Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

choucroute ®

Zu

UIKOOIE

X

De Duitsers kunne!

als de beste

NSA dat …

fermenteren en pe

Datv

zuurkool vijk is aan vezels,

klaart het grote succes

n zUU

rkool.

veel vitamine C bevat en

Bij je Spar winkel vind je ver:

licht verteerbaar is?

lende soorten en — minstens even

belangrijk — tal van verrukkelij

x

vlees om de zuurkool te begeleiden.



ANS

ÿ

=

N



=

#

(de

CRT

Rs

à

Maak‘stokbrood metzuur-

kool, krakowskaworst en

dillemosterd’! Het recept

Li

vind je op www.mijnspar.be.

=

LL

te

core

Zuurkool is gefermenteerde

Krakowskaworst kent zijn oor-

witte kool. Zuurkool natuur is

sprong in Krakau. Deze Poolse

KRAMER

zo lekker dat het product geen

specialiteit bevat varkensvlees,

mus —

=,

kleur-, geur- en smaakstoffen

spek en rundvlees, op smaak

nodig heeft.

gebracht met look en komijn.

Gr”

Kasslerrib is gepekeld varkensvlees,

jut

=

Mag jouw zuurkool

ALTO

tr,

afkomstig van varkensribben. Met zijn

een vleugje witte wijn

uitzonderlijk zachte textuur, lekkere

%

bevatten? Kies dan voor

rooksmaak én lange houdbaarheid mag hij

|

de wijnzuurkool.

niet ontbreken bij je zuurkool.

en

din SL

ss”

Dankzij een speciale rookmethode

Met een klassieker, zoals de gerookte

krijgt de Frankfurterworst zijn

zuurkoolworst, kan je nooit

unieke smaak. Laat deze worst van

verkeerd doen! Deze mengeling

varkensvlees nooit koken, maar

van rund- en varkensgehakt werd

warm hem zachtjes op in heet water

goed gekruid en licht gerookt.