Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GROENTEN VAN BIJ ONS
Komkommersalade
F
met kip, geitenkaas
en muntpesto
4 personen - Voorbereiding 30 min
Rusten 15 min - Bereiding 10 min
Makkelijk -€
1kippenbouillonblokje | verse gember |
500 g kipfiet | 200 g sugar snaps |
bosje munt! 1 bosje basilicum |
30 g Parmezaanse kaas | 30 g pijnboompitten |
“teentje knoflook | 80 mi rijstazijn |
Groene asperges moet
2el zoete chilisaus | 2 komkommers |
je alleen goed wassen.
4snack komkommers | 200 g verse geitenkaas
Witte moeten worden
40 g gezouten pinda's olijfolie | zout, peper
geschild emd
ze heel
vez
ene
Los het bouillonblokje op in 500 ml kokend
asperges’ zijn
en b:
tstek
water. Voeg 5 cm verse gember in dunne
reepjes toe. Zet het vuur lager en pocheer er
eschikt om te
akken, te wokken
de kipfilet 5 min in. Zet het vuur uit, dek de pan
af en laat 15 min trekken. Blancheer de sugar
en te
rillen,
bijvoorbeeld op
snaps 5 min in licht gezouten kokend water,
2 barbecue.
giet ze af en snij ze in de lengte in tweeën
Maak de pesto; mix in de keukenrobot
de helft van de munt en van het basilicum,
Voeg de Parmezaanse kaas, de piinboompit
ten, de gepelde knoflook en een flink scheutje
je
olijfolie toe. Kruid met zout en peper en mix tot
een gladde massa. Schep de kip uit de bouillon
en snij in stukjes. Meng de rijstazijn met de
zoete chilisaus en besprenkel er de stukjes kip
mee,
zur
Groene asperges
ir
-
‘Asperges zijn een uitstekende
@) snij met een dunschiller de komkommers
in lange linten. Snij de snack komkommers
bron van vezels, zowel oplosbare
in de lengte in stukken. Snij de geitenkaas in
alsniet-oplosbare. Daardoor
sneetjes. Verdeel de komkommers, de sugar
helpen ze bijeen goede
snaps en de geitenkaas over de borden. Leg
spijsvertering. Voor een
er stukjes kip op, nappeer met pesto en strooi
er de rest van de munt en het basilicum over.
ultralichte maaltijd bereid je ze
Hak de pinda's grof en strooi ze tot slot over
op Zn Grieks: met wat olijfolie,
de salade.
citroensap, knoflook en wat
zwarte olijven.
PER PORTE
e
STOKcAL
30 GVETEN
TB GKOOLMORATEN
Duitsland, Moezel,
986 SUKERS
AASYzaS
Peter & Peter,
us
4 GEITEN
Riesling, Wit
8 Carrefour Food Magazine | april 2021
>
U)