Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

‘à

ss

‚X

AN

D À

+

NH

hi

{

pi

2

Eau

N

ù 1

sh

2

5x vergeten vlees @

2

Ee

;

Tajine van varkens-

wangen met couscous

>

(2

4 personen e 1 u 50 min

N

600 g Spar varkenswangen

Lui

Le

2 tenen look

we

SE

30 g verse gember

ER

Lel ras el hanout

1

À

1 Boni Selection kaneelstok

Fr

1 kl Boni Selection pilipili

En

3 pruimtomaten

300 g wortel

N

N

200 ml rundsfond

2 el Boni Selection vloeibare honing

42

eed

1 potje verse koriander

wi

75 g Spar medjouldadels

Le

hi

Fa

ar

250 g Boni Selection couscous

Boni Selection zonnebloemolie

&

Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en

ann

schil de gember. Rasp fijn.

op

Verwijder het kroontje van de tomaten

Tu

se

Ë

en snij ze aan de onderzijde kruislings in.

pr

Dompel 10 sec onder in kokend water en

4

h

verfris in ijswater. Pel ze. Snij de tomaten

a

Si

in grove stukken.

al ba

9

Schil de wortel en snij in schijven.

\

MEN

Snij de varkenswangen in hapklare stuk-

er

CE

ken

Ja

F

&

ES

|

Verhit een bodempje zonnebloemolie in

ét

N

pp

s

4

ei

=

een stoofpot.

à

Bak de varkenswangen in 2 porties mooi

*

sf

417

2



bruin aan alle zijden. Haal uit de pan en

Sif

bewaar even apart.

1%

A

Ji

Roerbak de ui, look en gember met de ras

<

el hanout in dezelfde stoofpot.

u

rk

X

Voeg de varkenswangen toe en warm ze

È

weer op.

X,

Blus met rundsfond en voeg detomaten

sa

ne. —

a

en kaneelstok toe.


10.

\

Breng aan de kook en laat minimum 1 u

rustig sudderen onder deksel. Voeg de

En

6

wortelen toe en laat nog 15 min afgedekt

4

À

sudderen.

|

11

Snij de dadels in stukken. Snipper de kori-

Museum Real Reserva

ander fijn.

(Cigales, Spanje)

12.

Gaar de couscous volgens de bereidings-

* intens en krachtig

wijze op de verpakking.

* pittige aroma's van

13.

gekonfijt fruit, veel kruiden

Voeg de dadels en honing toe aan de

en een zachte houttoets

stoofpot en laat nog 5 min sudderen.

* evenwichtige en

Kruid met pilipili en zout. Werk af met

uitgebalanceerde smaak

koriander.

14

Serveer de tajine met de couscous.

=

Wa

Sr

ls …

ze

pe

œ