Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A KEUKENCHALLENGE

TECHNIEK #5

7

8;

3

®

&

N

ES

à

Ê

D

D

À



&

À

RADEN

rosbief RO

Je oma of opa had

waarschijnlijk geen

vleesthermometer

a

en toch braadden ze

NY

het vlees perfect. Hoe

Ile

kregen ze dat voor

elkaar?! Wel, houd

deze vuistregels bij de

hand: haal het vlees

20 min op voorhand

uit de koelkast.

3

Verwarm intussen de

k

oven voor tot 180°C.

Doe de rosbief in een

(4

ovenschaal, kruid het

zi

er AL)

vlees en schroei het

Ri

Ee

-

onmiddellijk rondom

}

dicht in hete boter.

8

D

Giet er het bakvet

over en leg er nog

2

f

wi

een koud klontje

boter bovenop

ER

«

alvorens je het vlees

in de oven schuift.

Het vervolg vind je

£

ZA

in het recept op de

L

pagina hiernaast!

5

R

Ye

Tak

H

"x

Nd

4

u

D=

EE

-

à

4

Gl

|

Kruid het vlees met

En

peper, zout

misschien mag

CS

ac

It

Ost!

en

Aandeslag

met de techniek

Ria

62

D10_DéfWeekendOmakeuken.indd &2

1109/20 1445