Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

_

or“



ee

Les +

nf

F-

>:

ne

Te

PF

x

N

m

>

Er

7

#

\|

À

à

A

2

a

>

ak

u

Fa

Blinde vink met erwtjes 8

Tr

De

worteltjes en peterselieaardappel

4 personen ® 50 min + oven: 25 min

2 kl Boni Selection mosterd

4 Spar blinde vinken

15 g Maïzena express

% bussel wortelen

900 g Spar aardappelen

Spar boter

nootmuskaat

400 g Boni Selection erwten (diepvries)

1 potje verse krulpeterselie

2 zoete uien

3 takken tijm

400 ml rundsfond

1 laurierblaadje

7.

Schil de aardappelen en kook gaar in

Leg de blinde vinken in een ovenscho-

de ui glazig.

gezouten water. Giet af en laat drogen.

tel en bak 25 min in de oven. Overgiet

12

Roer de wortelen en erwtjes onder de

Snipper de krulpeterselie fijn.

regelmatig met het braadvocht.

uien. Kruid met zwarte peper en zout.

Verhit 2 el boter in een pan en wentel de

Blus de pan van de blinde vinken met

13

Blus met 150 ml water. Voeg de tijm en

laurier toe en laat 5 min onder deksel

aardappelen erdoor. Kruid met zwarte

rundsfond. Laat tot % inkoken. Klop de

peper, nootmuskaat en zout. Meng de

mosterd erdoor. Kruid met zwarte pe-

stoven.

14

krulpeterselie eronder.

per en zout. Bind met Maizena express.

Haal het deksel van de pot en laat het

Warm de oven voor op 180°C.

Pel de uien en snij fijn.

overtollige vocht verdampen.

10

15

Smelt 2 el boter in een braadpan.

Schil de wortelen en snij in niet te dikke

Verdeel de blinde vinken, aardappelen

Bak de blinde vinken aan alle zijden mooi

schijfjes.

en groenten over het bord. Overgiet

11

het vlees met de saus.

bruin. Kruid met zwarte peper en zout.

Smelt 3 el boter in een steelpan en bak