Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rijstspecial @
A
Ss
l
h
hi
4 personen e 40 min
e
400 8 gekookte,
2 Spar eieren
Boni Selection
afgekoelde Thai
of jasmijnrijst
Lui
| geroosterde sesamolie
a
el
a
1 teentje look
200g Spar roze garnalen
2 wortels
% komkommer
LOUP ZE
Ri
Se
1 rode chilipeper (picantina)
Boni Selection kroepoek
DN
2
1 kl Go Tan sambal
N‘
% bosje koriander
%
2 el Boni Selection sojasaus
zeste van 1 limoen
b
Î
y
A
2 el Go Tan ketjap
100 g Spar gekookte
Bi
ER
2 el Boni Selection
hamreepjes
af
zoete chilisaus
1el Spar geroosterde
A
Boni Selection
pindanoten
arachideolie
>
2 el Go Tan gebakken uitjes
os
#
8
Snij de komkommer in de lengte middendoor. Verwijder
hun,
de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne staafjes.
I“
melet: klop de eieren los en kruid met peper en zout.
Wrijf een grote pan in met sesamolie en bak de eieren tot
0
5
x
een dunne omelet. Rol ze op en snij in fijne reepjes.
og
5
asi: verwijder de zaadjes van de chilipeper en hak het
ar
TA
vruchtvlees fijn.
EN
x
Lal
N: hs
Hi
Pel de ui en look. Snipper beide fijn.
hf
Schil de wortels en snij in kleine blokjes.
UPS
ih
Verwarm de wok droog voor. Voeg een scheut olie toe en
PL.
1
I
(
roerbak de ui, look en wortel.
Voeg de chilipeper en sambal toe en bak even mee.
=
‘A
Schep de rijst erdoor en laat verder bakken onder voortdu-
rend roeren.
il
Besprenkel met sojasaus en ketjap en schep goed door.
#
Voeg de chilisaus toe. Kruid met zwarte peper en zeezout.
Vin d’Alsace
x
(Pinot Noir, Frankrijk)
Schep de reepjes omelet, limoenzeste, hamreepjes en
roze garnalen eronder en laat doorwarmen.
« neus van rood fruit, zoals frambozen
D
« mooie start met zijdeachtige tannines
Werk af met geroosterde pindanoten, gebakken uitjes,
komkommerstaafjes en korianderblaadjes.
en een frisse afdronk
« lekker bij Oosterse gerechten
13. Serveer met kroepoek.
u