Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 17 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 17
seizoenstopp Geroosterde spruitjes en aardappelen in de oven met kotelet N 4 personen e 40 min 500 g spruitjes _ CE 300 g Spar krielaardappelen 3 takjes verse tijm 1 teentje look 4 5 el Boni Selection olijfolie 2 el geraspte Parmezaanse kaas 7 Spar boter 4 varkenskoteletten Br 2 sjalotten # 1dl witte wijn 1dl water h 1elbloem AS ij & 2 el Spar walnoten à LS FE NS DA L Snij het kontje van de spruitjes en # 4 L FP verwijder indien nodig de buitenste blaadjes. Ei LS n x f # Was de krielaardappelen en kook Ae “: 10 min in gezouten water. Haal de 4 aardappelen uit het kookvocht. 4 I Pel de look en pers. D # hi À F7 Snij de tijm fijn. # Lan) Doe de olijfolie in een grote braadslede RN 7 ESS “à B en meng de look, tijm en Parmezaanse ARL ee 4 kaas onder de olie. 2 a A: Mi. bd IK 24 Ver Hussel de spruitjes en de voorgekookte N 7x Di krieltjes onder de olie. Kruid met peper } ee * el 2 enzout. € wl L 4 7 Bak de spruitjes en krieltjes gaar in de an e (Af £ ” el vn oven op 180°C, + 30 min. Bak, indien de x spruitjes en krieltjes niet gaar zijn, nog HE ge w à HE) et 2 B 10 min langer. Hak de walnoten grof. Werk de geroos- RE EN Va terde spruitjes en krieltjes af met de 4 N ij gehakte noten. Md Pel de sjalotten en snij in fijne ringen. N) 10 Bak de sjalotten en koteletten goud- N N LN bruin in de pan in 2 el boter. LI 2 Haal de koteletten uit de pan. ee Di 12 S) LT = Doe de bloem in de pan en roer de iz Hopus Blond (8,3%) aanbaksels los. Blus met de wijn en het « goudblond bier van hoge gisting water en laat een paar min inkoken tot - fris aroma met vleugje limoen bp de saus de gewenste dikte heeft. Kruid * intense en bittere smaak met peper en zout.
Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 17