Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE F5
D
TECHNIEK #2
EN
Ey
14
hazen
ii
En
Us
AN,
Je kan hazenrug
fileren met een
mes
of de bolle
kant van een lepel.
aangezien de filet zo
mals is. Duw de filet
In
van de ruggengraat
met de bolle kant
van een lepel, terwijl
Ç
2
je de ruggengraat
tegenhoudt met je
ro
u;
andere hand. Herhaal
Li
dezelfde handeling
23
>
voor de andere filet.
\
a
r
Nr Au
Vlees opbeenheefteen
,
langere gaartjd dan
LE
)
filet. Stem de gaarti
er
h 2
van je lees dus af op
4
het vlees dat je in de
ik
+
à
kuip hebt. Ons advies?
N
A:
Fileerje vlees pas nahet
EK
ks
garen, zodat je vlees
cn
EEN
meer sap vasthoudt
EURE RECEPT OP EM BE
extra smaak krijgt tijdens
L:
Go
het garen.
el
x
SA
Fe
X
2
#
x
N
a
7
“
we
es
Ei
D
Fe
4
7
ii
ER
RS
I
4
7
®
er
x
2
er
A
A
En
4
s
$
+
D
N
3
u
3
PA
PE:
Kg
LE
DEKIDS
4
X
TE)
Ed
(4
7
#1
Maak de saus terwij
.f,
Mama of papa het
LEA
vleesyoor hun
rekening neñen
-k
Aan deslag
met de techniek
HAZENRUG GRAND VENEUR,
APPELEN MET VEENBESSEN
59
ou
Frs
pel
14
2
D10_DéfWeekendOmakeuken.indd 59
1409/20 1448