Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rs

1 KEUKENCHALLENGE

TECHNIEK +1

Ee

R

@

@

Y

Ee

®,

D

Se

À À

X

vis POCHER

Zeetong is

een dankbare

Belgische vis. Hij is

supersmaakvol en

erg veelzijdig,

Je kunt ‘m op de graat

bakken in boter (als

zeetong meunière)

of de filets oprollen

en pocheren in je

favoriete saus. Hoe je

stevige tongrolletjes

maakt? Verwerk een

dikke en een fijne filet

D

in één rolletje. Kruid,

rol stevig op en prik

vast met een houten

stokje. Pocheer

zoals aangegeven in

het recept.

Ca

®- Derolletes in snel

gaar. Pocheer ze niet te

lang, zodat ze lekker

mals blijven.

ws

AA



>

jeep

p.631 À,

»

À

2

Spoel de peterselie

en dep droog. Doe

de peterselie in een

Aandeslag

kopje en knip fijn met

met de techniek

een schaar.

58

D10_DéfWeekendOmaKeuken.ndd 58

1109720

=