Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
»r
passioneel product ®
a |
7
+.
A
EE.
>
A
77
olselder heeft een
an
MI
k
n OT 2 EVE
Ri
A 22
Knolselder met balletjes
J
van ons ‘bonneke’
4 personen e 45 min
700 g knolselder
2 uien
500 g Spar gemengd gehakt
12 selderblaadjes
(van de knolselder of een groene selder)
1 potje verse platte peterselie
2 laurierblaadjes
=
LS
1 citroen
3 el Spar boter
10 g Boni Selection vloeiende bloem
nootmuskaat
R
Schil de knolselder en snij in
dobbelstenen.
Pel de ui en snipper fijn.
3
Snipper de peterselie fijn.
x
Voeg % van de peterselie bij het gehakt.
Kruid met zwarte peper en zout.
Rol balletjes van het gehakt.
Smelt 3 el boter in een kookpot. Bak
de balletjes aan alle zijden mooi bruin.
Haal ze uit de kookpot.
Bak de ui glazig in dezelfde kookpot.
Roer de knolselderblokjes en balletjes
A
eronder. Voeg 3 dl water toe. Kruid met
zwarte peper, zout en nootmuskaat.
Voeg het sap van % citroen, de
laurierblaadjes en de selderblaadjes
toe.
10.
Laat het geheel 15 à 20 min stoven
RN
À
onder deksel.
m
11
Meng 10 g bloem met 30 ml koud
ze
water tot een gladde massa.
N
12
Haal de knolselder van het vuur en roer
het water met de bloem eronder.
1,9
13.
Zet op het vuur en laat doorkoken
j
j
om het geheel te binden. Voeg extra
a
Fe
citroensap toe, indien nodig.
14
Werk af met de overige platte
AR
peterselie. Serveer met gekookte
ü
patatjes.
Na
Al
Lt
À
ji
er
yi
N
N