Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



3

” 4

on the go ®

TE pe

4

Vietnamese soep

Er

DI 1 24 heeft Me jj EIN eh EK We

20 “a (TE feu.)

ROC (Ce (ER

4 personen Oe EEDE 2U

D

_

Vietnamezen. Zijontbijten

EN

:

liefst oplstraat meteen kom

basisbouillon

bouillon

:

pho:

afwerken

1,3 kg Kippenbi

TI basisbouillon

250 grijstnoedels

1 rode chilipeper

dampende DE Lievers

ten zonder dij ,

5 cm gembern

u

100 g sojascheuten

picantina

als lunch? Ook goed; zolang

3 grotewortels

ai]

:

#

bosje koriander

3 sjalotten

3 uien

je maar eerst de noëdels

7e

1 kaneelstokje

bosje munt

40 ml rijstazijn

rue

4

3,steranijs

1 kl fijne suiker

verorbert en daarna pas de

1 kl zout

pe

6 kruidnagels

bouillon te

60 ml vissaus

serveren met

P

2 el bruine suiker

sriracha

2

partjes limoen

Nr

A

RS

a

à

Er

x

tk

Ki

#

In

Me

SD,

À

Ne

er

à.

fe

ij

D”

ed

5)

= A

a

N

Weinig

TE

tijd? Maak de

basisbouillon met

kippenbouillon-

blokjes!

Verwarm de oven voor op 200°C

8. Afwerking: snij de pepers in fijne ringetjes en VS de

Basisbouillon: snij de uien ongepeld in kwarten, de gember

zaadjes als je niet van pikant houdt.

9:

in de lengte doormidden en de wortels in grove stukken

Snij de sjalotjes in plakjes en doe samen met de pepertjes

Schik samen met de kip in een ovenschaal. Kruid flink met

in een kommetje. Bestrooi met suiker en zout en overgiet

versgemalen zwarte peper en zeezout. Zet 30 min in de

met rijstazijn. Laat 1 u rusten

voorverwarmde oven

klo

Bouillon: snij de ongeschilde ui en gember middendoor.

Doe de kip, de groenten, de gember en het braadvocht in

Voeg samen met de vissaus, steranijs, kaneel, kruidnagel

een grote soeppot en overgiet met 3 | koud water. Breng

en suiker bij 1 | van de basisbouillon. Laat 30 min zachtjes

langzaam aan de kook op een laag vuur onder deksel.

sudderen zonder deksel en zeef daarna

en

Roer niet, zo blijft de bouillon helder. Laat 1 u 30 min sud-

Pho: kook de rijstnoedels 1 min in ruim water en verdeel

deren

over de kommen

12

Zeef de basisbouillon en hou de kippendelen opzij

Verdeel de kip erover en overgiet met kokende bouillon

Verwijder het vet en de beentjes van de kip en trek het vlees

13

Werk af met sojascheuten, verse kruiden en de zoetzure

LET ICE

chilisjalotjes

14.

Serveer met sriracha en limoenpartjes

©