Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Se

Fi

»

vergeten viees®

ed

DS

{

Ll

À

N)

ll

zij

=

Re

Delta IPA (6,5%)

toetsen van lychee

en passievrucht

frisse bitterheid

pittige en droge toets

iz

%

/

|

ER

|

EN

Gelakt hammetje 3

N

met noedels

S

Æ

4 personen + 35 min +

garen:3 u+oven:1 u

LA

|

2

5

1 Spar hammetje (+ 900 g)

+ >

1 groen van prei

N

1 wortel

\

1 dikke ui

10 korianderbollen

1 Boni Selection kruidentuiltje

50 ml ketjap manis

75 ml Boni Selection sojasaus

30 g gember

Weinig tijd?

25 g donkere kandijsuiker

Gebruik een

2 tenen look

gegaard hammetje

100 g mienoedels

500 g Spar chop choy wok

270 ml woksaus ketjap-sesam

en kant-en-klare kä

1 potje verse koriander

bouillon voor de

ET N

Boni Selection arachideolie

Was het groen van prei en de wortel. Pel de ui.

Was de gember en snij grof.

10.

Snijde ui, het preigroen en de wortel elk in 2 of 3 stukken.

Breng 150.ml van de bouillon met de look, ketjap manis,

Leg samen met de korianderbollen, het kruidentuiltje en het

sojasaus, gember en kandijsuiker aan de kook. Laat inkoken

hammetje in een kookpot en zet onder water.

tot stroop.

Laat 3 u zachtjes koken. Verwijder tijdens het koken het schuim

st

Wrijf het hammetje na 30 min oventijd in met de lak. Herhaal

aan de oppervlakte met een schuimspaan.

dit elke 10 min, tot het mooi gekaramelliseerd is.

12

Haal het hammetje uit de bouillon en zeef. De groenten

Snipper de koriander fijn.

mogen weg.

13

Gaar de noedels volgens de bereidingstijd op de verpakking.

14.

Verhit enkele el arachideolie in een wok en roerbak de wokmix.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Besprenkel het hammetje met arachideolie en laat 1 u in de

ds

Blus met de woksaus en roer de noedels eronder. Warm goed door.

voorverwarmde oven bakken.

16

Werk af met koriander.

Pel de look en kneus met de platte kant van een groot mes.