Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rijstspecial @

A

Ss

l

h

hi

4 personen e 40 min

e

400 8 gekookte,

2 Spar eieren

Boni Selection

afgekoelde Thai

of jasmijnrijst

Lui

| geroosterde sesamolie

a

el

a

1 teentje look

200g Spar roze garnalen

2 wortels

% komkommer

LOUP ZE

Ri

Se

1 rode chilipeper (picantina)

Boni Selection kroepoek

DN

2

1 kl Go Tan sambal

N‘

% bosje koriander

%

2 el Boni Selection sojasaus

zeste van 1 limoen

b

Î

y

A

2 el Go Tan ketjap

100 g Spar gekookte

Bi

ER

2 el Boni Selection

hamreepjes

af

zoete chilisaus

1el Spar geroosterde

A

Boni Selection

pindanoten

arachideolie

>

2 el Go Tan gebakken uitjes

os

#

8

Snij de komkommer in de lengte middendoor. Verwijder

hun,

de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne staafjes.

I“

melet: klop de eieren los en kruid met peper en zout.

Wrijf een grote pan in met sesamolie en bak de eieren tot

0

5

x

een dunne omelet. Rol ze op en snij in fijne reepjes.

og

5

asi: verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het

ar

TA

vruchtvlees fijn.

EN

x

Lal

N: hs

Hi

Pel de ui en look. Snipper beide fijn.

hf

Schil de wortels en snij in kleine blokjes.

UPS

ih

Verwarm de wok droog voor. Voeg een scheut olie toe en

PL.

1

I

(

roerbak de ui, look en wortel.

Voeg de chilipeper en sambal toe en bak even mee.

=

‘A

Schep de rijst erdoor en laat verder bakken onder voortdu-

rend roeren.

il

Besprenkel met sojasaus en ketjap en schep goed door.

#

Voeg de chilisaus toe. Kruid met zwarte peper en zeezout.

Vin d’Alsace

x

(Pinot Noir, Frankrijk)

Schep de reepjes omelet, limoenzeste, hamreepjes en

roze garnalen eronder en laat doorwarmen.

« neus van rood fruit, zoals frambozen

D

« mooie start met zijdeachtige tannines

Werk af met geroosterde pindanoten, gebakken uitjes,

komkommerstaafjes en korianderblaadjes.

en een frisse afdronk

« lekker bij Oosterse gerechten

13. Serveer met kroepoek.

u