Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rijstspecial @

J

4à6 personen e 1u

Vambalaya is een echt

500 g kipfilet

250 g wilde rijst

one-pot wonder uit het zuiden

Lui

NO Verenigde Dr

1 courgette

1 rode, gele en groene paprika

ontstaan uit de Cveoolse

3 teentjes look

% Spar pikante chorizoworst (100 g)

REA TT

400 g Boni Selection tomatenstukjes in blik

5 dl kippenbouillon

2 kl Cajunkruiden*

Boni Selection olijfolie

bladpeterselie

1

Snij de kipfilet in blokjes.

Pel de ui en look en snipper fijn.

w

Snij de courgette in blokjes.

5

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika's en

snij het vruchtvlees in blokjes.

Verwijder het vel van de chorizo en snij in plakjes.

av

Snij de peterselie fijn.

Verhit een scheut olijfolie in een kookpot. Bak de kippen-

blokjes goudbruin en schep uit de pan.

Giet een scheut olie in de pan. Bak de ui, look, paprika en

courgette even aan. Voeg de rijst, chorizoplakjes en gebakken

kipblokjes toe en schep goed door elkaar. Bestrooi met Cajun-

à

kruiden en zout. Schep de tomaten erdoor en overgiet met de

kippenbouillon.

Dek de pan af en laat op een zacht vuur 20 à 30 min sudde-

w:

A)

ren, tot de rijst gaar is. Roer regelmatig om, anders gaat de

rijst aan de bodem kleven.

Breng verder op smaak met peper en zout en werk af met

peterselie.

\

BR ES

$

N

BAR

Fy

ee

li

GS

ki

Uk

\|

(a

d

Las Dinar

Las Brisas bio rose

Spanje)

ÿ

* Cajunkruiden vind je in het kruidenrek van je Spar. Maar je

kleurige rosé met florale tinten

kan ze ook zelf maken met 1 kl ui- of sjalotpoeder,

intense aroma's van aardbei,

1 kl cayennepeper, 1,5 kl tijm, % kl pilipili, 2 kl zout, 2 kl look-

framboos en perzik

poeder, 1 kl gerookte paprikapoeder, 1 kl fijngemalen zwarte

smaakt lekker zacht en zoet

mr

|

peper en 1,5 kl oregano.

|