Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
’
3
” 4
on the go ®
TE pe
4
Vietnamese soep
Er
DI 1 24 heeft Me jj EIN eh EK We
20 “a (TE feu.)
ROC (Ce (ER
4 personen Oe EEDE 2U
D
_
Vietnamezen. Zijontbijten
EN
:
liefst oplstraat meteen kom
basisbouillon
bouillon
:
pho:
afwerken
1,3 kg Kippenbi
TI basisbouillon
250 grijstnoedels
1 rode chilipeper
dampende DE Lievers
ten zonder dij ,
5 cm gembern
u
100 g sojascheuten
picantina
als lunch? Ook goed; zolang
3 grotewortels
ai]
:
#
bosje koriander
3 sjalotten
3 uien
je maar eerst de noëdels
7e
1 kaneelstokje
bosje munt
40 ml rijstazijn
rue
4
3,steranijs
1 kl fijne suiker
verorbert en daarna pas de
1 kl zout
pe
6 kruidnagels
bouillon te
60 ml vissaus
serveren met
P
2 el bruine suiker
sriracha
2
partjes limoen
Nr
A
RS
a
à
Er
x
tk
Ki
#
In
Me
SD,
À
Ne
er
à.
fe
ij
D”
ed
5)
= A
a
N
Weinig
TE
tijd? Maak de
basisbouillon met
kippenbouillon-
blokjes!
Verwarm de oven voor op 200°C
8. Afwerking: snij de pepers in fijne ringetjes en VS de
Basisbouillon: snij de uien ongepeld in kwarten, de gember
zaadjes als je niet van pikant houdt.
9:
in de lengte doormidden en de wortels in grove stukken
Snij de sjalotjes in plakjes en doe samen met de pepertjes
Schik samen met de kip in een ovenschaal. Kruid flink met
in een kommetje. Bestrooi met suiker en zout en overgiet
versgemalen zwarte peper en zeezout. Zet 30 min in de
met rijstazijn. Laat 1 u rusten
voorverwarmde oven
klo
Bouillon: snij de ongeschilde ui en gember middendoor.
Doe de kip, de groenten, de gember en het braadvocht in
Voeg samen met de vissaus, steranijs, kaneel, kruidnagel
een grote soeppot en overgiet met 3 | koud water. Breng
en suiker bij 1 | van de basisbouillon. Laat 30 min zachtjes
langzaam aan de kook op een laag vuur onder deksel.
sudderen zonder deksel en zeef daarna
en
Roer niet, zo blijft de bouillon helder. Laat 1 u 30 min sud-
Pho: kook de rijstnoedels 1 min in ruim water en verdeel
deren
over de kommen
12
Zeef de basisbouillon en hou de kippendelen opzij
Verdeel de kip erover en overgiet met kokende bouillon
Verwijder het vet en de beentjes van de kip en trek het vlees
13
Werk af met sojascheuten, verse kruiden en de zoetzure
LET ICE
chilisjalotjes
14.
Serveer met sriracha en limoenpartjes
©