Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GA

L 2

Ll

=

lm

Bene

“Met een klein handvol zaden

en schaalvruchten per dag

15 a 25 g, ongezouten, niet

heb i

Le

eroosterd en zonder coating

u

alle nod

ge omega 3 binnen.”

nr

ZN

Z

af

D

»

=

I“

=

7

AA

(Li

vs

#

Me

ir

ar,

a,

+

dm

=.

%



Wr,

A\

vs

+

2,

TR

F)

33

Omegarijke pasta met

„ansjovis, broccoli en walnoten

pn

‘a personen -

ing 45 min

D snij de broccoli in kleine roosjes. Schil

@) voeg de kappertjes, de olijven en

Bereiding 15:

Ene

- Makkelijk -€

de steel en snij hem in Keine blokjes. Kook

50 ml kookvocht van de pasta toe. Laat de

de pasta beetgaar volgens de aanwijzin-

saus een paar minuten warmen en roer af en

gen op de verpakking. Voeg de laatste

toe. Giet de pasta en de broccoli af en schep

broccoli 500 orecchiette | 60 9 gepelde

walnoten |2 blikjes ansjovisfdets| 4 teentjes

3 min de broccolitoe (roosjes en blokjes).

ze samen met de walnoten door de saus,

knoflook 116 Kalamon-olijven 6 el olifolie |

Breng indien nodig op smaak met zout en

(@) Hak de noten grof en rooster ze goud-

peper, bestrooi met geraspte Parmezaanse

snuifje gemalen chii 4 el kappertjes | 100 9

bruin in een pan zonder vetstof Laat de

kaas en serveer.

Parmezaanse kaas | zout, peper

ansjovis uitlekken en snij de filets in stuk

jes. Pel en pers de knoflook. Snij de olijven

in stukjes Verhit de olijfolie op een laag

(ase0®

vuur in een kookpan en leg er de ansjovis

PER PORTIE 820 CAL 1256 VETTEN |

106 VERS 44 GEMITTE

996 KDOLHYDRATEN 1 9, 6 SUKERS |

‘en de knoflook in. Strooi er de chili bij Plet

de ansjovis met een houten lepel tot pulp

rankrijk, Languedoc,

s

en laat al roerend ongeveer 2 min bakken,

Cersius, Wit

tot de ansjovis volledig oplost.

18 Carrefour Food Magazine | april 2021