Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 18
GA L 2 Ll = lm Bene “Met een klein handvol zaden en schaalvruchten per dag 15 a 25 g, ongezouten, niet heb i Le eroosterd en zonder coating u alle nod ge omega 3 binnen.” nr ZN Z af D » = I“ = 7 AA (Li vs # Me ir ar, a, + dm =. % “ Wr, A\ vs + 2, TR F) 33 Omegarijke pasta met „ansjovis, broccoli en walnoten pn ‘a personen - ing 45 min D snij de broccoli in kleine roosjes. Schil @) voeg de kappertjes, de olijven en Bereiding 15: Ene - Makkelijk -€ de steel en snij hem in Keine blokjes. Kook 50 ml kookvocht van de pasta toe. Laat de de pasta beetgaar volgens de aanwijzin- saus een paar minuten warmen en roer af en gen op de verpakking. Voeg de laatste toe. Giet de pasta en de broccoli af en schep broccoli 500 orecchiette | 60 9 gepelde walnoten |2 blikjes ansjovisfdets| 4 teentjes 3 min de broccolitoe (roosjes en blokjes). ze samen met de walnoten door de saus, knoflook 116 Kalamon-olijven 6 el olifolie | Breng indien nodig op smaak met zout en (@) Hak de noten grof en rooster ze goud- peper, bestrooi met geraspte Parmezaanse snuifje gemalen chii 4 el kappertjes | 100 9 bruin in een pan zonder vetstof Laat de kaas en serveer. Parmezaanse kaas | zout, peper ansjovis uitlekken en snij de filets in stuk jes. Pel en pers de knoflook. Snij de olijven in stukjes Verhit de olijfolie op een laag (ase0® vuur in een kookpan en leg er de ansjovis PER PORTIE 820 CAL 1256 VETTEN | 106 VERS 44 GEMITTE 996 KDOLHYDRATEN 1 9, 6 SUKERS | ‘en de knoflook in. Strooi er de chili bij Plet de ansjovis met een houten lepel tot pulp rankrijk, Languedoc, s en laat al roerend ongeveer 2 min bakken, Cersius, Wit tot de ansjovis volledig oplost. 18 Carrefour Food Magazine | april 2021
Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 18