Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoenstopp
Geroosterde spruitjes
en aardappelen in de
oven met kotelet
N
4 personen e 40 min
500 g spruitjes
_
CE
300 g Spar krielaardappelen
3 takjes verse tijm
1 teentje look
4
5 el Boni Selection olijfolie
2 el geraspte Parmezaanse kaas
7
Spar boter
4 varkenskoteletten
Br
2 sjalotten
#
1dl witte wijn
1dl water
h
1elbloem
AS
ij
&
2 el Spar walnoten
à
LS
FE
NS
DA
L
Snij het kontje van de spruitjes en
#
4
L
FP
verwijder indien nodig de buitenste
blaadjes.
Ei
LS
n
x
f
#
Was de krielaardappelen en kook
Ae
“:
10 min in gezouten water. Haal de
4
aardappelen uit het kookvocht.
4
I
Pel de look en pers.
D #
hi
À
F7
Snij de tijm fijn.
#
Lan)
Doe de olijfolie in een grote braadslede
RN
7
ESS
“à
B
en meng de look, tijm en Parmezaanse
ARL
ee
4
kaas onder de olie.
2
a
A:
Mi.
bd
IK
24
Ver
Hussel de spruitjes en de voorgekookte
N
7x
Di
krieltjes onder de olie. Kruid met peper
}
ee
*
el
2
enzout.
€
wl
L
4
7
Bak de spruitjes en krieltjes gaar in de
an
e
(Af
£
”
el
vn
oven op 180°C, + 30 min. Bak, indien de
x
spruitjes en krieltjes niet gaar zijn, nog
HE
ge
w
à
HE)
et
2
B
10 min langer.
Hak de walnoten grof. Werk de geroos-
RE
EN
Va
terde spruitjes en krieltjes af met de
4
N
ij
gehakte noten.
Md
Pel de sjalotten en snij in fijne ringen.
N)
10
Bak de sjalotten en koteletten goud-
N
N
LN
bruin in de pan in 2 el boter.
LI
2
Haal de koteletten uit de pan.
ee
Di
12
S)
LT
=
Doe de bloem in de pan en roer de
iz
Hopus Blond (8,3%)
aanbaksels los. Blus met de wijn en het
« goudblond bier van hoge gisting
water en laat een paar min inkoken tot
- fris aroma met vleugje limoen
bp
de saus de gewenste dikte heeft. Kruid
* intense en bittere smaak
met peper en zout.