Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 99 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 99
2 > 2 i Fi À x « à x a MARCASSOU = PURLREPORAGE Se Proef de Ardennen ‚MARCASSOU IS VERANKERD MET DE ARDENSE NATUUR EN STAAT BEKEND OM DE KWALITEIT VAN HUN KARAKTERVOLLE CHARCUTERIE. WAAR DAT KARAKTER VANDAAN KOMT? EEN AUTHENTIEKE COMBINATIE VAN TERROIR, TRADITIE EN SMAAK DIE VELE, VELE JAREN TERUGGAAT … 5 13 ve MARCASSO) Het verhaal van Marcassou start met het TT vakmanschap van twee vrienden: Alfred Grevesse EL U en Jozef De Spiegeleire. De twee kameraden CS | brengen een Ardens worstje op de markt, dat = onmiddellijk inslaat als een bom. Het geheim van % hun succes? Een traditioneel recept op basis van Can 2 varkensvlees en een unieke specerijenmix. Na de FL 1 fermentatie worden de worsten vervolgens urenlang Len I gerookt en gedroogd op eiken- en beukenhout. ms Wi IB L Re Het typische klimaat en de temperatuur- schommelingen van de Ardennen lenen zich uitstekend voor de productie van worstjes en ij + gezouten hammen. Daarom kregen de Jambon d'Ardenne en de Saucisson d’Ardenne een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA). “Al meer dan 50 jaar verleidt Deze BGA bewijst dat de producten in de Belgische Ardennen worden gemaakt volgens een het ongewijzigde recept vande authentieke ambachtelijke bereidingswijze. saucisson d'Ardenne jong en me oud, met meer dan een miljoen Doorheen de jaren breidde het gamma van verkochte worstjes per jaar.” Marcassou uit met andere specialiteiten zoals de Filet D'Ardenne of de Pain d'Ardenne. Vandaag telt Marcassou maar liefst 32 specialiteiten, RN die allemaal bereid worden volgens dezelfde MARCASSOU authentieke ambachtelijke traditie, maar met de modernste productie- en rijpingsmethodes. Al @ BEER, | ee De verpakkingen van de gesneden charcuterie kregen een nieuw jasje dat voor het grootste deel k | Le uit recycleerbaar karton bestaat. Met dit initiatief La 1) vermindert Marcassou het gebruik van plastic CT ef met 65% tegenover de vorige verpakkingen. Authenticiteit blijft de prioriteit van Marcassou, Ontdek de charcuterie van Marcassou maar tegelijkertijd willen ze niet achterlopen op u in de charcuterie-afdeling van je favoriete het vlak van duurzaamheid. Kortom, nog een Delhaize supermarkt. extra reden om van Marcassou te genieten! y ADVERTORIAL_52_Mercassouindd 89 11/08/2020 1055
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 99