Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seBotermals lam

Schakel na de bereiding de

oven uit en laat de

()

|

lamskroon er 15minin

=>

rusten, afgedekt met

11

bakpapier, voorin in de

à

Ph

m

oven en met de deur open.

x

De sappen verdelen zich

Fi

dl

dan rustig over het vlees,

N

dat daardoor zalig mals

5

>

ls

wordt.

eo

+

rs

[2

Sa

Li

EN

Lam is hét traditionelef

a

er

FE.

he

bd

en

symbool van het paasfeest,'2

zowel in de joodse als de,

u

a aan

PH

Frankrijk, Côtes du Rhône,

Gigondas, Domaine Santa

Duc “Les Garancières”,

Lamskroon met kruiden en couscoussalade

Bio Rood

4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 25 min - Vrij makkelijk - €€

2lamskronen

@ teg de lamskronen voor je met de

ui. Breng 300 ml water aan de kook met 1tl

WAAROM ETEN

Provencaalse kruiden

vleeskant op het werkvlak (de ribben naar

zout. Leg er de abrikozen in, schep ze uitde

WE LAMSVLEES

cen paartakjes

Jou gedraaid) en maak om de 2 à 3 botjes

pan zodra ze mals zijn. Breng het water terug

MET PASEN?

rozemarijn

een insnijding van 3 cm lang en ongeveer

aan de kook en giet het over de couscous in

Lam staat voor

2el olifolie

0,5 cm diep. Kruid met zout en peper. Hak

een hittebestendige schaal. Laat rustig wellen

puurheid en on-

zout, peper

de rozemarijn fijn en strooi samen met de

en woel dan los met een vork. Voeg de boter,

schuld en is daarom

VOOR DE

Provencaalse kruiden over het vlees, Verhit

het mengsel van knoflook en ui, de tuinbonen

onlosmakelijk

COUSCOUSSALADE

de olijfolie in een ovenvaste braadpan en

en de abrikozen toe en schep alles goed om.

tui

schroei de lamskronen rondom dicht.

Bestrooi met de fijngehakte peterselie en

verbonden met het

paasmaal. Hetis

teentje knoflook

munt en kruid met zout en peper. Schep de

40 gedroogde abrikozen

Verwarm de oven voor op 200°C. Vorm

couscous op een serveerschaal en leg er de

ook een symbool

een kroon met het vlees en zet van buiten

van wedergeboorte.

150 g tuinbonen

lamskronen bovenop. Versier met wat plukjes

2el olifolie

naar binnen vast met keukentouw. Leg te-

verse kruiden en serveer meteen.

De lente is ook

rug in de pan en zet die 15 min in de oven.

de beste tijd om

200 g couscous

lamsvlees te eten.

209 boter

@) voor de couscoussalade: pel de uien

En

Abosje bladpeterselie

PER PORTIE

Niet te jong en net

de knoflook en hak fijn. Snij de abrikozen

TOTKCAL

286 VETTEN

voor het een schaap

10 muntblaadjes

in kleine blokjes. Blancheer de tuinbonen

SOC KOOLWDRAEN

1a2ti zout

ESUKERS

is geworden (vanaf

en laat ze uitlekken. Verhit de olijfolie in

Teves

300 dagen).

een braadpan en fruit de knoflook en de



416 EITEN

30 Carrefour Food Magazine | april 2021