Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rijstspecial @

Te

N

1

dj

So

PS

Nt

|

!

2

A

A

|

À:

MJ

A\ N

4

4 personen (bijgerecht)

20 min + oven: 1 u 25 min

Rn

\

150 g Boni Selection bio basmatirijst

x

ef

300 ml kokend water

À

u

En

1 grote sjalot (40 g)

pat

7

..

il

500 g kerstomaatjes

6 grote tenen look (40 g)

*

ds

I

% bosje tijm

11.

L

LS À

Bu

% bosje dragon

)

en

te

|

3 kaneelstokjes

ou

100 ml Boni Selection Griekse olijfolie

À

AD

zeezolt

Le

ë

Se

|

ovenschotel (20 op 30 cm)

Ai

aluminiumfolie

|

P,

78

j

Hl

Verwarm de oven voor op 160°C.

2

Pel de look.

PH

EU

Pel en snij de sjalot in blokjes.

#

1)

Verdeel de tomaatjes, look, sjalot, kaneelstokjes en

takjes verse tijm en dragon over een diepe oven-

>)

I

schotel. Overgiet met de olijfolie en kruid royaal met

versgemalen zwarte peper en 1 kl zeezout.

|

Zet 1 u in de voorverwarmde oven.

k

Spoel intussen de rijst grondig onder koud stromend

water tot het water helder ziet.

A

1

Haal na 1 u de schotel uit de oven. Strooi de rijst

Ih

at

1

gelijkmatig over de tomaten zonder om te scheppen

Verhoog de oventemperatuur naar 220°C.

id

Kruid de rijst met peper en zout en overgiet met het

Tongerlo Blond (6%)

kokende water.

Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat 25 min

* zachte, fruitige aanzet

* volmondige smaak

(Gi

Ginger

|

garen in de oven.

- licht droge afdronk

hal

Haal uit de oven en laat 10 min afgedekt rusten.