Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
bakplezier ®
—
L
Onze gouden tip voor een
\
heerlijk smeuige appelcake?
Verwerk appelmoes in je deeg.
Werk af met de vertrouwde
plakjes appel en voor een frisse
finish wat zeste van citroen.
4 personen
45 min
em
3 grote appelen
75 gSpar amandelpoeder
1 groot Spar ei
3
80 g Spar boter
suiker
zeste van 1 bio citroen
citroensap
springvorm ( 20 cm)
bakpapier
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de appelen. Snij 2 appelen in blokjes.
id
Doe ze in een kookpot, overgiet met 15 cl
gk
water en kook tot appelmoes.
Snij de overige appel in plakjes en
af SV
besprenkel met citroensap.
Smelt de boter. Klop het ei los.
Meng het amandelpoeder en 25 g suiker
door het ei. Roer ?: van de gesmolten
boter en appelmoes erdoor.
Bekleed de springvorm met bakpapier en
giet het deeg erin.
daj
Schik de appelplakjes op het deeg en
„dE
BER
al
bestrijk met de rest van de gesmolten
leg
boter.
Y
Bestrooi met suiker. Zet in de oven en bak
2
in 20 min goudbruin en gaar.
Werk af met zeste van citroen.
|
EL
3
#7!