Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kookduel ®

eN

ER

à

Les

A,

1

a

RT:

Pi

79)

Wh

er

/

{

iN

TS

Ë

x

Er

us | >



N

5

|

7

N

N

u

ze

Belgisch winterslaatje

Scandinavisch winterslaatje

4 personen « 20 min

4 personen » 25 min

4 stronken witlof

4 Boni Selection gerookte

4 stronken witlof

1 el fijne suiker

2 wortelen

makreelfilets

2 wortelen

4 el witte azijn

2 voorgekookte rode bieten

4 el Boni Selection mayonaise

2 voorgekookte rode bieten

150 g Boni Selection Griekse

1 koolrabi

1 koolrabi

2 el fijngehakte peterselie +

yoghurt

4 Spar eieren

extra takjes

200 g Spar gekookte

3 el fijngesneden dille +

Boni Selection olijfolie

krielaardappelen

extra takjes

4 Spar rolmops met ui

citroensap

1

1 komkommer

Snij het uiteinde van het witlof. Bak de stronken witlof

goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet een deksel

op de pan en laat + 10 min garen.

Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de

2

Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de dunschiller.

dunschiller.

Schil de koolrabi en snij in dikke repen.

Schil de koolrabi en snij in dikke repen.

Bak de groenten kort aan in olijfolie en kruid met peper en

Snij de voorgekookte bieten in dikke reepjes.

zout.

Haal het kontje van het witlof en trek de blaadjes los. Snij

Si

Snij de voorgekookte rode biet in dikke blokjes. Bak de blokjes

de blaadjes in de lengte in dunne reepjes. Besprenkel met

kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.

citroensap tegen verkleuring.

Kook de eitjes hard in 10 min, laat afkoelen en pel. Snij de eitjes

Snij de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi met suiker en

in twee.

overgiet met azijn. Laat 15 min marineren in de koelkast.

Meng de mayonaise met de fijngesneden peterselie.

6.

Klop de yoghurt wat los, kruid met peper en zout en meng

Verdeel de groenten, eitjes en gerookte makreel over een grote

met de fijngesneden dille.

serveerschaal.

7

Verdeel de groenten, aardappelen en rolmops over een grote

schaal.

Serveer de salade met de mayonaise en verse peterselie.

Serveer de salade met de yoghurtsaus en een paar takjes

verse dille.

üm

me

=

<

Orballo Albariño

(Galicië, Spanje, droog)

Hoegaarden wit (4,9%)

« elegant met intens aroma

» verfrissend witbier

We

* mooie lengte

* zacht, met subtiele citrus

ee

RUES

+ ideaal bij vis en salades

+ uitstekend bij vis

em TE ET EN TE a a a a a a a u EB EI EEE Li EE EE U EE EE OE EEE TE DEE