Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de uitdaging @
Altijd eitjes in huis? Dan kluts je beslist eens een omelet. Maar met welke extra’s
pimp je jouw omelet? We vroegen het een tijdje terug op onze Facebook- en
Instagrampagina. Onze winnaar kwam wel héél creatief uit de hoek …
es
ns
wW
5
2 personen » 30 min
500 g Boni Selection basmatirijst
2 teentjes look
A
4 Spar eieren
1 prei
ene
Spar boter
2 el rode currypasta
Boni Selection olijfolie
1 blikje Boni Selection tomatenpuree
50 ml Boni Selection melk
verse peterselie
2 wortelen
1 rammenas
2 uien
2 Spar rozijnen
Het
team koos
Kook de rijst zoals aangegeven op
Klop de eieren los met de melk
het gevecht van:
de verpakking.
en kruid met peper en zout. Bak
Pel en pers de knoflookteentjes.
2 omeletpannenkoeken in een
JOLAN
2
koekenpan met wat boter.
Hak 2 el peterselie fijn.
Schil de wortels, reinig de prei en pel
Serveer de rijst, de omelet, de
: “Ik maak geregeld een omelet.
de uien. Snij de wortels, prei en uien
groenten en de saus op een groot
bord in de vorm van een olifant.
Het is snel en makkelijk. Het enige
in fijne blokjes.
waar je op moet letten, is dat je de
Stoof % van de fijngesneden ui en look
©
Verdeel de saus onder de rijst. Werk
omelet op een laag vuur bakt. Zo blijft
in 2 el olijfolie. Voeg de tomatenpuree,
de slurf van de olifant af met een
hij luchtig. Het is trouwens het perfecte
rode currypasta en 1 dl water toe en
beetje saus.
gerecht om restjes in te verwerken.
laat de saus indikken.
Gebruik de rammenas om de slag-
Speciaal voor kook heb ik een versie
Bak de blokjes wortel, prei en de rest
tanden en de inkepingen op de slurf
gemaakt met rijst en in de vorm van
van de ui beetgaar in een pan met
te maken van de olifant. Gebruik
een olifant. Gerechten omtoveren tot
olijfolie. Kruid met peper en zout en
rozijnen voor de ogen van de olifant.
echte kunstwerkjes is een van mijn
voeg de fijngehakte peterselie bij
passies. De foto’s publiceer ik op mijn
de groenten.
Instagramaccount ‘demealprepper’.”
4
ww
I