Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rs
1 KEUKENCHALLENGE
TECHNIEK +1
Ee
R
@
@
Y
Ee
®,
D
Se
À À
X
vis POCHER
Zeetong is
een dankbare
Belgische vis. Hij is
supersmaakvol en
erg veelzijdig,
Je kunt ‘m op de graat
bakken in boter (als
zeetong meunière)
of de filets oprollen
en pocheren in je
favoriete saus. Hoe je
stevige tongrolletjes
maakt? Verwerk een
dikke en een fijne filet
D
in één rolletje. Kruid,
rol stevig op en prik
vast met een houten
stokje. Pocheer
zoals aangegeven in
het recept.
Ca
®- Derolletes in snel
gaar. Pocheer ze niet te
lang, zodat ze lekker
mals blijven.
ws
AA
”
>
jeep
p.631 À,
»
À
2
Spoel de peterselie
en dep droog. Doe
de peterselie in een
Aandeslag
kopje en knip fijn met
met de techniek
een schaar.
58
D10_DéfWeekendOmaKeuken.ndd 58
1109720
=