Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ik (book @

ed

Ss

ES

nn

nn

Las

“Exact PR: g

in

A

Boeg

S

ETC a AP

A à

2

=

PS A dd

u

Fa,

RS

ER,

2

1

A)

SES

a

es

ver

Ei

= 5

2

4

a

>

d

EN

«*

Konijn met pruimen of

‘le lapin à la tournaisienne’

3 à 4personen e 2u

1 konijn (in stukken gesneden)

1 snede brood

1ui

1 kl Boni Selection mosterd

100 g Spar rozijnen

3 laurierblaadjes

300 g pruimen d'Agen

2 takjes tijm

250 cl Piedboeuf bruin bier

50 g Spar boter

À I

Pel de ui en snij fijn.

4. Laat het konijn op een zacht

Smelt het klontje boter in

vuurtje pruttelen tot het vlees

een hoge kookpot. Kleur

van de beentjes komt (maar

de stukken konijn aan alle

het mag niet uit elkaar vallen).

CT

kanten aan samen met de

Smeer de snede brood in

fijngesnipperde ui.

met de mosterd en leg in de

Kruid het vlees met peper en

kookpot.

)

zout. Voeg de laurierblaadjes

6

Laat de pruimen wellen in

en tijmtakjes toe. Overgiet

kokend water. Giet af en voeg

met het bier.

samen met de rozijnen toe

aan het konijn.