Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 66
Kalfslever op Venetiaanse wijze 4 personen « 35 min 600 g Spar kalfslever 4 dikke, gele uien 3 takken tijm 2 el witte balsamicoazijn 30 g Boni Selection bloem 5 el Boni Selection olijfolie Lel Spar boter aardappelpuree Pel de ui en snij in dikke ringen. Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in een pan. Bak de uienringen 20 min onder deksel op een zacht vuur. Laat niet kleuren. Haal het deksel van de pan. Laat de uien karamelliseren en blus met de balsamicoazijn. Verwarm 3 el olijfolie in een bak- 8 pan. Haal de kalfslever door de bloem ty € en schud goed af. LE: NY Bak de kalfslever 2 à 3 min aan elke zijde krokant op een matig se vuur. in en BN Kruid met zwarte peper + en zout. SA 5 10. Serveer met een LL du 3 smeuïge aardappel- = EE A puree. 4 = RX 1 x à +» à EM en aes © En Î vor plus Pasqua Morago Appassite 2 (Valpolicella, Italië) * evenwichtige smaak * zijdezachte tannines * zachte en ronde finale
Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 66