Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
‘à
ss
‚X
AN
D À
+
NH
hi
{
pi
2
Eau
N
ù 1
sh
2
5x vergeten vlees @
2
Ee
;
Tajine van varkens-
wangen met couscous
>
(2
4 personen e 1 u 50 min
N
600 g Spar varkenswangen
Lui
Le
2 tenen look
we
SE
30 g verse gember
ER
Lel ras el hanout
1
À
1 Boni Selection kaneelstok
Fr
1 kl Boni Selection pilipili
En
3 pruimtomaten
300 g wortel
N
N
200 ml rundsfond
2 el Boni Selection vloeibare honing
42
eed
1 potje verse koriander
wi
75 g Spar medjouldadels
Le
hi
Fa
ar
250 g Boni Selection couscous
Boni Selection zonnebloemolie
&
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en
ann
schil de gember. Rasp fijn.
op
Verwijder het kroontje van de tomaten
Tu
se
Ë
en snij ze aan de onderzijde kruislings in.
pr
Dompel 10 sec onder in kokend water en
4
h
verfris in ijswater. Pel ze. Snij de tomaten
a
Si
in grove stukken.
al ba
9
Schil de wortel en snij in schijven.
\
MEN
Snij de varkenswangen in hapklare stuk-
er
CE
ken
Ja
F
&
ES
|
Verhit een bodempje zonnebloemolie in
ét
N
pp
s
4
ei
=
een stoofpot.
à
Bak de varkenswangen in 2 porties mooi
*
sf
417
2
”
bruin aan alle zijden. Haal uit de pan en
Sif
bewaar even apart.
1%
A
Ji
Roerbak de ui, look en gember met de ras
<
el hanout in dezelfde stoofpot.
u
rk
X
Voeg de varkenswangen toe en warm ze
È
weer op.
X,
Blus met rundsfond en voeg detomaten
sa
ne. —
a
en kaneelstok toe.
10.
\
Breng aan de kook en laat minimum 1 u
rustig sudderen onder deksel. Voeg de
En
6
wortelen toe en laat nog 15 min afgedekt
4
À
sudderen.
|
11
Snij de dadels in stukken. Snipper de kori-
Museum Real Reserva
ander fijn.
(Cigales, Spanje)
12.
Gaar de couscous volgens de bereidings-
* intens en krachtig
wijze op de verpakking.
* pittige aroma's van
13.
gekonfijt fruit, veel kruiden
Voeg de dadels en honing toe aan de
en een zachte houttoets
stoofpot en laat nog 5 min sudderen.
* evenwichtige en
Kruid met pilipili en zout. Werk af met
uitgebalanceerde smaak
koriander.
14
Serveer de tajine met de couscous.
=
Wa
Sr
ls …
ze
pe
œ