Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 62 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62
A KEUKENCHALLENGE TECHNIEK #5 7 8; 3 ® & N ES à Ê D D À ” & À RADEN rosbief RO Je oma of opa had waarschijnlijk geen vleesthermometer a en toch braadden ze NY het vlees perfect. Hoe Ile kregen ze dat voor elkaar?! Wel, houd deze vuistregels bij de hand: haal het vlees 20 min op voorhand uit de koelkast. 3 Verwarm intussen de k oven voor tot 180°C. Doe de rosbief in een (4 ovenschaal, kruid het zi er AL) vlees en schroei het Ri Ee - onmiddellijk rondom } dicht in hete boter. 8 D Giet er het bakvet over en leg er nog 2 f wi een koud klontje boter bovenop ER « alvorens je het vlees in de oven schuift. Het vervolg vind je £ ZA in het recept op de L pagina hiernaast! 5 R Ye Tak H "x Nd 4 u D= EE - à 4 Gl | Kruid het vlees met En peper, zout misschien mag CS ac It Ost! en Aandeslag met de techniek Ria 62 D10_DéfWeekendOmakeuken.indd &2 1109/20 1445
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62