Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 85 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 85
’ 3 ” 4 on the go ® TE pe 4 Vietnamese soep Er DI 1 24 heeft Me jj EIN eh EK We 20 “a (TE feu.) ROC (Ce (ER 4 personen Oe EEDE 2U D _ Vietnamezen. Zijontbijten EN : liefst oplstraat meteen kom basisbouillon bouillon : pho: afwerken 1,3 kg Kippenbi TI basisbouillon 250 grijstnoedels 1 rode chilipeper dampende DE Lievers ten zonder dij , 5 cm gembern u 100 g sojascheuten picantina als lunch? Ook goed; zolang 3 grotewortels ai] : # bosje koriander 3 sjalotten 3 uien je maar eerst de noëdels 7e 1 kaneelstokje bosje munt 40 ml rijstazijn rue 4 3,steranijs 1 kl fijne suiker verorbert en daarna pas de 1 kl zout pe 6 kruidnagels bouillon te 60 ml vissaus serveren met P 2 el bruine suiker sriracha 2 partjes limoen Nr A RS a à Er x tk Ki # In Me SD, À Ne er à. fe ij D” ed 5) = A a N Weinig TE tijd? Maak de basisbouillon met kippenbouillon- blokjes! Verwarm de oven voor op 200°C 8. Afwerking: snij de pepers in fijne ringetjes en VS de Basisbouillon: snij de uien ongepeld in kwarten, de gember zaadjes als je niet van pikant houdt. 9: in de lengte doormidden en de wortels in grove stukken Snij de sjalotjes in plakjes en doe samen met de pepertjes Schik samen met de kip in een ovenschaal. Kruid flink met in een kommetje. Bestrooi met suiker en zout en overgiet versgemalen zwarte peper en zeezout. Zet 30 min in de met rijstazijn. Laat 1 u rusten voorverwarmde oven klo Bouillon: snij de ongeschilde ui en gember middendoor. Doe de kip, de groenten, de gember en het braadvocht in Voeg samen met de vissaus, steranijs, kaneel, kruidnagel een grote soeppot en overgiet met 3 | koud water. Breng en suiker bij 1 | van de basisbouillon. Laat 30 min zachtjes langzaam aan de kook op een laag vuur onder deksel. sudderen zonder deksel en zeef daarna en Roer niet, zo blijft de bouillon helder. Laat 1 u 30 min sud- Pho: kook de rijstnoedels 1 min in ruim water en verdeel deren over de kommen 12 Zeef de basisbouillon en hou de kippendelen opzij Verdeel de kip erover en overgiet met kokende bouillon Verwijder het vet en de beentjes van de kip en trek het vlees 13 Werk af met sojascheuten, verse kruiden en de zoetzure LET ICE chilisjalotjes 14. Serveer met sriracha en limoenpartjes ©
Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 85