Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 18


Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Spar Folder 01.01.2020

Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 18

Appeltaart met amandellaagje 8 personen e 30 min + koelkast: 45 min + oven 55 min 4 el rabarberconfituur 2 Magic Star-appelen bakpapier 150 g Boni Selection 300 g Spar amandelpoeder 1 kg blindbakvulling patisseriebloem zeste en sap van 1 bio (bv. gedroogde bonen 75 g fijne suiker citroen of erwten) keukenrobot met vlinder mespunt zeezout kaneelpoeder 50 g Spar koude boter 2 el Spar amandelschilfers appelboor extra: (in blokjes) + 2 el Spar boter bakspray 3 Spar eieren ronde taartvorm (® 24 cm) À Steek de vlinder in de folie en laat 30 min een paar gaatjes met rusten in de koelkast. een vork in de bodem keukenrobot. Meng de suiker, de koude boter- 2 Spuit wat bakspray op van het deeg. blokjes, het mespunt 1 kant van 2 bakpapieren Leg bakpapier terug op zout en de bloem tot de 3, Rol het deeg uit tussen het deeg en vul met de boter bijna volledig ver- de 2 bakpapieren met blinde bakvulling. mengd is met de bloem aan de binnenkant de Verwarm de oven voor en suiker. Voeg op het bakspray tot een cirkel op 175°C. laatst 1 ei toe en meng iets groter dan de bak- Bak de taart in het vorm. Haal het bovenste midden van de oven in tot een deegbol. Wikkel de deegbol in plastic bakpapier weg en prik 15 min bijna gaar. Ver- wijder het bakpapier met N de blinde vulling. Snij de ee randen van de taart bij GE en laat afkoelen. Klop 2 eieren los en meng met de zeste en het sap van de citroen en het amandelpoeder. Verdeel de amandelvul- ling over de taartbodem en druk goed aan op de bodem. Schil de appelen niet en Ser u verwijder het klokhuis SL Za met een appelboor. 10. Snij de appelen in dikke ef LS cr er plakken en verdeel de mooiste plakken over ge % % het deeg. EL Verdeel de confituur ne, tussen de appelschijven. Kt mi 12 Laat 2 el boter smelten % in een pan en bestrijk de PLU FE appelen met de gesmol- N ten boter. Bestrooi met LZ x € kaneelpoeder. 13 Bak de taart af in de oven op 175°C, + 40 min. LA 14 Rooster de amandel- # SES schilfers in een droge ge koekenpan en werk de taart hiermee af. N:

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 18