Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 45


Hier is pagina 45 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Spar Folder 01.01.2020

Hier is pagina 45 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 45

> mijn keuken @ Koken met reblochon Ontdek de ingrediënten 66 Tabitha: “Tartiflette wou ik JPS in promo in de folder BR REB a és altijd al eens maken. Maar hoe van 10 t.e.m. ei EFD begin je eraan?” 29 Ane PL Geen tartiflette zonder … Reblochon AOP va Rauwe melk geeft reblochon een uitzonderlijke smaak en kwaliteit. Met fierheid en als allereerste kaas draagt hij het > AOP-label (Appellation d'Origine Protégée of beschermde oorsprongsbenaming). Zo mag enkel kaas die voldoet aan vastgelegde productiecriteria de naam reblochon dragen. Wist je dat … de naam reblochon komt van reblocher ofwel opnieuw melken? Vroeger moest de veeboer een deel van zijn melk afstaan aan de eigenaar van de weide. Wanneer die weg was, melkte de boer de koeien opnieuw en maakte van de melk reblochon. 5 ne | Tartiflette Fi 4 personen + 40 min + oven: 20 min 1,5 kg Spar Charlotte-aardappelen 100 ml witte wijn 200 g Spar gerookte spekblokjes 500 g reblochon 3 uien nootmuskaat ss 2 tenen look Spar boter Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water. Pel de ui en snij in ringen. Pel de look en pers fijn. N Smelt boter in een pan. Bak de uienringen 25 min op een zacht vuur. U1 PB W N Verhoog het vuur en voeg de spekjes en look toe. Bak het geheel tot de spekjes gaar zijn. Blus met de witte wijn en laat droog koken. Schil de aardappelen en snij in schijfjes van 1 cm dik. Warm de oven voor op 180°C. © œ No Verdeel % van de aardappelen over een ingeboterde ovenschotel. Kruid met zwarte peper en nootmuskaat. 10. Verdeel hier % van de ui- en spekjesmengeling over. ds 11 Ga verder met de andere helft aardappelschijfjes. Kruid met zwarte peper en nootmuskaat. Eindig met een laag ui en spek. 12 Snij de reblochonkaas in de dikte in 2. Snij elk deel in 4 kwarten. Verdeel en 0 de stukken kaas met schil over de ovenschotel. 2 13 Zet 20 min in de voorverwarmde oven. ARS

Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 45