Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a EEN GOEBEZIGER ACHTER DE SCHERMEN
“Deze mooie stukken Belgisch
rundsvlees zijn altijd heerlijk
vers. Ze worden dagelijks in
te nel |
onze beenhouwerij versneden.”
RUMSTEAK
STEAK MET FRIETJES EN
Afkomstig van de bil. Sappig stuk
DRAGON-PORTOSAUS
vlees dat blaakt van de smaak, om te
bakken of te grillen. Het ideale vlees
voor ons nationaal gerecht: steak
Vetten: 62g - Koolhydraten:34g
met frieten!
@
Vezels:5g- Eiwitten 498
2 100 g filet pur
+ 45 g geklaarde boter ‘Beurre
EXTRA MAGER STOOFVLEES
«1 ke frietaardappelen
des Chefs’ Carlsbourg
Afkomstig van het voorkwartier
+ 30 g geklaarde boter ‘Beurre
+ takjes dragon
(nek, schouder). letwat steviger vlees
des Chefs’ Carlsbourg
« 2teentjes knoflook
dat langer moet garen. Het is minder
+ 1 frituurbad
Peper en zout
- Peper en zout
Salade:
vet en heerlijk van smaak,
Voor de dragon-portosaus:
+ 125 g kerstomaten
« Ys komkommer
FILET PUR
+ 250 g witte biochampignons
+ 2 sjalotten
« lrodeui
Dit wordt beschouwd als het beste
» 2 dl room
+ 125 g jonge sla
+ 4 di kalfsfond
+ 2el oljfolie extra zuiver
stuk rundvlees. Het is afkomstig van
+ 1 diporto
+ Poperen zout
de rug van het rund. Dit malse stuk
vlees smelt in je mond. Perfect voor in
© Verwarm de friteuse op 150°C. Snijd de
de pan of op de grill.
geschilde aardappelen in frietjes, dep ze
droog en bak ze : 10 min. Laat de frietjes op
CHATEAUBRIAND
bakpapier afkoelen.
Chateaubriand wordt gesneden
@ Maak de saus: fruit de gesnipperde
uit edele stukken (zoals zwarte
champignons in een braadpan met % van de
vlek, klein hoofd) en wordt dikker
geklaarde boter en haal ze uit de pan zodra
gesneden dan de andere steaks. Het
ze gebakken zijn. Fruit dan de fijngehakte
sjalotten en teentjes knoflook op een zacht
ideale stuk vlees als je je rundvlees
vuurtje in dezelfde braadpan, met de rest van
graag saignant eet.
de boter. Giet er na 5 min de porto bij en laat
30 s inkoken. Voeg de kalfsfond toe, samen
met de room, en laat zachtjes pruttelen.
DELHAIZE SELECTION
© Maak de salade: snijd de komkommer in 2
Dit label geeft aan dat het rundvlees 100%
en dan in plakjes. Snijd de kerstomaten in 2en
Belgisch is en aan een strikt kwaliteitscharter
de rode ui in schijfjes. Meng alles met de jonge
sla en breng op smaak met olie, peper en zout.
voldoet. Dit garandeert je mals en sappig vlees
oa} SELECT EON /\
dat we elke dag vers voor je versnijden.
O Verwarm de friteuse op 180°C. Bak
de steaks 3 min per kant goudbruin in de
geklaarde boter. Kruid ze met peper en
zout. Haal de pan van het vuur en laat het
vlees rusten.
@ Roer de gebakken champignons en de
gehakte dragon onder de saus en breng
OP EN TOP
TUSSEN 0 EN 4°C
ze verder op smaak. Bak de frietjes kort
goudbruin in de hete olie.
Rundvlees kan je tussen 3 en
@ Dien heel warm op, met de salade.
VOEDZAAM
4 dagen in het koudste deel
Rundvlees is een uitgesproken bron
van je koelkast bewaren
®- aal de steaks 0 min op voorhand uit de koellast,
van eiwitten, maar ook van ijzer,
(tip: de handleiding van je koelkast
zo kun je ze perfect dichtschroeien.
zink en vitamine B (B6 en B12).
vertelt je waar dat is).
52
D12 InterviewBoeuBelgeindd 52
11/09/20 15:49