Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rijstspecial @
vis
N
o
b
w
40 min
4 personen
4.
300 g Boni Selection risottorijst
4 aardperen
boni
a
2 sjalotten
ci
#
1teentje look
Risotto
N
100 ml droge witte wijn
se
11 warme groentebouillon
“
60 g versgeraspte Parmezaanse kaas
N
7
30 g Spar hazelnoten
<
#
2
{
2
1 bosje bladpeterselie
An.
Boni Selection olijfolie
Riseto
\
Spar boter
}
x
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en hak ze
fijn.
Schil de aardperen en snij ze in fijne plakjes of blokjes.
Bak ze beetgaar in boter en kruid royaal met versgema-
len peper en zeezout.
Snij de peterselie fijn.
Pel en snipper de sjalotten en look fijn.
6
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een pot met dikke
bodem. Fruit de sjalotjes en look zonder ze te laten kleuren.
Roer de rijst erdoor tot de korrels glanzen en overgiet met
de wijn. Roer tot de wijn volledig opgenomen is en voeg
een pollepel warme bouillon toe.
Pr
oo
re
Laat de rijst de bouillon zachtjes kokend opnemen,
EFOR
alvorens een nieuwe schep toe te voegen.
Roer af en toe en ga verder tot alle bouillon opgebruikt is.
Proef de risotto, hij moet nog een beetje ‘beet’ hebben
maar toch romig en niet te droog zijn.
LeFort (9%)
Meng er een klontje boter en % van de aardpeer door.
LEFORT
* complex, donker bier
Kruid met versgemalen peper en zout.
« zoete, fruitige en zachte toetsen
Schep de Parmezaanse kaas erdoor.
er
» eenenalkarakter in je glas
. Werk af met de aardpeer, hazelnoten en peterselie.
.-
17