Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 19 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 19
seizoenstoppers ® a » Tulbandcake met d bloedsinaasappel en chocolade 8 personen + 20 min + Een cake met oven: 35 min bloedappelsiensap 1 dl bloedsinaasappelsap DT OZ ES 200 g fijne suiker 200 g Spar boter PRI (op kamertemperatuur) 200 g Boni Selection zelfrijzende bloem 4 el mascarpone 3 Spar eieren 3 el Boni Selection chocoladeparels 6 el bloemsuiker 3 à 4 el citroensap extra: ’% cake-tulbandvorm (® 20 cm) vi keukenrobot Klop de zachte boter met de suiker luchtig in de keuken- robot. Voeg de eieren tijdens het kloppen 1 na 1 toe. Meng het bloedsinaasappelsap en de mascarpone onder het 52 deeg. EN I N Spatel de bloem en chocolade- 3 parels onder het cakemengsel. Vet de cakevorm in met zachte boter en bestrooi met bloem. Verwarm de oven voor op 180°C. EG Vul de cakevorm met het deeg. —- Zet in de voorverwarmde oven en bak + 40 à 45 min. Controleer met een prikker of. het deeg gaar is. Haal de cake uit de oven. Laat de cake 5 min afkoelen in de vorm en haal daarna uit de vorm. Laat verder afkoelen op Jungle Joy (6,6%) een rooster. fris fruitbier met mango en 10. Meng de bloemsuiker met het passievrucht sap van citroen tot glazuur. mooi zuurtje 11. Giet het glazuur over de cake.
Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 19