Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 82
Hier is pagina 82 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ce
a KOOK EVENWICHTIG
es
sel
5
4
>
zi
an
ei
Here in zicht! Tijd-om Beemt pruttelende SO hotes
La
{
#3
op het vuur te zetten, zoals deze gehaktballetjes
Ë
Den)
RS
MERE écht iedereen an houdt,
ibn
Ag
a
res
er
|
En
®
=
es
STOOFPAN MET BALLETJES EN HERFSTGROENTEN
2e
à
N
Vetten:22g- Koolhydraten:30g
de
Ld
es
0®
Vezels:7g- Eiwitten:31 g
4
“lui
a
à
+ 500 g kippengehakt
+ 2elolijfolie
à
pe
“lei
+ 200 g passata
+ bussel péterselie
|Z
ed
+ 350 g butternut
+ 400 g gepelde
« Lieke tijm
=
si
+ 3 wortelen
tomatenblokjes (1 blik)
+ 1 laurierblaadje
ij
4
sé
Pe
+ 200 g oesterzwammen
+ 70 g paneermeel
+ 1 teentje knoflook
1
Lg
if
+ 100 gjonge
+ 1,2 di droge witte wijn
Peper en zout
VIDEO-RECEPT
spinazieblaadies
+ 2,5 di gevogeltefond
Nh
ar
et
Er
ES
Fe
© Meng het gehakt met het ei, % van de gehakte peterselie, de
ee:
En
Een (à
=
=
geriste tijm, het paneermeel, peper en zout. Rol tot + 10 balletjes.
SEE
Er
Snijd de wortelen en de butternut in blokjes (je hoeft ze niet te
Fa
schillen als ze bio zijn).
© Bak de balletjes rondom goudbruin op een vrij hoog vuur, in
ca
nl
ie
Û
ti
en sauteerpan met de olie. Haal ze uit de pan en fruit de wortelen,
an
de butternut en de gehakte ui in dezelfde pan. Voeg na 5 min het
geperste teentje knoflook en de oesterzwammen in grote stukken
5
À
pes
à
>
a
toe. Fruit nog 5 min, giet er de witte wijn bij en laat op een hoog
vuur volledig inkoken. Voeg de gevogeltefond, de passata, de
NRE
gepelde tomatenblokjes en het laurierblaadje toe. Breng aan de
É
ave
Bi
kook. Schep er de spinazie en de balletjes bij, zet het deksel op de
ei
AE
pan en laat 1 u op een heel zacht vuurtje sudderen.
© Werk af met de rest van de peterselie en serveer met puree.
pas
er
ne
REU
RER
pee
aux
TERME
=
VE
enden
ay
at
ir
PA
x
LE Me
AE
tn
ee
ie
B
WIE IS @ASCOOKEDBYGINGER?
ct
Laurence uit Hasselt is een foodblogger met een kleine
a
obsessie voor eten en een grote aanhang op Instagram.
2
Gi
=
Haar easy peasy recepten zijn gezellig, gezond en (soms)
FA
ongezond. Want geef toe: een dag niet genoten, is een dag
p
HET
RE
a
En
niet Beleen, Toch?!
IN
|
En
eaf
%
+
RER
Ll
a
KE
F
ger
RENEE
ie 4
ez
EL
A
Eu
a:
Fa
aks
il
te
En
at
HS
ze
m
A
NER
kad
Kb:
Een
=
ei
:
=
\
at
Ee
ge
ERS
a
Se
&
Ee
hd}
LE
TER
SE
5
ee
a
es
re
EF
Er
=
ie
et
EE
=
=
D30.Blogueuse_52indd 82
110920 11:29 |