Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

Eh.

66 Tabitha: “Onze twee kinderen, Nuray en Ward,

komen uit Kazachstan. Elk jaar vieren we hun

D

adoptiedag met een feestje. En dit jaar wordt dat

er eentje met … oliebollen! Nuray en Ward gaan

ook zelf nog aan de slag in kinderkeuken (p. 57).”

af

3

à

+

at

À

ES

de

En

Ss

1

10e

&

5

Be

2

7:

SE

u

er

id

|

4

7

4 personen « 20 min + rijzen: 30 min

Verwarm.het water en de melk tot

: 25 g Spar beter

Klop de eiwitten stijf en Ende

200 ml water

lichaamstemperatuur.

het deeg. '

Los de verse gist erin op.

{

Laat het deeg 30 min rijzen.

275 ml Boni Selection volle melk

«

Smelt de boter.

20 g verse gist

Verwarm de friteuse op 180°C.

500 g Boni Selection patisseriebloem

Giet de gistmengeling en gesmolten

Schep een lepel van het beslag in de

2 Spar eiwitten

boter bij de gezeefde bloem en klop

friteuse en laat lichtbruin bakken aan

poedersuiker

met een keukenrobot tot een gladde

beide zijden.

massa.

Laat uitlekken op keukenpapier en

bestrooi met poedersuiker.