Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 29 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 29
HEERLIJK TRADITIONEEL 47 à | M 7 F4 Artisjokken “a 14 gevuld met brie es 4 personen - Voorbereiding 30 min ” ’# 2 Bereiding 1 u - Makkelijk -€ es 3 Acitroen |4 artisjokken | 2 laurierbladeren 1250 gbrie 170 gzure room | ei 11009 À 4 geraspte Parmezaanse kaas | 2 sneden El $ / zuurdesembrood |2 el boter | 1 el gedroogde oregano! {teentje knoflook | een paar pluk- es verse oregano | honing | zout, peper Pers de citroen uit Snij de basis # van de artisjokken en snij de bladeren bovenaan bij om een vlak oppervlak te 47 krijgen. Breng een grote pan water aan Be 1 ul DL 1} ij de kook met de laurierbladeren en het. Mi m pf dtroensap. Kook hierin de artisjokken, Jk x u pe Geen zalm? 15 min (kleintjes) à 45 min (grote) lang. GD Vervang hem door @) Laat de brie in een pannetje smet- ten met de zure room. Voeg van het. LT gekookte ham vuur de eidooier en de Parmezaanse kaas toe. Kruid met peper en meng Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie goed. Verwarm de oven voor op 200°C. 4 personen - Voorbereiding 10 min Zet de schaaltjes 5 à 10 min in de Laat de artisjokken uitlekken en Bereiding 10 min - Makkelijk -€ verwijder het hooi. Vul ze met het oven, tot het ei begint te stollen. Giet net voor het serveren een scheutje briemengsel. Bak de sneden brood 200 g ricotta | 4 sneden gerookte zalm | goudbruin in een braadpan met de 2handenvol jonge spinazieblaadjes olijfolie in elk schaaltje. Versier met. boter en voeg de gedroogde oregano Aeïeren |2 lente-uitjes | 2 el olijfolie een plukjes dille en serveer er knapperig en de knoflook toe. Verbrokkel het. paar takjes dille | 1 stokbrood | zout, peper stokbrood bi brood over de artisjokken en bak ze in 15 min goudbruin in de oven. Werk af PERPORTE met verse oregano en wat honing en (D Venwarm de oven voor op 180°C. A04KCAL serveer. 20 GVETEN @) verdeel de ricotta over de bodem 32 6KO0LHVDRAEN van 4 individuele ovenschaaltjes. Leg er 1ssuzas 38 GSUKES 24 GEMITTEN PERPORTIE gerookte zalm en spinazieblaadjes bij SCA en breek vervolgens over elk schaaltje Frankrijk, Loire, 35 GVETEN 26 GSUKERS 3 6KOOLMDRATEN een ei. Kruid met zout en peper. Hak Cheverny, Domaine 28 VEELS de lente-uitjes fijn en strooi ze over de Olivier Cadoux “Le Clos sb 30 GEIWTTEN schaaltjes. de Nozieux”, Wit ON VAKISCHAP DRI JE MET VERSTAND, Carrefour Food Magazine | april 2021 29
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 29