Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 62 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62

A KEUKENCHALLENGE TECHNIEK #5 7 8; 3 ® & N ES à Ê D D À ” & À RADEN rosbief RO Je oma of opa had waarschijnlijk geen vleesthermometer a en toch braadden ze NY het vlees perfect. Hoe Ile kregen ze dat voor elkaar?! Wel, houd deze vuistregels bij de hand: haal het vlees 20 min op voorhand uit de koelkast. 3 Verwarm intussen de k oven voor tot 180°C. Doe de rosbief in een (4 ovenschaal, kruid het zi er AL) vlees en schroei het Ri Ee - onmiddellijk rondom } dicht in hete boter. 8 D Giet er het bakvet over en leg er nog 2 f wi een koud klontje boter bovenop ER « alvorens je het vlees in de oven schuift. Het vervolg vind je £ ZA in het recept op de L pagina hiernaast! 5 R Ye Tak H "x Nd 4 u D= EE - à 4 Gl | Kruid het vlees met En peper, zout misschien mag CS ac It Ost! en Aandeslag met de techniek Ria 62 D10_DéfWeekendOmakeuken.indd &2 1109/20 1445

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62