Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PES
2
ar
4
IX V
Beten vlees @
N
£
=
À
5
te
ne
KA
a
Ciney bruin (7%)
« zoete aanzet
« fruitige toetsen van
banaan en vijgen
« zoete, kruidige afdronk
=
we
ar
Rundstong in
madeirasaus met
ed
a.
3
kroketten
4 personen e 4u+
cs
Y
voorbereiding: 3 u
€ |
5
ne
Le
|
1 Spar rundstong
%
ka
&
200 ml madeira
|
>
250 g Spar Parijse champignons
N
NR
1 groen van prei
se
j
2 takken selder
Le
|
2 wortelen
Ne
€
2 uien
TT
cr
2 tenen look
y
Fee
8
1 Boni Selection kruidentuiltje
70 g tomatenpuree
iS
30 g Boni Selection vloeiende bloem
Spar boter
1 citroen
1 potje verse krulpeterselie
1 kg Boni Selection kroketten
EE
1
Leg de rundstong 3 u in een pot met gezouten, koud water
11. Blus met 300.ml bouillon wen de rundstong) en 2 el citroensap.
in de koelkast (9 g zout op 1 | water) om de onzuiverheden te
„Laat 10 min rustig sudderen.
12
verwijderen
Smelt4 40 0 8 boter in een sauspan en Roerbak de ui glazig.
Haal de tong uit het water en spoel goed af.
Beeren met de bloem en roer goed om.
ed
13.
Was het groen van prei, de selder en de wortelen en snij elk in
Voeg 500 ml bouillon (van de rundstong) langzaam al roerend
2 of 3 stukken
toe met een klopper. Laat enkele min doorkoken
14
Pel de uien. Snij 1 ui in 2 stukken. Snipper de andere fijn
Klop de tomatenpuree door de saus.
Plet de looktenen met de platte kant van een groot mes
15
Schep de gegaarde champignons uit de bouillon en roer door.
de saus
Breng 2 | water aan de kook met de gehalveerde ui, het groen
van prei, de wortel, de selder, de tenen look en het kruidentuiltje
16
Kruid met zwarte peper en zout. Voeg indien nodig wat extra
Voeg de rundstong toe en laat 3 u koken
citroensap toe.
Schep de tong uit de bouillon en pel het witte vel eraf. Snij
17.
Bak de kroketten goudbruin in een hete frituur of in de oven
dunne plakjes van het vlees.
zoals aangegeven op de verpakking
9.
Madeirasaus: snij de champignons in kwartjes
18
Serveer de schijfjes rundstong overgoten met de saus en
kroketten
10. Smelt 1 el boter in een steelpan. Wentel de champignons erdoor.