Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 89


Hier is pagina 89 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Spar Folder 01.01.2020

Hier is pagina 89 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 89

bakplezier ® — L Onze gouden tip voor een \ heerlijk smeuige appelcake? Verwerk appelmoes in je deeg. Werk af met de vertrouwde plakjes appel en voor een frisse finish wat zeste van citroen. 4 personen 45 min em 3 grote appelen 75 gSpar amandelpoeder 1 groot Spar ei 3 80 g Spar boter suiker zeste van 1 bio citroen citroensap springvorm ( 20 cm) bakpapier Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appelen. Snij 2 appelen in blokjes. id Doe ze in een kookpot, overgiet met 15 cl gk water en kook tot appelmoes. Snij de overige appel in plakjes en af SV besprenkel met citroensap. Smelt de boter. Klop het ei los. Meng het amandelpoeder en 25 g suiker door het ei. Roer ?: van de gesmolten boter en appelmoes erdoor. Bekleed de springvorm met bakpapier en giet het deeg erin. daj Schik de appelplakjes op het deeg en „dE BER al bestrijk met de rest van de gesmolten leg boter. Y Bestrooi met suiker. Zet in de oven en bak 2 in 20 min goudbruin en gaar. Werk af met zeste van citroen. | EL 3 #7!

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 89