Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

bakplezier ®



L

Onze gouden tip voor een

\

heerlijk smeuige appelcake?

Verwerk appelmoes in je deeg.

Werk af met de vertrouwde

plakjes appel en voor een frisse

finish wat zeste van citroen.

4 personen

45 min

em

3 grote appelen

75 gSpar amandelpoeder

1 groot Spar ei

3

80 g Spar boter

suiker

zeste van 1 bio citroen

citroensap

springvorm ( 20 cm)

bakpapier

Verwarm de oven voor op 180°C.

Schil de appelen. Snij 2 appelen in blokjes.

id

Doe ze in een kookpot, overgiet met 15 cl

gk

water en kook tot appelmoes.

Snij de overige appel in plakjes en

af SV

besprenkel met citroensap.

Smelt de boter. Klop het ei los.

Meng het amandelpoeder en 25 g suiker

door het ei. Roer ?: van de gesmolten

boter en appelmoes erdoor.

Bekleed de springvorm met bakpapier en

giet het deeg erin.

daj

Schik de appelplakjes op het deeg en

„dE

BER

al

bestrijk met de rest van de gesmolten

leg

boter.

Y

Bestrooi met suiker. Zet in de oven en bak

2

in 20 min goudbruin en gaar.

Werk af met zeste van citroen.

|

EL

3

#7!