Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 58 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58
rs 1 KEUKENCHALLENGE TECHNIEK +1 Ee R @ @ Y Ee ®, D Se À À X vis POCHER Zeetong is een dankbare Belgische vis. Hij is supersmaakvol en erg veelzijdig, Je kunt ‘m op de graat bakken in boter (als zeetong meunière) of de filets oprollen en pocheren in je favoriete saus. Hoe je stevige tongrolletjes maakt? Verwerk een dikke en een fijne filet D in één rolletje. Kruid, rol stevig op en prik vast met een houten stokje. Pocheer zoals aangegeven in het recept. Ca ®- Derolletes in snel gaar. Pocheer ze niet te lang, zodat ze lekker mals blijven. ws AA ” > jeep p.631 À, » À 2 Spoel de peterselie en dep droog. Doe de peterselie in een Aandeslag kopje en knip fijn met met de techniek een schaar. 58 D10_DéfWeekendOmaKeuken.ndd 58 1109720 =
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 58