Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 73

Hier is pagina 73 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
foon ırıp HA
Een Australische shiraz voor de
LEN) De waaier aan Aziatische curry's is vrijwel eindeloos. Je hebt deze
liefhebbers van een stevige rode
mengeling van droge ingrediënten, specerijen en verse aromatische kruiden
wijn of een Nieuw-Zeelandse
chardonnay met houtachtige
in poeder of pasta. In de Thaise keuken zijn er drie grote currysoorten: geel
(amper pikant), groen (met groene pepers) en rood (met rode pepers). Deze
noten voor fans van frisse witte
twee laatste currysoorten schommelen van pikant tot heel pikant. Sommige
wijn.
ingrediënten (zoals kip of groenten) passen bij alle currysoorten, maar eend is
bijzonder lekker in rode curry. Deze Thaise gastronomische specialiteit is nog
% Als de saus van je stoofgerecht te zout is,
voeg er dan een paar rauwe
zo’n gerecht dat vrij snel klaar is.
aardappelblokjes aan toe. Laat het gerecht
verder pruttelen tot de aardappelen gaar
zijn en een deel van het zout geabsorbeerd
hebben.
x
R
=
a
2
D
4 a\N
PE)
44
{
4
LT
1
2
De recephn
vind je op
SE
un.
pre \>
Sh
LE
4
#
jj
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
73
ge
En
D17_FoodTripMijtéindd 73
®
quam ziee