Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Carrefour Folder 22.03.2021

Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 30

seBotermals lam Schakel na de bereiding de oven uit en laat de () | lamskroon er 15minin => rusten, afgedekt met 11 bakpapier, voorin in de à Ph m oven en met de deur open. x De sappen verdelen zich Fi dl dan rustig over het vlees, N dat daardoor zalig mals 5 > ls wordt. eo + rs [2 Sa Li EN Lam is hét traditionelef a er FE. he bd en symbool van het paasfeest,'2 zowel in de joodse als de, u a aan PH Frankrijk, Côtes du Rhône, Gigondas, Domaine Santa Duc “Les Garancières”, Lamskroon met kruiden en couscoussalade Bio Rood 4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 25 min - Vrij makkelijk - €€ 2lamskronen @ teg de lamskronen voor je met de ui. Breng 300 ml water aan de kook met 1tl WAAROM ETEN Provencaalse kruiden vleeskant op het werkvlak (de ribben naar zout. Leg er de abrikozen in, schep ze uitde WE LAMSVLEES cen paartakjes Jou gedraaid) en maak om de 2 à 3 botjes pan zodra ze mals zijn. Breng het water terug MET PASEN? rozemarijn een insnijding van 3 cm lang en ongeveer aan de kook en giet het over de couscous in Lam staat voor 2el olifolie 0,5 cm diep. Kruid met zout en peper. Hak een hittebestendige schaal. Laat rustig wellen puurheid en on- zout, peper de rozemarijn fijn en strooi samen met de en woel dan los met een vork. Voeg de boter, schuld en is daarom VOOR DE Provencaalse kruiden over het vlees, Verhit het mengsel van knoflook en ui, de tuinbonen onlosmakelijk COUSCOUSSALADE de olijfolie in een ovenvaste braadpan en en de abrikozen toe en schep alles goed om. tui schroei de lamskronen rondom dicht. Bestrooi met de fijngehakte peterselie en verbonden met het paasmaal. Hetis teentje knoflook munt en kruid met zout en peper. Schep de 40 gedroogde abrikozen Verwarm de oven voor op 200°C. Vorm couscous op een serveerschaal en leg er de ook een symbool een kroon met het vlees en zet van buiten van wedergeboorte. 150 g tuinbonen lamskronen bovenop. Versier met wat plukjes 2el olifolie naar binnen vast met keukentouw. Leg te- verse kruiden en serveer meteen. De lente is ook rug in de pan en zet die 15 min in de oven. de beste tijd om 200 g couscous lamsvlees te eten. 209 boter @) voor de couscoussalade: pel de uien En Abosje bladpeterselie PER PORTIE Niet te jong en net de knoflook en hak fijn. Snij de abrikozen TOTKCAL 286 VETTEN voor het een schaap 10 muntblaadjes in kleine blokjes. Blancheer de tuinbonen SOC KOOLWDRAEN 1a2ti zout ESUKERS is geworden (vanaf en laat ze uitlekken. Verhit de olijfolie in Teves 300 dagen). een braadpan en fruit de knoflook en de dé 416 EITEN 30 Carrefour Food Magazine | april 2021

Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 30