Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Spar Folder 01.01.2020

Hier is pagina 65 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 65

Se Fi » vergeten viees® ed DS { Ll À N) ll zij = Re Delta IPA (6,5%) toetsen van lychee en passievrucht frisse bitterheid pittige en droge toets iz % / | ER | EN Gelakt hammetje 3 N met noedels S Æ 4 personen + 35 min + garen:3 u+oven:1 u LA | 2 5 1 Spar hammetje (+ 900 g) + > 1 groen van prei N 1 wortel \ 1 dikke ui 10 korianderbollen 1 Boni Selection kruidentuiltje 50 ml ketjap manis 75 ml Boni Selection sojasaus 30 g gember Weinig tijd? 25 g donkere kandijsuiker Gebruik een 2 tenen look gegaard hammetje 100 g mienoedels 500 g Spar chop choy wok 270 ml woksaus ketjap-sesam en kant-en-klare kä 1 potje verse koriander bouillon voor de ET N Boni Selection arachideolie Was het groen van prei en de wortel. Pel de ui. Was de gember en snij grof. 10. Snijde ui, het preigroen en de wortel elk in 2 of 3 stukken. Breng 150.ml van de bouillon met de look, ketjap manis, Leg samen met de korianderbollen, het kruidentuiltje en het sojasaus, gember en kandijsuiker aan de kook. Laat inkoken hammetje in een kookpot en zet onder water. tot stroop. Laat 3 u zachtjes koken. Verwijder tijdens het koken het schuim st Wrijf het hammetje na 30 min oventijd in met de lak. Herhaal aan de oppervlakte met een schuimspaan. dit elke 10 min, tot het mooi gekaramelliseerd is. 12 Haal het hammetje uit de bouillon en zeef. De groenten Snipper de koriander fijn. mogen weg. 13 Gaar de noedels volgens de bereidingstijd op de verpakking. 14. Verhit enkele el arachideolie in een wok en roerbak de wokmix. Verwarm de oven voor op 180°C. Besprenkel het hammetje met arachideolie en laat 1 u in de ds Blus met de woksaus en roer de noedels eronder. Warm goed door. voorverwarmde oven bakken. 16 Werk af met koriander. Pel de look en kneus met de platte kant van een groot mes.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 65