Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 77 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 77
kookduel ® eN ER à Les A, 1 a RT: Pi 79) Wh er / { iN TS Ë x Er us | > — N 5 | 7 N N u ze Belgisch winterslaatje Scandinavisch winterslaatje 4 personen « 20 min 4 personen » 25 min 4 stronken witlof 4 Boni Selection gerookte 4 stronken witlof 1 el fijne suiker 2 wortelen makreelfilets 2 wortelen 4 el witte azijn 2 voorgekookte rode bieten 4 el Boni Selection mayonaise 2 voorgekookte rode bieten 150 g Boni Selection Griekse 1 koolrabi 1 koolrabi 2 el fijngehakte peterselie + yoghurt 4 Spar eieren extra takjes 200 g Spar gekookte 3 el fijngesneden dille + Boni Selection olijfolie krielaardappelen extra takjes 4 Spar rolmops met ui citroensap 1 1 komkommer Snij het uiteinde van het witlof. Bak de stronken witlof goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet een deksel op de pan en laat + 10 min garen. Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de 2 Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de dunschiller. dunschiller. Schil de koolrabi en snij in dikke repen. Schil de koolrabi en snij in dikke repen. Bak de groenten kort aan in olijfolie en kruid met peper en Snij de voorgekookte bieten in dikke reepjes. zout. Haal het kontje van het witlof en trek de blaadjes los. Snij Si Snij de voorgekookte rode biet in dikke blokjes. Bak de blokjes de blaadjes in de lengte in dunne reepjes. Besprenkel met kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout. citroensap tegen verkleuring. Kook de eitjes hard in 10 min, laat afkoelen en pel. Snij de eitjes Snij de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi met suiker en in twee. overgiet met azijn. Laat 15 min marineren in de koelkast. Meng de mayonaise met de fijngesneden peterselie. 6. Klop de yoghurt wat los, kruid met peper en zout en meng Verdeel de groenten, eitjes en gerookte makreel over een grote met de fijngesneden dille. serveerschaal. 7 Verdeel de groenten, aardappelen en rolmops over een grote schaal. Serveer de salade met de mayonaise en verse peterselie. Serveer de salade met de yoghurtsaus en een paar takjes verse dille. üm me = < Orballo Albariño (Galicië, Spanje, droog) Hoegaarden wit (4,9%) « elegant met intens aroma » verfrissend witbier We * mooie lengte * zacht, met subtiele citrus ee RUES + ideaal bij vis en salades + uitstekend bij vis em TE ET EN TE a a a a a a a u EB EI EEE Li EE EE U EE EE OE EEE TE DEE
Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 77