Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 82




Hier is pagina 82 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ce

a KOOK EVENWICHTIG

es

sel

5

4

>

zi

an

ei

Here in zicht! Tijd-om Beemt pruttelende SO hotes

La

{

#3

op het vuur te zetten, zoals deze gehaktballetjes

Ë

Den)

RS

MERE écht iedereen an houdt,

ibn

Ag

a

res

er

|

En

®

=

es

STOOFPAN MET BALLETJES EN HERFSTGROENTEN

2e

à

N

Vetten:22g- Koolhydraten:30g

de

Ld

es



Vezels:7g- Eiwitten:31 g

4

“lui

a

à

+ 500 g kippengehakt

+ 2elolijfolie

à

pe

“lei

+ 200 g passata

+ bussel péterselie

|Z

ed

+ 350 g butternut

+ 400 g gepelde

« Lieke tijm

=

si

+ 3 wortelen

tomatenblokjes (1 blik)

+ 1 laurierblaadje

ij

4



Pe

+ 200 g oesterzwammen

+ 70 g paneermeel

+ 1 teentje knoflook

1

Lg

if

+ 100 gjonge

+ 1,2 di droge witte wijn

Peper en zout

VIDEO-RECEPT

spinazieblaadies

+ 2,5 di gevogeltefond

Nh

ar

et

Er

ES

Fe

© Meng het gehakt met het ei, % van de gehakte peterselie, de

ee:

En

Een (à

=

=

geriste tijm, het paneermeel, peper en zout. Rol tot + 10 balletjes.

SEE

Er

Snijd de wortelen en de butternut in blokjes (je hoeft ze niet te

Fa

schillen als ze bio zijn).

© Bak de balletjes rondom goudbruin op een vrij hoog vuur, in

ca

nl

ie

Û

ti

en sauteerpan met de olie. Haal ze uit de pan en fruit de wortelen,

an

de butternut en de gehakte ui in dezelfde pan. Voeg na 5 min het

geperste teentje knoflook en de oesterzwammen in grote stukken

5

À

pes

à

>

a

toe. Fruit nog 5 min, giet er de witte wijn bij en laat op een hoog

vuur volledig inkoken. Voeg de gevogeltefond, de passata, de

NRE

gepelde tomatenblokjes en het laurierblaadje toe. Breng aan de

É

ave

Bi

kook. Schep er de spinazie en de balletjes bij, zet het deksel op de

ei

AE

pan en laat 1 u op een heel zacht vuurtje sudderen.

© Werk af met de rest van de peterselie en serveer met puree.

pas

er

ne

REU

RER

pee

aux

TERME

=

VE

enden

ay

at

ir

PA

x

LE Me

AE

tn

ee

ie

B

WIE IS @ASCOOKEDBYGINGER?

ct

Laurence uit Hasselt is een foodblogger met een kleine

a

obsessie voor eten en een grote aanhang op Instagram.

2

Gi

=

Haar easy peasy recepten zijn gezellig, gezond en (soms)

FA

ongezond. Want geef toe: een dag niet genoten, is een dag

p

HET

RE

a

En

niet Beleen, Toch?!

IN

|

En

eaf

%

+

RER

Ll

a

KE

F

ger

RENEE

ie 4

ez

EL

A

Eu

a:

Fa

aks

il

te

En

at

HS

ze

m

A

NER

kad

Kb:

Een

=

ei

:

=

\

at

Ee

ge

ERS

a

Se

&

Ee

hd}

LE

TER

SE

5

ee

a

es

re

EF

Er

=

ie

et

EE

=

=

D30.Blogueuse_52indd 82

110920 11:29 |