Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoenstopp

Geroosterde spruitjes

en aardappelen in de

oven met kotelet

N

4 personen e 40 min

500 g spruitjes

_

CE

300 g Spar krielaardappelen

3 takjes verse tijm

1 teentje look

4

5 el Boni Selection olijfolie

2 el geraspte Parmezaanse kaas

7

Spar boter

4 varkenskoteletten

Br

2 sjalotten

#

1dl witte wijn

1dl water

h

1elbloem

AS

ij

&

2 el Spar walnoten

à

LS

FE

NS

DA

L

Snij het kontje van de spruitjes en

#

4

L

FP

verwijder indien nodig de buitenste

blaadjes.

Ei

LS

n

x

f

#

Was de krielaardappelen en kook

Ae

“:

10 min in gezouten water. Haal de

4

aardappelen uit het kookvocht.

4

I

Pel de look en pers.

D #

hi

À

F7

Snij de tijm fijn.

#

Lan)

Doe de olijfolie in een grote braadslede

RN

7

ESS

“à

B

en meng de look, tijm en Parmezaanse

ARL

ee

4

kaas onder de olie.

2

a

A:

Mi.

bd

IK

24

Ver

Hussel de spruitjes en de voorgekookte

N

7x

Di

krieltjes onder de olie. Kruid met peper

}

ee

*

el

2

enzout.



wl

L

4

7

Bak de spruitjes en krieltjes gaar in de

an

e

(Af

£



el

vn

oven op 180°C, + 30 min. Bak, indien de

x

spruitjes en krieltjes niet gaar zijn, nog

HE

ge

w

à

HE)

et

2

B

10 min langer.

Hak de walnoten grof. Werk de geroos-

RE

EN

Va

terde spruitjes en krieltjes af met de

4

N

ij

gehakte noten.

Md

Pel de sjalotten en snij in fijne ringen.

N)

10

Bak de sjalotten en koteletten goud-

N

N

LN

bruin in de pan in 2 el boter.

LI

2

Haal de koteletten uit de pan.

ee

Di

12

S)

LT

=

Doe de bloem in de pan en roer de

iz

Hopus Blond (8,3%)

aanbaksels los. Blus met de wijn en het

« goudblond bier van hoge gisting

water en laat een paar min inkoken tot

- fris aroma met vleugje limoen

bp

de saus de gewenste dikte heeft. Kruid

* intense en bittere smaak

met peper en zout.