Carrefour - Folder van 22.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Dd
Br
SES
5
Spiesjes van zalm en
courgette met
AT
harissa-marinade
4 personen - Voorbereiding 15 min
Bereiding 8 min - Makkelijk - €€
a
Ci
2courgettes
x
jp
Arode ui
ze
Vi
500 g zalm
CS
ie
2
ee
hk
Acitroen
5
zout, peper
er
VOOR DE MARINADE
NES
3teentjes knoflook
FE,
ä
2rode pepertjes
Zelkominzaadjes
Æ
zel venkelzaadjes
RS
2tlkorianderzaadies
Al grof gemalen chili
ve
À
400 ml olijfolie
died
Yacitroen
5
4
50 9 geconcentreerde tomatenpuree
Maak de marinade: pel en snipper
de knoflook. Verwijder de zaadjes uit
de pepertjes en hak ze fijn. Plet de
komijnzaadjes, venkelzaadjes en korian:
derzaadies in de vijzel. Voeg er de
7
2
1
gemalen chili, olijfolie, het sap van V2
dtroen en de tomatenpuree aan toe en
meng tot een grove pasta
Re
u
© Snii de courgettes in korte stukken
en de rode ui in schijfes. Snij de zalm
“
Es
ll,
in gelijkmatige blokjes. Kruid ze met
a
zout en peper en borstel er 2 el van de
ES
a
marinade over Prik achtereenvolgens
-.
9
®
er
id
een blokje zalm, een stukje courgette
en een stukje ui op spiesjes en herhaal
Ontdex hier het
e
vecept voor
(® Rooster de spiesjes op de
KOKETTE
barbecue, op een vel aluminiumfolie,
>
groente-
en besprenkel ze tijdens het bakken
ROCHETTES
brocherte
Geef je spiesjes een
geregeld met citroensap.
originele draai door de
ingrediënten op een
DA
tal
rozemarijn ©
==
PERPORTIE
G32KCAL
Oostenrijk,
een stengel citroengras
=
Rene
50 GVETEN
te pril
Ken.
ueces
=
©
18 KOOLDRATEN
Niederösterreich,
58 GVELLS
35 6SUKERS
Domäne Krems,
gegaran
deerdl
SCAN ME
u
29 GEITTEN
‚Grüner Veltliner, Wit
A
5
me
Zi
ONS VAKWANSCHAP DRINKJE MET VERSTAND.
Carrefour Food Magazine | april 2021
59