Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

r

|

ï

à

DE ZOETE BLADZIJDEN 5 I

}

Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed

MET APPELEN EN

een ronde springvorm van 25 cm diameter

met het zanddeeg, zonder het bakpapier te

SPECULAASCRUMBLE

verwijderen. Prik wat gaatjes in het deeg

met een vork en plooi de randen naar buiten.

Schuif 15 min in de oven.

Meng de eieren met de amandeldrink, de

Vetten:14 g - Koolhydraien: 50 g

suiker en de kwark tot een homogene crème.

&

Vezels lg Eiwitten: 5

Roer er de geschilde appel in kleine blokjes

2 eieren

Sel plantaardige

onder. Giet het deeg in de bakvorm en schuif

ñ

amandeldrink

1.30 u in de oven. Laat volledig afkoelen en

1 appel

1 rolzanddeeg

250 g speculaas

zet tot de volgende dag in de koelkast.

800 g kwark

250 g kristalsuiker

Ontvorm de cheesecake en bestrooi hem.

met de grofgemalen speculaas. Dien koel op.

Parfumeer de kaascrème naar eigen smaak:

vanille, kardemom, kaneel …

a

te



Hej

B

À

g

=

x

#

hi

pi

Bs

he

x

++

AS

Geen speculaas

8

LA

EN

RG

Ne

in huis? Bretonse

5

Pr

t

Ge

és

un

&

7

Je

|,

Ri

Ri

N

>

NES

à



+

É

ER

E

gu

él

A

Ir

FE

7

N

Las

ÈS

ee

Se

x

6

%

D

és

Ts

*

U

Sy

me

se

&

&

U

je

Pad

cl

hi

®

Les Ke

h

1

;

EL Ki

N

®

is:

47

FU

Fe

de

+.

EN

PE

CA

£

>

#

Ee

K

u

Je

EN

4

Ex

F

w

a,

EK



103

\

@



D38_Desserts.ndd

103

1109/20 1257