Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

foon ırıp HA

Een Australische shiraz voor de

LEN) De waaier aan Aziatische curry's is vrijwel eindeloos. Je hebt deze

liefhebbers van een stevige rode

mengeling van droge ingrediënten, specerijen en verse aromatische kruiden

wijn of een Nieuw-Zeelandse

chardonnay met houtachtige

in poeder of pasta. In de Thaise keuken zijn er drie grote currysoorten: geel

(amper pikant), groen (met groene pepers) en rood (met rode pepers). Deze

noten voor fans van frisse witte

twee laatste currysoorten schommelen van pikant tot heel pikant. Sommige

wijn.

ingrediënten (zoals kip of groenten) passen bij alle currysoorten, maar eend is

bijzonder lekker in rode curry. Deze Thaise gastronomische specialiteit is nog

% Als de saus van je stoofgerecht te zout is,

voeg er dan een paar rauwe

zo’n gerecht dat vrij snel klaar is.

aardappelblokjes aan toe. Laat het gerecht

verder pruttelen tot de aardappelen gaar

zijn en een deel van het zout geabsorbeerd

hebben.

x

R

=

a

2

D

4 a\N

PE)

44

{

4

LT

1

2

De recephn

vind je op

SE

un.

pre \>

Sh

LE

4

#

jj

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

73

ge

En

D17_FoodTripMijtéindd 73

®

quam ziee