Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58


Hier is pagina 58 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 58 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58

rs 1 KEUKENCHALLENGE TECHNIEK +1 Ee R @ @ Y Ee ®, D Se À À X vis POCHER Zeetong is een dankbare Belgische vis. Hij is supersmaakvol en erg veelzijdig, Je kunt ‘m op de graat bakken in boter (als zeetong meunière) of de filets oprollen en pocheren in je favoriete saus. Hoe je stevige tongrolletjes maakt? Verwerk een dikke en een fijne filet D in één rolletje. Kruid, rol stevig op en prik vast met een houten stokje. Pocheer zoals aangegeven in het recept. Ca ®- Derolletes in snel gaar. Pocheer ze niet te lang, zodat ze lekker mals blijven. ws AA ” > jeep p.631 À, » À 2 Spoel de peterselie en dep droog. Doe de peterselie in een Aandeslag kopje en knip fijn met met de techniek een schaar. 58 D10_DéfWeekendOmaKeuken.ndd 58 1109720 =

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58