Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
>
2
i
Fi
À
x
«
à
x
a
MARCASSOU = PURLREPORAGE
Se Proef de Ardennen
‚MARCASSOU IS VERANKERD MET DE ARDENSE NATUUR EN STAAT BEKEND OM DE KWALITEIT VAN
HUN KARAKTERVOLLE CHARCUTERIE. WAAR DAT KARAKTER VANDAAN KOMT? EEN AUTHENTIEKE
COMBINATIE VAN TERROIR, TRADITIE EN SMAAK DIE VELE, VELE JAREN TERUGGAAT …
5
13
ve
MARCASSO)
Het verhaal van Marcassou start met het
TT
vakmanschap van twee vrienden: Alfred Grevesse
EL
U
en Jozef De Spiegeleire. De twee kameraden
CS |
brengen een Ardens worstje op de markt, dat
=
onmiddellijk inslaat als een bom. Het geheim van
%
hun succes? Een traditioneel recept op basis van
Can
2
varkensvlees en een unieke specerijenmix. Na de
FL
1
fermentatie worden de worsten vervolgens urenlang
Len
I
gerookt en gedroogd op eiken- en beukenhout.
ms
Wi
IB
L Re
Het typische klimaat en de temperatuur-
schommelingen van de Ardennen lenen zich
uitstekend voor de productie van worstjes en
ij
+
gezouten hammen. Daarom kregen de
Jambon d'Ardenne en de Saucisson d’Ardenne
een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA).
“Al meer dan 50 jaar verleidt
Deze BGA bewijst dat de producten in de Belgische
Ardennen worden gemaakt volgens een
het ongewijzigde recept vande
authentieke ambachtelijke bereidingswijze.
saucisson d'Ardenne jong en
me
oud, met meer dan een miljoen
Doorheen de jaren breidde het gamma van
verkochte worstjes per jaar.”
Marcassou uit met andere specialiteiten zoals
de Filet D'Ardenne of de Pain d'Ardenne. Vandaag
telt Marcassou maar liefst 32 specialiteiten,
RN
die allemaal bereid worden volgens dezelfde
MARCASSOU
authentieke ambachtelijke traditie, maar met
de modernste productie- en rijpingsmethodes.
Al
@
BEER,
|
ee
De verpakkingen van de gesneden charcuterie
kregen een nieuw jasje dat voor het grootste deel
k
|
Le
uit recycleerbaar karton bestaat. Met dit initiatief
La
1)
vermindert Marcassou het gebruik van plastic
CT ef
met 65% tegenover de vorige verpakkingen.
Authenticiteit blijft de prioriteit van Marcassou,
Ontdek de charcuterie van Marcassou
maar tegelijkertijd willen ze niet achterlopen op
u
in de charcuterie-afdeling van je favoriete
het vlak van duurzaamheid. Kortom, nog een
Delhaize supermarkt.
extra reden om van Marcassou te genieten!
y
ADVERTORIAL_52_Mercassouindd 89
11/08/2020
1055