Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoenstoppers ®

a

»

Tulbandcake met

d

bloedsinaasappel

en chocolade

8 personen + 20 min +

Een cake met

oven: 35 min

bloedappelsiensap

1 dl bloedsinaasappelsap

DT OZ ES

200 g fijne suiker

200 g Spar boter

PRI

(op kamertemperatuur)

200 g Boni Selection

zelfrijzende bloem

4 el mascarpone

3 Spar eieren

3 el Boni Selection chocoladeparels

6 el bloemsuiker

3 à 4 el citroensap

extra:

’%

cake-tulbandvorm (® 20 cm)

vi

keukenrobot

Klop de zachte boter met de

suiker luchtig in de keuken-

robot.

Voeg de eieren tijdens het

kloppen 1 na 1 toe.

Meng het bloedsinaasappelsap

en de mascarpone onder het

52

deeg.

EN

I

N

Spatel de bloem en chocolade-

3

parels onder het cakemengsel.

Vet de cakevorm in met zachte

boter en bestrooi met bloem.

Verwarm de oven voor op

180°C.

EG

Vul de cakevorm met het deeg.

—-

Zet in de voorverwarmde oven

en bak + 40 à 45 min.

Controleer met een prikker of.

het deeg gaar is. Haal de cake

uit de oven.

Laat de cake 5 min afkoelen in

de vorm en haal daarna uit de

vorm. Laat verder afkoelen op

Jungle Joy (6,6%)

een rooster.

fris fruitbier

met mango en

10.

Meng de bloemsuiker met het

passievrucht

sap van citroen tot glazuur.

mooi zuurtje

11. Giet het glazuur over de cake.