Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

141

D

ah

|

1

th

he

Ir

ue

15

m2

u

5

ir

er

1

ne

Td

dl

£

FE:

D 2

Ÿ

m

&

4

Br.

Fe

F4

nf

ve

A

F

Ps

dg

S

se

Pd

N

4

2

=

=

Aa

EN

4

| 2

N

Æ

Di

Li

1

E

ir

#

A

Quiche met spruitjes en gehakt

4 personen + 50 min

4 dl Boni Selection

200 g spruitjes

Boni Selection olijfolie

1 verpakking

volle melk

extra:

ronde taartvorm met

Spar bladerdeeg

2 Spar eieren

300 g Spar gemengd

100 g Spar gemalen kaas

gaatjes in de bodem

Lel witte rouxkorrels

gehakt

(® 28 cm)

1ui

nootmuskaat

J 1

Snij het kontje van de

mee. Kruid

peper,

onderaan bakpapier in

N.

zout en nootmuskaat.

de taartvorm. Prik met

spruitjes en verwijder in-

dien nodig de buitenste

Voeg de melk en de

een vork hier en daar

Jess

blaadjes.

rouxkorrels bij het ge-

gaatjes in de bodem van

Was de spruitjes en snij

hakt en de spruitjes. Laat

het bladerdeeg.

de saus even indikken.

11

in dunne reepjes.

Verdeel de vulling over

Pel de sjalot en snipper

Verwarm de oven voor

het bladerdeeg.

>

12

fijn.

op 190°C.

Bak de quiche in de voor-

Bak het gehakt en de

Meng de kaas onder de

verwarmde oven goud-

sjalot goudbruin in de

vulling en laat afkoelen.

bruin, £ 30 à 40 min.

pan in 2 el olijfolie.

Klop de eieren los en

13.

Haal de quiche uit de

Voeg de fijngesneden

meng onder de afge-

oven en laat een paar

spruiten bij het gehakt

koelde vulling.

min afkoelen voor het

10.

en bak nog een paar min

Leg het bladerdeeg met

snijden.