Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONS LIEVELINGSDESSERT

Perrine: “Het is jammer dat we ons lievelingsdessert maar

één keer per jaar maken. Maar ja, op een ander moment, en

zonder figuurtje, zou het nooit hetzelfde smaken!”

rm

le

y

4

acte Fi

|

CR

|

Ge

(YY

D

a

I

>=

_—

a

JR

3

)

£

bh

Driekoningentaart of

‘la galette des rois’

6 personen e 35 min

2 verpakkingen Spar bladerdeeg extra:

1 ronde bakvorm (® 24 cm)

140 g Spar amandelpoeder

100 g fijne suiker

1 kroon

3 Spar eieren

1 figuurtje

0

75 gmalse Spar boter

17

il

1

i

Leg het 1ste vel bladerdeeg met het onderliggende bakpapier

7

in de ronde bakvorm. Prik het deeg in met een vork.

Meng het amandelpoeder met de suiker, 2 eieren en de zachte

à

boter in een kom.

3

Giet de mengeling op het bladerdeeg en steek het figuurtje

erin weg.

4

Se

Bedek met het 2de vel bladerdeeg en kleef de randen goed

È

vast.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snij mooie blaadjes in het deeg.

Splits het 3de ei en klop het geel van het ei los. Wrijf de boven

kant in met losgeklopt eigeel.

N

Zet in de voorverwarmde oven en laat gedurende 20 tot 30 min

bakken. Check regelmatig of de taart voldoende gebakken is.

à

Haal de taart uit de oven en laat afkoelen.

#

10.

Zet de taart met de kroon op tafel. Wie het stuk met het

figuurtje heeft, mag de kroon opzetten.

h}

K