Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Se
Fi
»
vergeten viees®
ed
DS
{
Ll
À
N)
ll
zij
=
Re
Delta IPA (6,5%)
toetsen van lychee
en passievrucht
frisse bitterheid
pittige en droge toets
iz
%
/
|
ER
|
EN
Gelakt hammetje 3
N
met noedels
S
Æ
4 personen + 35 min +
garen:3 u+oven:1 u
LA
|
2
5
1 Spar hammetje (+ 900 g)
+ >
1 groen van prei
N
1 wortel
\
1 dikke ui
10 korianderbollen
1 Boni Selection kruidentuiltje
50 ml ketjap manis
75 ml Boni Selection sojasaus
30 g gember
Weinig tijd?
25 g donkere kandijsuiker
Gebruik een
2 tenen look
gegaard hammetje
100 g mienoedels
500 g Spar chop choy wok
270 ml woksaus ketjap-sesam
en kant-en-klare kä
1 potje verse koriander
bouillon voor de
ET N
Boni Selection arachideolie
Was het groen van prei en de wortel. Pel de ui.
Was de gember en snij grof.
10.
Snijde ui, het preigroen en de wortel elk in 2 of 3 stukken.
Breng 150.ml van de bouillon met de look, ketjap manis,
Leg samen met de korianderbollen, het kruidentuiltje en het
sojasaus, gember en kandijsuiker aan de kook. Laat inkoken
hammetje in een kookpot en zet onder water.
tot stroop.
Laat 3 u zachtjes koken. Verwijder tijdens het koken het schuim
st
Wrijf het hammetje na 30 min oventijd in met de lak. Herhaal
aan de oppervlakte met een schuimspaan.
dit elke 10 min, tot het mooi gekaramelliseerd is.
12
Haal het hammetje uit de bouillon en zeef. De groenten
Snipper de koriander fijn.
mogen weg.
13
Gaar de noedels volgens de bereidingstijd op de verpakking.
14.
Verhit enkele el arachideolie in een wok en roerbak de wokmix.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Besprenkel het hammetje met arachideolie en laat 1 u in de
ds
Blus met de woksaus en roer de noedels eronder. Warm goed door.
voorverwarmde oven bakken.
16
Werk af met koriander.
Pel de look en kneus met de platte kant van een groot mes.