Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a EEN GOEBEZIGER ACHTER DE SCHERMEN

“Deze mooie stukken Belgisch

rundsvlees zijn altijd heerlijk

vers. Ze worden dagelijks in

te nel |

onze beenhouwerij versneden.”

RUMSTEAK

STEAK MET FRIETJES EN

Afkomstig van de bil. Sappig stuk

DRAGON-PORTOSAUS

vlees dat blaakt van de smaak, om te

bakken of te grillen. Het ideale vlees

voor ons nationaal gerecht: steak

Vetten: 62g - Koolhydraten:34g

met frieten!

@

Vezels:5g- Eiwitten 498

2 100 g filet pur

+ 45 g geklaarde boter ‘Beurre

EXTRA MAGER STOOFVLEES

«1 ke frietaardappelen

des Chefs’ Carlsbourg

Afkomstig van het voorkwartier

+ 30 g geklaarde boter ‘Beurre

+ takjes dragon

(nek, schouder). letwat steviger vlees

des Chefs’ Carlsbourg

« 2teentjes knoflook

dat langer moet garen. Het is minder

+ 1 frituurbad

Peper en zout

- Peper en zout

Salade:

vet en heerlijk van smaak,

Voor de dragon-portosaus:

+ 125 g kerstomaten

« Ys komkommer

FILET PUR

+ 250 g witte biochampignons

+ 2 sjalotten

« lrodeui

Dit wordt beschouwd als het beste

» 2 dl room

+ 125 g jonge sla

+ 4 di kalfsfond

+ 2el oljfolie extra zuiver

stuk rundvlees. Het is afkomstig van

+ 1 diporto

+ Poperen zout

de rug van het rund. Dit malse stuk

vlees smelt in je mond. Perfect voor in

© Verwarm de friteuse op 150°C. Snijd de

de pan of op de grill.

geschilde aardappelen in frietjes, dep ze

droog en bak ze : 10 min. Laat de frietjes op

CHATEAUBRIAND

bakpapier afkoelen.

Chateaubriand wordt gesneden

@ Maak de saus: fruit de gesnipperde

uit edele stukken (zoals zwarte

champignons in een braadpan met % van de

vlek, klein hoofd) en wordt dikker

geklaarde boter en haal ze uit de pan zodra

gesneden dan de andere steaks. Het

ze gebakken zijn. Fruit dan de fijngehakte

sjalotten en teentjes knoflook op een zacht

ideale stuk vlees als je je rundvlees

vuurtje in dezelfde braadpan, met de rest van

graag saignant eet.

de boter. Giet er na 5 min de porto bij en laat

30 s inkoken. Voeg de kalfsfond toe, samen

met de room, en laat zachtjes pruttelen.

DELHAIZE SELECTION

© Maak de salade: snijd de komkommer in 2

Dit label geeft aan dat het rundvlees 100%

en dan in plakjes. Snijd de kerstomaten in 2en

Belgisch is en aan een strikt kwaliteitscharter

de rode ui in schijfjes. Meng alles met de jonge

sla en breng op smaak met olie, peper en zout.

voldoet. Dit garandeert je mals en sappig vlees

oa} SELECT EON /\

dat we elke dag vers voor je versnijden.

O Verwarm de friteuse op 180°C. Bak

de steaks 3 min per kant goudbruin in de

geklaarde boter. Kruid ze met peper en

zout. Haal de pan van het vuur en laat het

vlees rusten.

@ Roer de gebakken champignons en de

gehakte dragon onder de saus en breng

OP EN TOP

TUSSEN 0 EN 4°C

ze verder op smaak. Bak de frietjes kort

goudbruin in de hete olie.

Rundvlees kan je tussen 3 en

@ Dien heel warm op, met de salade.

VOEDZAAM

4 dagen in het koudste deel

Rundvlees is een uitgesproken bron

van je koelkast bewaren

®- aal de steaks 0 min op voorhand uit de koellast,

van eiwitten, maar ook van ijzer,

(tip: de handleiding van je koelkast

zo kun je ze perfect dichtschroeien.

zink en vitamine B (B6 en B12).

vertelt je waar dat is).

52

D12 InterviewBoeuBelgeindd 52

11/09/20 15:49