Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PES

2

ar

4

IX V

Beten vlees @

N

£

=

À

5

te

ne

KA

a

Ciney bruin (7%)

« zoete aanzet

« fruitige toetsen van

banaan en vijgen

« zoete, kruidige afdronk

=

we

ar

Rundstong in

madeirasaus met

ed

a.

3

kroketten

4 personen e 4u+

cs

Y

voorbereiding: 3 u

€ |

5

ne

Le

|

1 Spar rundstong

%

ka

&

200 ml madeira

|

>

250 g Spar Parijse champignons

N

NR

1 groen van prei

se

j

2 takken selder

Le

|

2 wortelen

Ne



2 uien

TT

cr

2 tenen look

y

Fee

8

1 Boni Selection kruidentuiltje

70 g tomatenpuree

iS

30 g Boni Selection vloeiende bloem

Spar boter

1 citroen

1 potje verse krulpeterselie

1 kg Boni Selection kroketten

EE

1

Leg de rundstong 3 u in een pot met gezouten, koud water

11. Blus met 300.ml bouillon wen de rundstong) en 2 el citroensap.

in de koelkast (9 g zout op 1 | water) om de onzuiverheden te

„Laat 10 min rustig sudderen.

12

verwijderen

Smelt4 40 0 8 boter in een sauspan en Roerbak de ui glazig.

Haal de tong uit het water en spoel goed af.

Beeren met de bloem en roer goed om.

ed

13.

Was het groen van prei, de selder en de wortelen en snij elk in

Voeg 500 ml bouillon (van de rundstong) langzaam al roerend

2 of 3 stukken

toe met een klopper. Laat enkele min doorkoken

14

Pel de uien. Snij 1 ui in 2 stukken. Snipper de andere fijn

Klop de tomatenpuree door de saus.

Plet de looktenen met de platte kant van een groot mes

15

Schep de gegaarde champignons uit de bouillon en roer door.

de saus

Breng 2 | water aan de kook met de gehalveerde ui, het groen

van prei, de wortel, de selder, de tenen look en het kruidentuiltje

16

Kruid met zwarte peper en zout. Voeg indien nodig wat extra

Voeg de rundstong toe en laat 3 u koken

citroensap toe.

Schep de tong uit de bouillon en pel het witte vel eraf. Snij

17.

Bak de kroketten goudbruin in een hete frituur of in de oven

dunne plakjes van het vlees.

zoals aangegeven op de verpakking

9.

Madeirasaus: snij de champignons in kwartjes

18

Serveer de schijfjes rundstong overgoten met de saus en

kroketten

10. Smelt 1 el boter in een steelpan. Wentel de champignons erdoor.