Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GA
L 2
Ll
=
lm
Bene
“Met een klein handvol zaden
en schaalvruchten per dag
15 a 25 g, ongezouten, niet
heb i
Le
eroosterd en zonder coating
u
alle nod
ge omega 3 binnen.”
nr
ZN
Z
af
D
»
=
I“
=
7
AA
(Li
vs
#
Me
ir
ar,
a,
+
dm
=.
%
“
Wr,
A\
vs
+
2,
TR
F)
33
Omegarijke pasta met
„ansjovis, broccoli en walnoten
pn
‘a personen -
ing 45 min
D snij de broccoli in kleine roosjes. Schil
@) voeg de kappertjes, de olijven en
Bereiding 15:
Ene
- Makkelijk -€
de steel en snij hem in Keine blokjes. Kook
50 ml kookvocht van de pasta toe. Laat de
de pasta beetgaar volgens de aanwijzin-
saus een paar minuten warmen en roer af en
gen op de verpakking. Voeg de laatste
toe. Giet de pasta en de broccoli af en schep
broccoli 500 orecchiette | 60 9 gepelde
walnoten |2 blikjes ansjovisfdets| 4 teentjes
3 min de broccolitoe (roosjes en blokjes).
ze samen met de walnoten door de saus,
knoflook 116 Kalamon-olijven 6 el olifolie |
Breng indien nodig op smaak met zout en
(@) Hak de noten grof en rooster ze goud-
peper, bestrooi met geraspte Parmezaanse
snuifje gemalen chii 4 el kappertjes | 100 9
bruin in een pan zonder vetstof Laat de
kaas en serveer.
Parmezaanse kaas | zout, peper
ansjovis uitlekken en snij de filets in stuk
jes. Pel en pers de knoflook. Snij de olijven
in stukjes Verhit de olijfolie op een laag
(ase0®
vuur in een kookpan en leg er de ansjovis
PER PORTIE 820 CAL 1256 VETTEN |
106 VERS 44 GEMITTE
996 KDOLHYDRATEN 1 9, 6 SUKERS |
‘en de knoflook in. Strooi er de chili bij Plet
de ansjovis met een houten lepel tot pulp
rankrijk, Languedoc,
s
en laat al roerend ongeveer 2 min bakken,
Cersius, Wit
tot de ansjovis volledig oplost.
18 Carrefour Food Magazine | april 2021