Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kookduel ®
eN
ER
à
Les
A,
1
a
RT:
Pi
79)
Wh
er
/
{
iN
TS
Ë
x
Er
us | >
—
N
5
|
7
N
N
u
ze
Belgisch winterslaatje
Scandinavisch winterslaatje
4 personen « 20 min
4 personen » 25 min
4 stronken witlof
4 Boni Selection gerookte
4 stronken witlof
1 el fijne suiker
2 wortelen
makreelfilets
2 wortelen
4 el witte azijn
2 voorgekookte rode bieten
4 el Boni Selection mayonaise
2 voorgekookte rode bieten
150 g Boni Selection Griekse
1 koolrabi
1 koolrabi
2 el fijngehakte peterselie +
yoghurt
4 Spar eieren
extra takjes
200 g Spar gekookte
3 el fijngesneden dille +
Boni Selection olijfolie
krielaardappelen
extra takjes
4 Spar rolmops met ui
citroensap
1
1 komkommer
Snij het uiteinde van het witlof. Bak de stronken witlof
goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet een deksel
op de pan en laat + 10 min garen.
Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de
2
Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de dunschiller.
dunschiller.
Schil de koolrabi en snij in dikke repen.
Schil de koolrabi en snij in dikke repen.
Bak de groenten kort aan in olijfolie en kruid met peper en
Snij de voorgekookte bieten in dikke reepjes.
zout.
Haal het kontje van het witlof en trek de blaadjes los. Snij
Si
Snij de voorgekookte rode biet in dikke blokjes. Bak de blokjes
de blaadjes in de lengte in dunne reepjes. Besprenkel met
kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
citroensap tegen verkleuring.
Kook de eitjes hard in 10 min, laat afkoelen en pel. Snij de eitjes
Snij de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi met suiker en
in twee.
overgiet met azijn. Laat 15 min marineren in de koelkast.
Meng de mayonaise met de fijngesneden peterselie.
6.
Klop de yoghurt wat los, kruid met peper en zout en meng
Verdeel de groenten, eitjes en gerookte makreel over een grote
met de fijngesneden dille.
serveerschaal.
7
Verdeel de groenten, aardappelen en rolmops over een grote
schaal.
Serveer de salade met de mayonaise en verse peterselie.
Serveer de salade met de yoghurtsaus en een paar takjes
verse dille.
üm
me
=
<
Orballo Albariño
(Galicië, Spanje, droog)
Hoegaarden wit (4,9%)
« elegant met intens aroma
» verfrissend witbier
We
* mooie lengte
* zacht, met subtiele citrus
ee
RUES
+ ideaal bij vis en salades
+ uitstekend bij vis
em TE ET EN TE a a a a a a a u EB EI EEE Li EE EE U EE EE OE EEE TE DEE