Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seBotermals lam
Schakel na de bereiding de
oven uit en laat de
()
|
lamskroon er 15minin
=>
rusten, afgedekt met
11
bakpapier, voorin in de
à
Ph
m
oven en met de deur open.
x
De sappen verdelen zich
Fi
dl
dan rustig over het vlees,
N
dat daardoor zalig mals
5
>
ls
wordt.
eo
+
rs
[2
Sa
Li
EN
Lam is hét traditionelef
a
er
FE.
he
bd
en
symbool van het paasfeest,'2
zowel in de joodse als de,
u
a aan
PH
Frankrijk, Côtes du Rhône,
Gigondas, Domaine Santa
Duc “Les Garancières”,
Lamskroon met kruiden en couscoussalade
Bio Rood
4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 25 min - Vrij makkelijk - €€
2lamskronen
@ teg de lamskronen voor je met de
ui. Breng 300 ml water aan de kook met 1tl
WAAROM ETEN
Provencaalse kruiden
vleeskant op het werkvlak (de ribben naar
zout. Leg er de abrikozen in, schep ze uitde
WE LAMSVLEES
cen paartakjes
Jou gedraaid) en maak om de 2 à 3 botjes
pan zodra ze mals zijn. Breng het water terug
MET PASEN?
rozemarijn
een insnijding van 3 cm lang en ongeveer
aan de kook en giet het over de couscous in
Lam staat voor
2el olifolie
0,5 cm diep. Kruid met zout en peper. Hak
een hittebestendige schaal. Laat rustig wellen
puurheid en on-
zout, peper
de rozemarijn fijn en strooi samen met de
en woel dan los met een vork. Voeg de boter,
schuld en is daarom
VOOR DE
Provencaalse kruiden over het vlees, Verhit
het mengsel van knoflook en ui, de tuinbonen
onlosmakelijk
COUSCOUSSALADE
de olijfolie in een ovenvaste braadpan en
en de abrikozen toe en schep alles goed om.
tui
schroei de lamskronen rondom dicht.
Bestrooi met de fijngehakte peterselie en
verbonden met het
paasmaal. Hetis
teentje knoflook
munt en kruid met zout en peper. Schep de
40 gedroogde abrikozen
Verwarm de oven voor op 200°C. Vorm
couscous op een serveerschaal en leg er de
ook een symbool
een kroon met het vlees en zet van buiten
van wedergeboorte.
150 g tuinbonen
lamskronen bovenop. Versier met wat plukjes
2el olifolie
naar binnen vast met keukentouw. Leg te-
verse kruiden en serveer meteen.
De lente is ook
rug in de pan en zet die 15 min in de oven.
de beste tijd om
200 g couscous
lamsvlees te eten.
209 boter
@) voor de couscoussalade: pel de uien
En
Abosje bladpeterselie
PER PORTIE
Niet te jong en net
de knoflook en hak fijn. Snij de abrikozen
TOTKCAL
286 VETTEN
voor het een schaap
10 muntblaadjes
in kleine blokjes. Blancheer de tuinbonen
SOC KOOLWDRAEN
1a2ti zout
ESUKERS
is geworden (vanaf
en laat ze uitlekken. Verhit de olijfolie in
Teves
300 dagen).
een braadpan en fruit de knoflook en de
dé
416 EITEN
30 Carrefour Food Magazine | april 2021