Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rijstspecial @
J
4à6 personen e 1u
Vambalaya is een echt
500 g kipfilet
250 g wilde rijst
one-pot wonder uit het zuiden
Lui
NO Verenigde Dr
1 courgette
1 rode, gele en groene paprika
ontstaan uit de Cveoolse
3 teentjes look
% Spar pikante chorizoworst (100 g)
REA TT
400 g Boni Selection tomatenstukjes in blik
5 dl kippenbouillon
2 kl Cajunkruiden*
Boni Selection olijfolie
bladpeterselie
1
Snij de kipfilet in blokjes.
Pel de ui en look en snipper fijn.
w
Snij de courgette in blokjes.
5
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika's en
snij het vruchtvlees in blokjes.
Verwijder het vel van de chorizo en snij in plakjes.
av
Snij de peterselie fijn.
Verhit een scheut olijfolie in een kookpot. Bak de kippen-
blokjes goudbruin en schep uit de pan.
Giet een scheut olie in de pan. Bak de ui, look, paprika en
courgette even aan. Voeg de rijst, chorizoplakjes en gebakken
kipblokjes toe en schep goed door elkaar. Bestrooi met Cajun-
à
kruiden en zout. Schep de tomaten erdoor en overgiet met de
kippenbouillon.
Dek de pan af en laat op een zacht vuur 20 à 30 min sudde-
w:
A)
ren, tot de rijst gaar is. Roer regelmatig om, anders gaat de
rijst aan de bodem kleven.
Breng verder op smaak met peper en zout en werk af met
peterselie.
\
BR ES
$
N
BAR
Fy
ee
li
GS
ki
Uk
\|
(a
d
Las Dinar
Las Brisas bio rose
Spanje)
ÿ
* Cajunkruiden vind je in het kruidenrek van je Spar. Maar je
kleurige rosé met florale tinten
kan ze ook zelf maken met 1 kl ui- of sjalotpoeder,
intense aroma's van aardbei,
1 kl cayennepeper, 1,5 kl tijm, % kl pilipili, 2 kl zout, 2 kl look-
framboos en perzik
poeder, 1 kl gerookte paprikapoeder, 1 kl fijngemalen zwarte
smaakt lekker zacht en zoet
mr
|
peper en 1,5 kl oregano.
|