Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 67
PES 2 ar 4 IX V Beten vlees @ N £ = À 5 te ne KA a Ciney bruin (7%) « zoete aanzet « fruitige toetsen van banaan en vijgen « zoete, kruidige afdronk = we ar Rundstong in madeirasaus met ed a. 3 kroketten 4 personen e 4u+ cs Y voorbereiding: 3 u € | 5 ne Le | 1 Spar rundstong % ka & 200 ml madeira | > 250 g Spar Parijse champignons N NR 1 groen van prei se j 2 takken selder Le | 2 wortelen Ne € 2 uien TT cr 2 tenen look y Fee 8 1 Boni Selection kruidentuiltje 70 g tomatenpuree iS 30 g Boni Selection vloeiende bloem Spar boter 1 citroen 1 potje verse krulpeterselie 1 kg Boni Selection kroketten EE 1 Leg de rundstong 3 u in een pot met gezouten, koud water 11. Blus met 300.ml bouillon wen de rundstong) en 2 el citroensap. in de koelkast (9 g zout op 1 | water) om de onzuiverheden te „Laat 10 min rustig sudderen. 12 verwijderen Smelt4 40 0 8 boter in een sauspan en Roerbak de ui glazig. Haal de tong uit het water en spoel goed af. Beeren met de bloem en roer goed om. ed 13. Was het groen van prei, de selder en de wortelen en snij elk in Voeg 500 ml bouillon (van de rundstong) langzaam al roerend 2 of 3 stukken toe met een klopper. Laat enkele min doorkoken 14 Pel de uien. Snij 1 ui in 2 stukken. Snipper de andere fijn Klop de tomatenpuree door de saus. Plet de looktenen met de platte kant van een groot mes 15 Schep de gegaarde champignons uit de bouillon en roer door. de saus Breng 2 | water aan de kook met de gehalveerde ui, het groen van prei, de wortel, de selder, de tenen look en het kruidentuiltje 16 Kruid met zwarte peper en zout. Voeg indien nodig wat extra Voeg de rundstong toe en laat 3 u koken citroensap toe. Schep de tong uit de bouillon en pel het witte vel eraf. Snij 17. Bak de kroketten goudbruin in een hete frituur of in de oven dunne plakjes van het vlees. zoals aangegeven op de verpakking 9. Madeirasaus: snij de champignons in kwartjes 18 Serveer de schijfjes rundstong overgoten met de saus en kroketten 10. Smelt 1 el boter in een steelpan. Wentel de champignons erdoor.
Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 67