Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
_
or“
€
ee
Les +
nf
F-
>:
ne
Te
PF
x
N
m
>
Er
7
#
\|
À
à
A
2
a
>
ak
u
Fa
Blinde vink met erwtjes 8
Tr
De
worteltjes en peterselieaardappel
4 personen ® 50 min + oven: 25 min
2 kl Boni Selection mosterd
4 Spar blinde vinken
15 g Maïzena express
% bussel wortelen
900 g Spar aardappelen
Spar boter
nootmuskaat
400 g Boni Selection erwten (diepvries)
1 potje verse krulpeterselie
2 zoete uien
3 takken tijm
400 ml rundsfond
1 laurierblaadje
7.
Schil de aardappelen en kook gaar in
Leg de blinde vinken in een ovenscho-
de ui glazig.
gezouten water. Giet af en laat drogen.
tel en bak 25 min in de oven. Overgiet
12
Roer de wortelen en erwtjes onder de
Snipper de krulpeterselie fijn.
regelmatig met het braadvocht.
uien. Kruid met zwarte peper en zout.
Verhit 2 el boter in een pan en wentel de
Blus de pan van de blinde vinken met
13
Blus met 150 ml water. Voeg de tijm en
laurier toe en laat 5 min onder deksel
aardappelen erdoor. Kruid met zwarte
rundsfond. Laat tot % inkoken. Klop de
peper, nootmuskaat en zout. Meng de
mosterd erdoor. Kruid met zwarte pe-
stoven.
14
krulpeterselie eronder.
per en zout. Bind met Maizena express.
Haal het deksel van de pot en laat het
Warm de oven voor op 180°C.
Pel de uien en snij fijn.
overtollige vocht verdampen.
10
15
Smelt 2 el boter in een braadpan.
Schil de wortelen en snij in niet te dikke
Verdeel de blinde vinken, aardappelen
Bak de blinde vinken aan alle zijden mooi
schijfjes.
en groenten over het bord. Overgiet
11
het vlees met de saus.
bruin. Kruid met zwarte peper en zout.
Smelt 3 el boter in een steelpan en bak