Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KIP VAN WELEER

Gevlinderde harissakip met jonge wortelen,

rozijnen, olijven en amandelen

4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 50 min - Makkelijk -€

Akip

(DVerwam de oven voor op 180°C. Maak met een

4elharissa

viéesschaar de ruggegraat van de kip los en trek

2rode uien

hem eruit. Draai de kip om en duw de borst plat met.

je handpalm, zodat je de kip kan platieggen. Kruid

1bussel jonge wortelen

400 gkriekjes

met zout en peper en wrijf 2 el harissa in het vel.

30 g amandelen

(@) Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er

4 handvol rozijnen

de kip op. Pel de rode uien en snij ze in stukken.

30 g ontpitte groene olijven

‘olijfolie

Schil de wortelen. Meng de uien, de wortelen en de

Or BED®

krieltjes met 2 el harissa, kruid met zout en peper en

121 GKOOLITDRATEN 126 SUIKERS

PER PORTIE 552 KCAL126GVETIEN

zout, peper

schik rondom de kip,

1826 VEELS 149 GEM TIEN

@) Bak 50 min in de oven. Voeg 10 min voor het

Frankrijk,

eind van de bereidingstijd de amandelen, de rozijnen

Beaujolais, Chénas,

a

en de olijven toe. Leg alles op een serveerschaal en

Château des

serveer.

Paquelets, Rood

er

x

ar

5

7

%

Bi

Wr

ER

*

à

2

EL

f

IN

#

TS

3

Ontdek onze

ri

veporta

EPT

zn

Ep

over de

van Weleer.

SCANME

Carrefour Food Magazine | april 2021 45

|