Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Appeltaart met amandellaagje
8 personen e 30 min + koelkast: 45 min + oven 55 min
4 el rabarberconfituur
2 Magic Star-appelen
bakpapier
150 g Boni Selection
300 g Spar amandelpoeder
1 kg blindbakvulling
patisseriebloem
zeste en sap van 1 bio
(bv. gedroogde bonen
75 g fijne suiker
citroen
of erwten)
keukenrobot met vlinder
mespunt zeezout
kaneelpoeder
50 g Spar koude boter
2 el Spar amandelschilfers
appelboor
extra:
(in blokjes) + 2 el Spar boter
bakspray
3 Spar eieren
ronde taartvorm (® 24 cm)
À
Steek de vlinder in de
folie en laat 30 min
een paar gaatjes met
rusten in de koelkast.
een vork in de bodem
keukenrobot. Meng de
suiker, de koude boter-
2
Spuit wat bakspray op
van het deeg.
blokjes, het mespunt
1 kant van 2 bakpapieren
Leg bakpapier terug op
zout en de bloem tot de
3,
Rol het deeg uit tussen
het deeg en vul met de
boter bijna volledig ver-
de 2 bakpapieren met
blinde bakvulling.
mengd is met de bloem
aan de binnenkant de
Verwarm de oven voor
en suiker. Voeg op het
bakspray tot een cirkel
op 175°C.
laatst 1 ei toe en meng
iets groter dan de bak-
Bak de taart in het
vorm. Haal het bovenste
midden van de oven in
tot een deegbol. Wikkel
de deegbol in plastic
bakpapier weg en prik
15 min bijna gaar. Ver-
wijder het bakpapier met
N
de blinde vulling. Snij de
ee
randen van de taart bij
GE
en laat afkoelen.
Klop 2 eieren los en
meng met de zeste en
het sap van de citroen
en het amandelpoeder.
Verdeel de amandelvul-
ling over de taartbodem
en druk goed aan op de
bodem.
Schil de appelen niet en
Ser
u
verwijder het klokhuis
SL
Za
met een appelboor.
10.
Snij de appelen in dikke
ef
LS
cr
er
plakken en verdeel de
mooiste plakken over
ge
%
%
het deeg.
EL
Verdeel de confituur
ne,
tussen de appelschijven.
Kt
mi
12
Laat 2 el boter smelten
%
in een pan en bestrijk de
PLU
FE
appelen met de gesmol-
N
ten boter. Bestrooi met
LZ
x
€
kaneelpoeder.
13
Bak de taart af in de
oven op 175°C, + 40 min.
LA
14
Rooster de amandel-
#
SES
schilfers in een droge
ge
koekenpan en werk de
taart hiermee af.
N: