Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Spar Folder 01.01.2020

Hier is pagina 29 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 29

rijstspecial @ J 4à6 personen e 1u Vambalaya is een echt 500 g kipfilet 250 g wilde rijst one-pot wonder uit het zuiden Lui NO Verenigde Dr 1 courgette 1 rode, gele en groene paprika ontstaan uit de Cveoolse 3 teentjes look % Spar pikante chorizoworst (100 g) REA TT 400 g Boni Selection tomatenstukjes in blik 5 dl kippenbouillon 2 kl Cajunkruiden* Boni Selection olijfolie bladpeterselie 1 Snij de kipfilet in blokjes. Pel de ui en look en snipper fijn. w Snij de courgette in blokjes. 5 Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes. Verwijder het vel van de chorizo en snij in plakjes. av Snij de peterselie fijn. Verhit een scheut olijfolie in een kookpot. Bak de kippen- blokjes goudbruin en schep uit de pan. Giet een scheut olie in de pan. Bak de ui, look, paprika en courgette even aan. Voeg de rijst, chorizoplakjes en gebakken kipblokjes toe en schep goed door elkaar. Bestrooi met Cajun- à kruiden en zout. Schep de tomaten erdoor en overgiet met de kippenbouillon. Dek de pan af en laat op een zacht vuur 20 à 30 min sudde- w: A) ren, tot de rijst gaar is. Roer regelmatig om, anders gaat de rijst aan de bodem kleven. Breng verder op smaak met peper en zout en werk af met peterselie. \ BR ES $ N BAR Fy ee li GS ki Uk \| (a d Las Dinar Las Brisas bio rose Spanje) ÿ * Cajunkruiden vind je in het kruidenrek van je Spar. Maar je kleurige rosé met florale tinten kan ze ook zelf maken met 1 kl ui- of sjalotpoeder, intense aroma's van aardbei, 1 kl cayennepeper, 1,5 kl tijm, % kl pilipili, 2 kl zout, 2 kl look- framboos en perzik poeder, 1 kl gerookte paprikapoeder, 1 kl fijngemalen zwarte smaakt lekker zacht en zoet mr | peper en 1,5 kl oregano. |

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 29