Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 45
KIP VAN WELEER Gevlinderde harissakip met jonge wortelen, rozijnen, olijven en amandelen 4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 50 min - Makkelijk -€ Akip (DVerwam de oven voor op 180°C. Maak met een 4elharissa viéesschaar de ruggegraat van de kip los en trek 2rode uien hem eruit. Draai de kip om en duw de borst plat met. je handpalm, zodat je de kip kan platieggen. Kruid 1bussel jonge wortelen 400 gkriekjes met zout en peper en wrijf 2 el harissa in het vel. 30 g amandelen (@) Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er 4 handvol rozijnen de kip op. Pel de rode uien en snij ze in stukken. 30 g ontpitte groene olijven ‘olijfolie Schil de wortelen. Meng de uien, de wortelen en de Or BED® krieltjes met 2 el harissa, kruid met zout en peper en 121 GKOOLITDRATEN 126 SUIKERS PER PORTIE 552 KCAL126GVETIEN zout, peper schik rondom de kip, 1826 VEELS 149 GEM TIEN @) Bak 50 min in de oven. Voeg 10 min voor het Frankrijk, eind van de bereidingstijd de amandelen, de rozijnen Beaujolais, Chénas, a en de olijven toe. Leg alles op een serveerschaal en Château des serveer. Paquelets, Rood er x ar 5 7 % Bi Wr ER * à 2 EL f IN # TS 3 Ontdek onze ri veporta EPT zn Ep over de van Weleer. SCANME Carrefour Food Magazine | april 2021 45 |
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 45