Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rijstspecial @
Te
N
1
dj
So
PS
Nt
|
!
2
A
A
|
À:
MJ
A\ N
4
4 personen (bijgerecht)
20 min + oven: 1 u 25 min
Rn
\
150 g Boni Selection bio basmatirijst
x
ef
300 ml kokend water
À
u
En
1 grote sjalot (40 g)
pat
7
..
il
500 g kerstomaatjes
6 grote tenen look (40 g)
*
ds
I
% bosje tijm
11.
L
LS À
Bu
% bosje dragon
)
en
te
|
3 kaneelstokjes
ou
100 ml Boni Selection Griekse olijfolie
À
AD
zeezolt
Le
ë
Se
|
ovenschotel (20 op 30 cm)
Ai
aluminiumfolie
|
P,
78
j
Hl
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Pel de look.
PH
EU
Pel en snij de sjalot in blokjes.
#
1)
Verdeel de tomaatjes, look, sjalot, kaneelstokjes en
takjes verse tijm en dragon over een diepe oven-
>)
I
schotel. Overgiet met de olijfolie en kruid royaal met
versgemalen zwarte peper en 1 kl zeezout.
|
Zet 1 u in de voorverwarmde oven.
k
Spoel intussen de rijst grondig onder koud stromend
water tot het water helder ziet.
A
1
Haal na 1 u de schotel uit de oven. Strooi de rijst
Ih
at
1
gelijkmatig over de tomaten zonder om te scheppen
Verhoog de oventemperatuur naar 220°C.
id
Kruid de rijst met peper en zout en overgiet met het
Tongerlo Blond (6%)
kokende water.
Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat 25 min
* zachte, fruitige aanzet
* volmondige smaak
(Gi
Ginger
|
garen in de oven.
- licht droge afdronk
hal
Haal uit de oven en laat 10 min afgedekt rusten.