Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
Eh.
66 Tabitha: “Onze twee kinderen, Nuray en Ward,
komen uit Kazachstan. Elk jaar vieren we hun
D
adoptiedag met een feestje. En dit jaar wordt dat
er eentje met … oliebollen! Nuray en Ward gaan
ook zelf nog aan de slag in kinderkeuken (p. 57).”
af
3
à
+
at
À
ES
de
En
Ss
1
10e
&
5
Be
2
7:
SE
u
er
id
|
4
7
4 personen « 20 min + rijzen: 30 min
Verwarm.het water en de melk tot
: 25 g Spar beter
Klop de eiwitten stijf en Ende
200 ml water
lichaamstemperatuur.
het deeg. '
Los de verse gist erin op.
{
Laat het deeg 30 min rijzen.
275 ml Boni Selection volle melk
«
Smelt de boter.
20 g verse gist
Verwarm de friteuse op 180°C.
500 g Boni Selection patisseriebloem
Giet de gistmengeling en gesmolten
Schep een lepel van het beslag in de
2 Spar eiwitten
boter bij de gezeefde bloem en klop
friteuse en laat lichtbruin bakken aan
poedersuiker
met een keukenrobot tot een gladde
beide zijden.
massa.
Laat uitlekken op keukenpapier en
bestrooi met poedersuiker.