Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
141
D
ah
|
1
th
he
Ir
ue
15
m2
u
5
ir
er
1
ne
Td
dl
£
FE:
D 2
Ÿ
m
&
4
Br.
Fe
F4
nf
ve
A
F
Ps
dg
S
se
Pd
N
4
2
=
=
Aa
EN
4
| 2
N
Æ
Di
Li
1
E
ir
#
A
Quiche met spruitjes en gehakt
4 personen + 50 min
4 dl Boni Selection
200 g spruitjes
Boni Selection olijfolie
1 verpakking
volle melk
extra:
ronde taartvorm met
Spar bladerdeeg
2 Spar eieren
300 g Spar gemengd
100 g Spar gemalen kaas
gaatjes in de bodem
Lel witte rouxkorrels
gehakt
(® 28 cm)
1ui
nootmuskaat
J 1
Snij het kontje van de
mee. Kruid
peper,
onderaan bakpapier in
N.
zout en nootmuskaat.
de taartvorm. Prik met
spruitjes en verwijder in-
dien nodig de buitenste
Voeg de melk en de
een vork hier en daar
Jess
blaadjes.
rouxkorrels bij het ge-
gaatjes in de bodem van
Was de spruitjes en snij
hakt en de spruitjes. Laat
het bladerdeeg.
de saus even indikken.
11
in dunne reepjes.
Verdeel de vulling over
Pel de sjalot en snipper
Verwarm de oven voor
het bladerdeeg.
>
12
fijn.
op 190°C.
Bak de quiche in de voor-
Bak het gehakt en de
Meng de kaas onder de
verwarmde oven goud-
sjalot goudbruin in de
vulling en laat afkoelen.
bruin, £ 30 à 40 min.
pan in 2 el olijfolie.
Klop de eieren los en
13.
Haal de quiche uit de
Voeg de fijngesneden
meng onder de afge-
oven en laat een paar
spruiten bij het gehakt
koelde vulling.
min afkoelen voor het
10.
en bak nog een paar min
Leg het bladerdeeg met
snijden.