Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoenstoppers ®
a
»
Tulbandcake met
d
bloedsinaasappel
en chocolade
8 personen + 20 min +
Een cake met
oven: 35 min
bloedappelsiensap
1 dl bloedsinaasappelsap
DT OZ ES
200 g fijne suiker
200 g Spar boter
PRI
(op kamertemperatuur)
200 g Boni Selection
zelfrijzende bloem
4 el mascarpone
3 Spar eieren
3 el Boni Selection chocoladeparels
6 el bloemsuiker
3 à 4 el citroensap
extra:
’%
cake-tulbandvorm (® 20 cm)
vi
keukenrobot
Klop de zachte boter met de
suiker luchtig in de keuken-
robot.
Voeg de eieren tijdens het
kloppen 1 na 1 toe.
Meng het bloedsinaasappelsap
en de mascarpone onder het
52
deeg.
EN
I
N
Spatel de bloem en chocolade-
3
parels onder het cakemengsel.
Vet de cakevorm in met zachte
boter en bestrooi met bloem.
Verwarm de oven voor op
180°C.
EG
Vul de cakevorm met het deeg.
—-
Zet in de voorverwarmde oven
en bak + 40 à 45 min.
Controleer met een prikker of.
het deeg gaar is. Haal de cake
uit de oven.
Laat de cake 5 min afkoelen in
de vorm en haal daarna uit de
vorm. Laat verder afkoelen op
Jungle Joy (6,6%)
een rooster.
fris fruitbier
met mango en
10.
Meng de bloemsuiker met het
passievrucht
sap van citroen tot glazuur.
mooi zuurtje
11. Giet het glazuur over de cake.