Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

>

2

i

Fi

À

x

«

à

x

a

MARCASSOU = PURLREPORAGE

Se Proef de Ardennen

‚MARCASSOU IS VERANKERD MET DE ARDENSE NATUUR EN STAAT BEKEND OM DE KWALITEIT VAN

HUN KARAKTERVOLLE CHARCUTERIE. WAAR DAT KARAKTER VANDAAN KOMT? EEN AUTHENTIEKE

COMBINATIE VAN TERROIR, TRADITIE EN SMAAK DIE VELE, VELE JAREN TERUGGAAT …

5

13

ve

MARCASSO)

Het verhaal van Marcassou start met het

TT

vakmanschap van twee vrienden: Alfred Grevesse

EL

U

en Jozef De Spiegeleire. De twee kameraden

CS |

brengen een Ardens worstje op de markt, dat

=

onmiddellijk inslaat als een bom. Het geheim van

%

hun succes? Een traditioneel recept op basis van

Can

2

varkensvlees en een unieke specerijenmix. Na de

FL

1

fermentatie worden de worsten vervolgens urenlang

Len

I

gerookt en gedroogd op eiken- en beukenhout.

ms

Wi

IB

L Re

Het typische klimaat en de temperatuur-

schommelingen van de Ardennen lenen zich

uitstekend voor de productie van worstjes en

ij

+

gezouten hammen. Daarom kregen de

Jambon d'Ardenne en de Saucisson d’Ardenne

een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA).

“Al meer dan 50 jaar verleidt

Deze BGA bewijst dat de producten in de Belgische

Ardennen worden gemaakt volgens een

het ongewijzigde recept vande

authentieke ambachtelijke bereidingswijze.

saucisson d'Ardenne jong en

me

oud, met meer dan een miljoen

Doorheen de jaren breidde het gamma van

verkochte worstjes per jaar.”

Marcassou uit met andere specialiteiten zoals

de Filet D'Ardenne of de Pain d'Ardenne. Vandaag

telt Marcassou maar liefst 32 specialiteiten,

RN

die allemaal bereid worden volgens dezelfde

MARCASSOU

authentieke ambachtelijke traditie, maar met

de modernste productie- en rijpingsmethodes.

Al

@

BEER,

|

ee

De verpakkingen van de gesneden charcuterie

kregen een nieuw jasje dat voor het grootste deel

k

|

Le

uit recycleerbaar karton bestaat. Met dit initiatief

La

1)

vermindert Marcassou het gebruik van plastic

CT ef

met 65% tegenover de vorige verpakkingen.

Authenticiteit blijft de prioriteit van Marcassou,

Ontdek de charcuterie van Marcassou

maar tegelijkertijd willen ze niet achterlopen op

u

in de charcuterie-afdeling van je favoriete

het vlak van duurzaamheid. Kortom, nog een

Delhaize supermarkt.

extra reden om van Marcassou te genieten!

y

ADVERTORIAL_52_Mercassouindd 89

11/08/2020

1055