Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HEERLIJK TRADITIONEEL
Verrines met citroen-kaastaart
LEMON CURD,
VERY BRITISH!
4& personen - Voorbereiding 15 min - Rusten 1 u - Makkelijk - €
Deze crème met zijn
intense aroma van
citroenen werd in
5 sprits zandkoekjes
@ Verkruimel 4 sprits koekjes
glaasjes. Verkruimel er het
Engeland bedacht
&ellemoncurd
en verdeel ze over de bodem
resterende koekje over en
2 citroenen
bestrooi met de rest van de
rond 1800. Destijds
van 4 verrines. Schep in elk
werd lemon curd
150 9 yoghurt op z'n Grieks
glaasje 1 el lemon curd.
citroenzeste.
geserveerd bij de
150 g plattelaas natuur
2 el bloemsuiker
@Was 1 citroen en rasp er de
@ snij schijf van de reste-
thee, met brood of
zeste af. Meng de yoghurt met
rende citroen in kwartjes. Leg
scones (gerezen
Atakjes verse munt
de plattekaas, de bloemsuiker
die in de glaasjes en werk af
gebakjes die over —
en 2/3 van de citroenzeste.
met een takje munt. Laat 1 u
het Kanaal nog altijd
Verdeel dit mengsel over de
rusten in de koelkast.
heel populair zijn).
Huis-
emaakte
emoncurd
v Was 2ecitroenen.
Rasper de zeste af en
x
persde vruchten uit.
Klop in een kom
ke
Seierenlos met 100 g,
suiker en voeg dan
decitroenzesteen
het sap toe.
Giet deze
Kare
bereiding ineen
kookpan en voeg 60g
ra
boter instukjestoe.
5
Laat op een matig
vuur alkloppend
koken tot een dikke
ze
Eid
ke
massa.
Giet de lemon curd
+
be”
ar
in een bokaaltje en
k
laat afkoelen.
\
TS (G;
m
Laat je inspireren
re
voor Pasen: recepten,
Ee
ref
Fo
DRATEN
deco-ideeën en
LT
076 VERS
w®
SAG Emmen
knutseltips“
AN ME
denn
NS WARANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | april 2021 34