuele ovenschaaltjes. Leg er
1ssuzas
38 GSUKES
24 GEMITTEN
PERPORTIE
gerookte zalm en spinazieblaadjes bij
SCA
en breek vervolgens over elk schaaltje
Frankrijk, Loire,
35 GVETEN
26 GSUKERS
3 6KOOLMDRATEN
een ei. Kruid met zout en peper. Hak
Cheverny, Domaine
28 VEELS
de lente-uitjes fijn en strooi ze over de
Olivier Cadoux “Le Clos
sb
30 GEIWTTEN
schaaltjes.
de Nozieux”, Wit
ON VAKISCHAP DRI JE MET VERSTAND,
Carrefour Food Magazine | april 2021 29