Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 47


Hier is pagina 47 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 47 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 47

LOKAAL VERHAAL APR un KONIJNTERRINE EN UIENKONFIJT RODE VRUCHTEN IN PAPILLOT MET CUBERDONS MET CUBERDONS Vetten: 20 g- Koolhydraten: 7g Vetten-7g -Kaalhydraten:55g 9 Vezels:2g- Elwitien: 238 a@ Vezels. lag Eiwiten:4g + 2konijnenruggen + 2takjes tjm + 300 frambozen + 230 g konijnenlevertjes + 2takjes rozemarijn + 300 g bosvruchten (schaaltje) - Peper en zout + 25 dl vanille-ijs — + 100 gontbitspek in sneetjes Voor de uienkonfijt met + 8cuberdons + Zeieren cuberdons: + Ltakje munt > + 25 gnoten- en rozijnenmix + A groterode uien (800 g) + 50 g gepelde pistachenoten + 1 citroen © Laatde vruchten op voorhand in een zeef ontdooien. « Ldl porto + 200 g cuberdons © Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 4 grote + 10 boter + 2,5 dl ode wijn vierkante vellen bakpapier op het werkblad en verdeel de « 1 zakje stoofvleeskruiden (25 ) uitgelekte vruchten over het midden van elk stuk. Voeg de gehalveerde cuberdons toe, sluit de papillotten en schuif \ © Maak de terrine: verwarm de oven voor op 180°C ze 15 min in de oven. Snijd het vlees los en snijd het in stukken. Kuis de niertjes, maar gooi het vet niet weg en houd de niertjes © Werk af met munt en dien warm op, met een bolletje vanille-ijs apart. Hak het vet, het konijnenvlees, de levertjes en | de eieren in de hakmolen fijn. Giet in een slakom en voeg de niertjes in stukjes, de kruidenmix, de noten-en, @- sZomer kun je de papillotten op de barbecue bakken. Wikkel - v ze dan in een extra laag aluminiumfolie, als bescherming rozijnenmix, de pistachenoten, de porto, peper en zout tegen het vuur. toe. Beboter lichtjes een patévorm of een kleine stoofpan ) inhoud: 1) Leg de tijm op de bodem en bekleed de vorm met speksneetjes, die je over de rand laat uitsteken. Vul de vorm met de bereiding, druk goed aan, plooi er de speksneetjes bovenop en sluit het deksel. Zet de patévorm in een ovenschaal die je tot halve hoogte met warm water vult. Bak de terrine 1 u au bain-marie in de oven. Laat volledig afkoelen @ Maak de konfijt: pel de uien en snipper ze fijn. Doe de uien, het citroensap en de wijn in een stoofpan met dikke bodem. Zet het deksel op de pan en laat 30 min op een heel zacht vuurtje pruttelen. Voeg de gehalveerde cuberdons toe en laat nog 5 min zonder deksel pruttelen (voeg indien nodig een beetje water toe). Giet meteen in potten (dompel de potten en hun deksel op voorhand in kokend water en laat ze drogen), sluit de potten, draai ze om en laat volledig afkoelen. Daar vind ® Snijd de terrine in sneetjes en bestrooi ze met a » je de enige rozemarijn. Serveer als voorgerecht, met de uienkonfil CUBERDONS echte neusjes. Tenzij je de bokalen steriliseert, bewaar je de uienkonfijt best in + zoog de koelkast (of zelfs in de diepvriezer). Past ook prima bij kazen, vleesbrood, a ST HUBERTUS S'HUBERTUS AMBERTRIPEL a ‚Alcohol: 7,2% Een amberkleurig, mooi parelend bier met een fijn YY wit schuim. Je proeft acht gebrande mout, lichte kruiding en geroosterde tonen die nog lang blijven hangen in je mond. BIER MET LIEFDE GEBROUWEN DRINK JE MET VERSTAND. 41 D70_Peile histdireindd 47 ® 1109/20 15:11

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 47