Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 31 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 31
rijstspecial @ A Ss l h hi 4 personen e 40 min e 400 8 gekookte, 2 Spar eieren Boni Selection afgekoelde Thai of jasmijnrijst Lui | geroosterde sesamolie a el a 1 teentje look 200g Spar roze garnalen 2 wortels % komkommer LOUP ZE Ri Se 1 rode chilipeper (picantina) Boni Selection kroepoek DN 2 1 kl Go Tan sambal N‘ % bosje koriander % 2 el Boni Selection sojasaus zeste van 1 limoen b Î y A 2 el Go Tan ketjap 100 g Spar gekookte Bi ER 2 el Boni Selection hamreepjes af zoete chilisaus 1el Spar geroosterde A Boni Selection pindanoten arachideolie > 2 el Go Tan gebakken uitjes os # 8 Snij de komkommer in de lengte middendoor. Verwijder hun, de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne staafjes. I“ melet: klop de eieren los en kruid met peper en zout. Wrijf een grote pan in met sesamolie en bak de eieren tot 0 5 x een dunne omelet. Rol ze op en snij in fijne reepjes. og 5 asi: verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het ar TA vruchtvlees fijn. EN x Lal N: hs Hi Pel de ui en look. Snipper beide fijn. hf Schil de wortels en snij in kleine blokjes. UPS ih Verwarm de wok droog voor. Voeg een scheut olie toe en PL. 1 I ( roerbak de ui, look en wortel. Voeg de chilipeper en sambal toe en bak even mee. = ‘A Schep de rijst erdoor en laat verder bakken onder voortdu- rend roeren. il Besprenkel met sojasaus en ketjap en schep goed door. # Voeg de chilisaus toe. Kruid met zwarte peper en zeezout. Vin d’Alsace x (Pinot Noir, Frankrijk) Schep de reepjes omelet, limoenzeste, hamreepjes en roze garnalen eronder en laat doorwarmen. « neus van rood fruit, zoals frambozen D « mooie start met zijdeachtige tannines Werk af met geroosterde pindanoten, gebakken uitjes, komkommerstaafjes en korianderblaadjes. en een frisse afdronk « lekker bij Oosterse gerechten 13. Serveer met kroepoek. u
Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 31