Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 8
GROENTEN VAN BIJ ONS Komkommersalade F met kip, geitenkaas en muntpesto 4 personen - Voorbereiding 30 min Rusten 15 min - Bereiding 10 min Makkelijk -€ 1kippenbouillonblokje | verse gember | 500 g kipfiet | 200 g sugar snaps | bosje munt! 1 bosje basilicum | 30 g Parmezaanse kaas | 30 g pijnboompitten | “teentje knoflook | 80 mi rijstazijn | Groene asperges moet 2el zoete chilisaus | 2 komkommers | je alleen goed wassen. 4snack komkommers | 200 g verse geitenkaas Witte moeten worden 40 g gezouten pinda's olijfolie | zout, peper geschild emd ze heel vez ene Los het bouillonblokje op in 500 ml kokend asperges’ zijn en b: tstek water. Voeg 5 cm verse gember in dunne reepjes toe. Zet het vuur lager en pocheer er eschikt om te akken, te wokken de kipfilet 5 min in. Zet het vuur uit, dek de pan af en laat 15 min trekken. Blancheer de sugar en te rillen, bijvoorbeeld op snaps 5 min in licht gezouten kokend water, 2 barbecue. giet ze af en snij ze in de lengte in tweeën Maak de pesto; mix in de keukenrobot de helft van de munt en van het basilicum, Voeg de Parmezaanse kaas, de piinboompit ten, de gepelde knoflook en een flink scheutje je olijfolie toe. Kruid met zout en peper en mix tot een gladde massa. Schep de kip uit de bouillon en snij in stukjes. Meng de rijstazijn met de zoete chilisaus en besprenkel er de stukjes kip mee, zur Groene asperges ir - ‘Asperges zijn een uitstekende @) snij met een dunschiller de komkommers in lange linten. Snij de snack komkommers bron van vezels, zowel oplosbare in de lengte in stukken. Snij de geitenkaas in alsniet-oplosbare. Daardoor sneetjes. Verdeel de komkommers, de sugar helpen ze bijeen goede snaps en de geitenkaas over de borden. Leg spijsvertering. Voor een er stukjes kip op, nappeer met pesto en strooi er de rest van de munt en het basilicum over. ultralichte maaltijd bereid je ze Hak de pinda's grof en strooi ze tot slot over op Zn Grieks: met wat olijfolie, de salade. citroensap, knoflook en wat zwarte olijven. PER PORTE e STOKcAL 30 GVETEN TB GKOOLMORATEN Duitsland, Moezel, 986 SUKERS AASYzaS Peter & Peter, us 4 GEITEN Riesling, Wit 8 Carrefour Food Magazine | april 2021 > U)
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 8