Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kalfslever op
Venetiaanse wijze
4 personen « 35 min
600 g Spar kalfslever
4 dikke, gele uien
3 takken tijm
2 el witte balsamicoazijn
30 g Boni Selection bloem
5 el Boni Selection olijfolie
Lel Spar boter
aardappelpuree
Pel de ui en snij in dikke ringen.
Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in
een pan.
Bak de uienringen 20 min onder
deksel op een zacht vuur. Laat niet
kleuren.
Haal het deksel van de pan.
Laat de uien karamelliseren en
blus met de balsamicoazijn.
Verwarm 3 el olijfolie in een bak-
8
pan.
Haal de kalfslever door de bloem
ty
€
en schud goed af.
LE:
NY
Bak de kalfslever 2 à 3 min aan
elke zijde krokant op een matig
se
vuur.
in
en
BN
Kruid met zwarte peper
+
en zout.
SA
5
10.
Serveer met een
LL
du 3
smeuïge aardappel-
=
EE
A
puree.
4
=
RX
1
x
à
+»
à
EM
en
aes
©
En Î
vor
plus
Pasqua Morago Appassite
2
(Valpolicella, Italië)
* evenwichtige smaak
* zijdezachte tannines
* zachte en ronde finale