Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 81


Hier is pagina 81 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Spar Folder 01.01.2020

Hier is pagina 81 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 81

ik (book @ ed Ss ES nn nn Las “Exact PR: g in A Boeg S ETC a AP A à 2 = PS A dd u Fa, RS ER, 2 1 A) SES a es ver Ei = 5 2 4 a > d EN «* Konijn met pruimen of ‘le lapin à la tournaisienne’ 3 à 4personen e 2u 1 konijn (in stukken gesneden) 1 snede brood 1ui 1 kl Boni Selection mosterd 100 g Spar rozijnen 3 laurierblaadjes 300 g pruimen d'Agen 2 takjes tijm 250 cl Piedboeuf bruin bier 50 g Spar boter À I Pel de ui en snij fijn. 4. Laat het konijn op een zacht Smelt het klontje boter in vuurtje pruttelen tot het vlees een hoge kookpot. Kleur van de beentjes komt (maar de stukken konijn aan alle het mag niet uit elkaar vallen). CT kanten aan samen met de Smeer de snede brood in fijngesnipperde ui. met de mosterd en leg in de Kruid het vlees met peper en kookpot. ) zout. Voeg de laurierblaadjes 6 Laat de pruimen wellen in en tijmtakjes toe. Overgiet kokend water. Giet af en voeg met het bier. samen met de rozijnen toe aan het konijn.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 81