Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A KEUKENCHALLENGE
TECHNIEK #5
7
8;
3
®
&
N
ES
à
Ê
D
D
À
”
&
À
RADEN
rosbief RO
Je oma of opa had
waarschijnlijk geen
vleesthermometer
a
en toch braadden ze
NY
het vlees perfect. Hoe
Ile
kregen ze dat voor
elkaar?! Wel, houd
deze vuistregels bij de
hand: haal het vlees
20 min op voorhand
uit de koelkast.
3
Verwarm intussen de
k
oven voor tot 180°C.
Doe de rosbief in een
(4
ovenschaal, kruid het
zi
er AL)
vlees en schroei het
Ri
Ee
-
onmiddellijk rondom
}
dicht in hete boter.
8
D
Giet er het bakvet
over en leg er nog
2
f
wi
een koud klontje
boter bovenop
ER
«
alvorens je het vlees
in de oven schuift.
Het vervolg vind je
£
ZA
in het recept op de
L
pagina hiernaast!
5
R
Ye
Tak
H
"x
Nd
4
u
D=
EE
-
à
4
Gl
|
Kruid het vlees met
En
peper, zout
misschien mag
CS
ac
It
Ost!
en
Aandeslag
met de techniek
Ria
62
D10_DéfWeekendOmakeuken.indd &2
1109/20 1445