Spar - Folder van 01.01.2020 tot 31.01.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 100 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.01.2020 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kalfslever op

Venetiaanse wijze

4 personen « 35 min

600 g Spar kalfslever

4 dikke, gele uien

3 takken tijm

2 el witte balsamicoazijn

30 g Boni Selection bloem

5 el Boni Selection olijfolie

Lel Spar boter

aardappelpuree

Pel de ui en snij in dikke ringen.

Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in

een pan.

Bak de uienringen 20 min onder

deksel op een zacht vuur. Laat niet

kleuren.

Haal het deksel van de pan.

Laat de uien karamelliseren en

blus met de balsamicoazijn.

Verwarm 3 el olijfolie in een bak-

8

pan.

Haal de kalfslever door de bloem

ty



en schud goed af.

LE:

NY

Bak de kalfslever 2 à 3 min aan

elke zijde krokant op een matig

se

vuur.

in

en

BN

Kruid met zwarte peper

+

en zout.

SA

5

10.

Serveer met een

LL

du 3

smeuïge aardappel-

=

EE

A

puree.

4

=

RX

1

x

à



à

EM

en

aes

©

En Î

vor

plus

Pasqua Morago Appassite

2

(Valpolicella, Italië)

* evenwichtige smaak

* zijdezachte tannines

* zachte en ronde finale