Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GROENTEN VAN BIJ ONS

Komkommersalade

F

met kip, geitenkaas

en muntpesto

4 personen - Voorbereiding 30 min

Rusten 15 min - Bereiding 10 min

Makkelijk -€

1kippenbouillonblokje | verse gember |

500 g kipfiet | 200 g sugar snaps |

bosje munt! 1 bosje basilicum |

30 g Parmezaanse kaas | 30 g pijnboompitten |

“teentje knoflook | 80 mi rijstazijn |

Groene asperges moet

2el zoete chilisaus | 2 komkommers |

je alleen goed wassen.

4snack komkommers | 200 g verse geitenkaas

Witte moeten worden

40 g gezouten pinda's olijfolie | zout, peper

geschild emd

ze heel

vez

ene

Los het bouillonblokje op in 500 ml kokend

asperges’ zijn

en b:

tstek

water. Voeg 5 cm verse gember in dunne

reepjes toe. Zet het vuur lager en pocheer er

eschikt om te

akken, te wokken

de kipfilet 5 min in. Zet het vuur uit, dek de pan

af en laat 15 min trekken. Blancheer de sugar

en te

rillen,

bijvoorbeeld op

snaps 5 min in licht gezouten kokend water,

2 barbecue.

giet ze af en snij ze in de lengte in tweeën

Maak de pesto; mix in de keukenrobot

de helft van de munt en van het basilicum,

Voeg de Parmezaanse kaas, de piinboompit

ten, de gepelde knoflook en een flink scheutje

je

olijfolie toe. Kruid met zout en peper en mix tot

een gladde massa. Schep de kip uit de bouillon

en snij in stukjes. Meng de rijstazijn met de

zoete chilisaus en besprenkel er de stukjes kip

mee,

zur

Groene asperges

ir

-

‘Asperges zijn een uitstekende

@) snij met een dunschiller de komkommers

in lange linten. Snij de snack komkommers

bron van vezels, zowel oplosbare

in de lengte in stukken. Snij de geitenkaas in

alsniet-oplosbare. Daardoor

sneetjes. Verdeel de komkommers, de sugar

helpen ze bijeen goede

snaps en de geitenkaas over de borden. Leg

spijsvertering. Voor een

er stukjes kip op, nappeer met pesto en strooi

er de rest van de munt en het basilicum over.

ultralichte maaltijd bereid je ze

Hak de pinda's grof en strooi ze tot slot over

op Zn Grieks: met wat olijfolie,

de salade.

citroensap, knoflook en wat

zwarte olijven.

PER PORTE

e

STOKcAL

30 GVETEN

TB GKOOLMORATEN

Duitsland, Moezel,

986 SUKERS

AASYzaS

Peter & Peter,

us

4 GEITEN

Riesling, Wit

8 Carrefour Food Magazine | april 2021

>

U)