Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Appeltaart met amandellaagje

8 personen e 30 min + koelkast: 45 min + oven 55 min

4 el rabarberconfituur

2 Magic Star-appelen

bakpapier

150 g Boni Selection

300 g Spar amandelpoeder

1 kg blindbakvulling

patisseriebloem

zeste en sap van 1 bio

(bv. gedroogde bonen

75 g fijne suiker

citroen

of erwten)

keukenrobot met vlinder

mespunt zeezout

kaneelpoeder

50 g Spar koude boter

2 el Spar amandelschilfers

appelboor

extra:

(in blokjes) + 2 el Spar boter

bakspray

3 Spar eieren

ronde taartvorm (® 24 cm)

À

Steek de vlinder in de

folie en laat 30 min

een paar gaatjes met

rusten in de koelkast.

een vork in de bodem

keukenrobot. Meng de

suiker, de koude boter-

2

Spuit wat bakspray op

van het deeg.

blokjes, het mespunt

1 kant van 2 bakpapieren

Leg bakpapier terug op

zout en de bloem tot de

3,

Rol het deeg uit tussen

het deeg en vul met de

boter bijna volledig ver-

de 2 bakpapieren met

blinde bakvulling.

mengd is met de bloem

aan de binnenkant de

Verwarm de oven voor

en suiker. Voeg op het

bakspray tot een cirkel

op 175°C.

laatst 1 ei toe en meng

iets groter dan de bak-

Bak de taart in het

vorm. Haal het bovenste

midden van de oven in

tot een deegbol. Wikkel

de deegbol in plastic

bakpapier weg en prik

15 min bijna gaar. Ver-

wijder het bakpapier met

N

de blinde vulling. Snij de

ee

randen van de taart bij

GE

en laat afkoelen.

Klop 2 eieren los en

meng met de zeste en

het sap van de citroen

en het amandelpoeder.

Verdeel de amandelvul-

ling over de taartbodem

en druk goed aan op de

bodem.

Schil de appelen niet en

Ser

u

verwijder het klokhuis

SL

Za

met een appelboor.

10.

Snij de appelen in dikke

ef

LS

cr

er

plakken en verdeel de

mooiste plakken over

ge

%

%

het deeg.

EL

Verdeel de confituur

ne,

tussen de appelschijven.

Kt

mi

12

Laat 2 el boter smelten

%

in een pan en bestrijk de

PLU

FE

appelen met de gesmol-

N

ten boter. Bestrooi met

LZ

x



kaneelpoeder.

13

Bak de taart af in de

oven op 175°C, + 40 min.

LA

14

Rooster de amandel-

#

SES

schilfers in een droge

ge

koekenpan en werk de

taart hiermee af.

N: