Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ik (book @
ed
Ss
ES
nn
nn
Las
“Exact PR: g
in
A
Boeg
S
ETC a AP
A à
2
=
PS A dd
u
Fa,
RS
ER,
2
1
A)
SES
a
es
ver
Ei
= 5
2
4
a
>
d
EN
«*
Konijn met pruimen of
‘le lapin à la tournaisienne’
3 à 4personen e 2u
1 konijn (in stukken gesneden)
1 snede brood
1ui
1 kl Boni Selection mosterd
100 g Spar rozijnen
3 laurierblaadjes
300 g pruimen d'Agen
2 takjes tijm
250 cl Piedboeuf bruin bier
50 g Spar boter
À I
Pel de ui en snij fijn.
4. Laat het konijn op een zacht
Smelt het klontje boter in
vuurtje pruttelen tot het vlees
een hoge kookpot. Kleur
van de beentjes komt (maar
de stukken konijn aan alle
het mag niet uit elkaar vallen).
CT
kanten aan samen met de
Smeer de snede brood in
fijngesnipperde ui.
met de mosterd en leg in de
Kruid het vlees met peper en
kookpot.
)
zout. Voeg de laurierblaadjes
6
Laat de pruimen wellen in
en tijmtakjes toe. Overgiet
kokend water. Giet af en voeg
met het bier.
samen met de rozijnen toe
aan het konijn.