Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE F5

D

TECHNIEK #2

EN

Ey

14

hazen

ii

En

Us

AN,

Je kan hazenrug

fileren met een

mes

of de bolle

kant van een lepel.

aangezien de filet zo

mals is. Duw de filet

In

van de ruggengraat

met de bolle kant

van een lepel, terwijl

Ç

2

je de ruggengraat

tegenhoudt met je

ro

u;

andere hand. Herhaal

Li

dezelfde handeling

23

>

voor de andere filet.

\

a

r

Nr Au

Vlees opbeenheefteen

,

langere gaartjd dan

LE

)

filet. Stem de gaarti

er

h 2

van je lees dus af op

4

het vlees dat je in de

ik

+

à

kuip hebt. Ons advies?

N

A:

Fileerje vlees pas nahet

EK

ks

garen, zodat je vlees

cn

EEN

meer sap vasthoudt

EURE RECEPT OP EM BE

extra smaak krijgt tijdens

L:

Go

het garen.

el

x

SA

Fe

X

2

#

x

N

a

7



we

es

Ei

D

Fe

4

7

ii

ER

RS

I

4

7

®

er

x

2

er

A

A

En

4

s

$

+

D

N

3

u

3

PA

PE:

Kg

LE

DEKIDS

4

X

TE)

Ed

(4

7

#1

Maak de saus terwij

.f,

Mama of papa het

LEA

vleesyoor hun

rekening neñen

-k

Aan deslag

met de techniek

HAZENRUG GRAND VENEUR,

APPELEN MET VEENBESSEN

59

ou

Frs

pel

14

2

D10_DéfWeekendOmakeuken.indd 59

1409/20 1448