Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONS LIEVELINGSDESSERT
Perrine: “Het is jammer dat we ons lievelingsdessert maar
één keer per jaar maken. Maar ja, op een ander moment, en
zonder figuurtje, zou het nooit hetzelfde smaken!”
rm
le
y
4
acte Fi
|
CR
|
Ge
(YY
D
a
I
>=
_—
a
JR
3
)
£
bh
Driekoningentaart of
‘la galette des rois’
6 personen e 35 min
2 verpakkingen Spar bladerdeeg extra:
1 ronde bakvorm (® 24 cm)
140 g Spar amandelpoeder
100 g fijne suiker
1 kroon
3 Spar eieren
1 figuurtje
0
75 gmalse Spar boter
17
il
1
i
Leg het 1ste vel bladerdeeg met het onderliggende bakpapier
7
in de ronde bakvorm. Prik het deeg in met een vork.
Meng het amandelpoeder met de suiker, 2 eieren en de zachte
à
boter in een kom.
3
Giet de mengeling op het bladerdeeg en steek het figuurtje
erin weg.
4
Se
Bedek met het 2de vel bladerdeeg en kleef de randen goed
È
vast.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij mooie blaadjes in het deeg.
Splits het 3de ei en klop het geel van het ei los. Wrijf de boven
kant in met losgeklopt eigeel.
N
Zet in de voorverwarmde oven en laat gedurende 20 tot 30 min
bakken. Check regelmatig of de taart voldoende gebakken is.
à
Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.
#
10.
Zet de taart met de kroon op tafel. Wie het stuk met het
figuurtje heeft, mag de kroon opzetten.
h}
K