Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

»r

passioneel product ®

a |

7

+.

A

EE.

>

A

77

olselder heeft een

an

MI

k

n OT 2 EVE

Ri

A 22

Knolselder met balletjes

J

van ons ‘bonneke’

4 personen e 45 min

700 g knolselder

2 uien

500 g Spar gemengd gehakt

12 selderblaadjes

(van de knolselder of een groene selder)

1 potje verse platte peterselie

2 laurierblaadjes

=

LS

1 citroen

3 el Spar boter

10 g Boni Selection vloeiende bloem

nootmuskaat

R

Schil de knolselder en snij in

dobbelstenen.

Pel de ui en snipper fijn.

3

Snipper de peterselie fijn.

x

Voeg % van de peterselie bij het gehakt.

Kruid met zwarte peper en zout.

Rol balletjes van het gehakt.

Smelt 3 el boter in een kookpot. Bak

de balletjes aan alle zijden mooi bruin.

Haal ze uit de kookpot.

Bak de ui glazig in dezelfde kookpot.

Roer de knolselderblokjes en balletjes

A

eronder. Voeg 3 dl water toe. Kruid met

zwarte peper, zout en nootmuskaat.

Voeg het sap van % citroen, de

laurierblaadjes en de selderblaadjes

toe.

10.

Laat het geheel 15 à 20 min stoven

RN

À

onder deksel.

m

11

Meng 10 g bloem met 30 ml koud

ze

water tot een gladde massa.

N

12

Haal de knolselder van het vuur en roer

het water met de bloem eronder.

1,9

13.

Zet op het vuur en laat doorkoken

j

j

om het geheel te binden. Voeg extra

a

Fe

citroensap toe, indien nodig.

14

Werk af met de overige platte

AR

peterselie. Serveer met gekookte

ü

patatjes.

Na

Al

Lt

À

ji

er

yi

N

N