Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KIP VAN WELEER
Gevlinderde harissakip met jonge wortelen,
rozijnen, olijven en amandelen
4 personen - Voorbereiding 20 min - Bereiding 50 min - Makkelijk -€
Akip
(DVerwam de oven voor op 180°C. Maak met een
4elharissa
viéesschaar de ruggegraat van de kip los en trek
2rode uien
hem eruit. Draai de kip om en duw de borst plat met.
je handpalm, zodat je de kip kan platieggen. Kruid
1bussel jonge wortelen
400 gkriekjes
met zout en peper en wrijf 2 el harissa in het vel.
30 g amandelen
(@) Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er
4 handvol rozijnen
de kip op. Pel de rode uien en snij ze in stukken.
30 g ontpitte groene olijven
‘olijfolie
Schil de wortelen. Meng de uien, de wortelen en de
Or BED®
krieltjes met 2 el harissa, kruid met zout en peper en
121 GKOOLITDRATEN 126 SUIKERS
PER PORTIE 552 KCAL126GVETIEN
zout, peper
schik rondom de kip,
1826 VEELS 149 GEM TIEN
@) Bak 50 min in de oven. Voeg 10 min voor het
Frankrijk,
eind van de bereidingstijd de amandelen, de rozijnen
Beaujolais, Chénas,
a
en de olijven toe. Leg alles op een serveerschaal en
Château des
serveer.
Paquelets, Rood
er
x
ar
5
7
%
Bi
Wr
ER
*
à
2
EL
f
IN
#
TS
3
Ontdek onze
ri
veporta
EPT
zn
Ep
over de
van Weleer.
SCANME
Carrefour Food Magazine | april 2021 45
|