Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
r
|
ï
à
DE ZOETE BLADZIJDEN 5 I
}
Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed
MET APPELEN EN
een ronde springvorm van 25 cm diameter
met het zanddeeg, zonder het bakpapier te
SPECULAASCRUMBLE
verwijderen. Prik wat gaatjes in het deeg
met een vork en plooi de randen naar buiten.
Schuif 15 min in de oven.
Meng de eieren met de amandeldrink, de
Vetten:14 g - Koolhydraien: 50 g
suiker en de kwark tot een homogene crème.
&
Vezels lg Eiwitten: 5
Roer er de geschilde appel in kleine blokjes
2 eieren
Sel plantaardige
onder. Giet het deeg in de bakvorm en schuif
ñ
amandeldrink
1.30 u in de oven. Laat volledig afkoelen en
1 appel
1 rolzanddeeg
250 g speculaas
zet tot de volgende dag in de koelkast.
800 g kwark
250 g kristalsuiker
Ontvorm de cheesecake en bestrooi hem.
met de grofgemalen speculaas. Dien koel op.
Parfumeer de kaascrème naar eigen smaak:
vanille, kardemom, kaneel …
a
te
€
Hej
B
À
g
=
x
#
hi
pi
Bs
he
x
++
AS
Geen speculaas
8
LA
EN
RG
Ne
in huis? Bretonse
5
Pr
t
Ge
és
un
&
7
Je
|,
Ri
Ri
N
>
NES
à
€
+
É
ER
E
gu
él
A
Ir
FE
7
N
Las
ÈS
ee
Se
x
6
%
D
és
Ts
*
U
Sy
me
se
&
&
U
je
Pad
cl
hi
®
Les Ke
h
1
;
EL Ki
N
®
is:
47
FU
Fe
de
+.
EN
PE
CA
£
>
#
Ee
K
u
Je
EN
4
Ex
F
w
a,
EK
ré
103
\
@
…
D38_Desserts.ndd
103
1109/20 1257