Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 52 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 52
a EEN GOEBEZIGER ACHTER DE SCHERMEN “Deze mooie stukken Belgisch rundsvlees zijn altijd heerlijk vers. Ze worden dagelijks in te nel | onze beenhouwerij versneden.” RUMSTEAK STEAK MET FRIETJES EN Afkomstig van de bil. Sappig stuk DRAGON-PORTOSAUS vlees dat blaakt van de smaak, om te bakken of te grillen. Het ideale vlees voor ons nationaal gerecht: steak Vetten: 62g - Koolhydraten:34g met frieten! @ Vezels:5g- Eiwitten 498 2 100 g filet pur + 45 g geklaarde boter ‘Beurre EXTRA MAGER STOOFVLEES «1 ke frietaardappelen des Chefs’ Carlsbourg Afkomstig van het voorkwartier + 30 g geklaarde boter ‘Beurre + takjes dragon (nek, schouder). letwat steviger vlees des Chefs’ Carlsbourg « 2teentjes knoflook dat langer moet garen. Het is minder + 1 frituurbad Peper en zout - Peper en zout Salade: vet en heerlijk van smaak, Voor de dragon-portosaus: + 125 g kerstomaten « Ys komkommer FILET PUR + 250 g witte biochampignons + 2 sjalotten « lrodeui Dit wordt beschouwd als het beste » 2 dl room + 125 g jonge sla + 4 di kalfsfond + 2el oljfolie extra zuiver stuk rundvlees. Het is afkomstig van + 1 diporto + Poperen zout de rug van het rund. Dit malse stuk vlees smelt in je mond. Perfect voor in © Verwarm de friteuse op 150°C. Snijd de de pan of op de grill. geschilde aardappelen in frietjes, dep ze droog en bak ze : 10 min. Laat de frietjes op CHATEAUBRIAND bakpapier afkoelen. Chateaubriand wordt gesneden @ Maak de saus: fruit de gesnipperde uit edele stukken (zoals zwarte champignons in een braadpan met % van de vlek, klein hoofd) en wordt dikker geklaarde boter en haal ze uit de pan zodra gesneden dan de andere steaks. Het ze gebakken zijn. Fruit dan de fijngehakte sjalotten en teentjes knoflook op een zacht ideale stuk vlees als je je rundvlees vuurtje in dezelfde braadpan, met de rest van graag saignant eet. de boter. Giet er na 5 min de porto bij en laat 30 s inkoken. Voeg de kalfsfond toe, samen met de room, en laat zachtjes pruttelen. DELHAIZE SELECTION © Maak de salade: snijd de komkommer in 2 Dit label geeft aan dat het rundvlees 100% en dan in plakjes. Snijd de kerstomaten in 2en Belgisch is en aan een strikt kwaliteitscharter de rode ui in schijfjes. Meng alles met de jonge sla en breng op smaak met olie, peper en zout. voldoet. Dit garandeert je mals en sappig vlees oa} SELECT EON /\ dat we elke dag vers voor je versnijden. O Verwarm de friteuse op 180°C. Bak de steaks 3 min per kant goudbruin in de geklaarde boter. Kruid ze met peper en zout. Haal de pan van het vuur en laat het vlees rusten. @ Roer de gebakken champignons en de gehakte dragon onder de saus en breng OP EN TOP TUSSEN 0 EN 4°C ze verder op smaak. Bak de frietjes kort goudbruin in de hete olie. Rundvlees kan je tussen 3 en @ Dien heel warm op, met de salade. VOEDZAAM 4 dagen in het koudste deel Rundvlees is een uitgesproken bron van je koelkast bewaren ®- aal de steaks 0 min op voorhand uit de koellast, van eiwitten, maar ook van ijzer, (tip: de handleiding van je koelkast zo kun je ze perfect dichtschroeien. zink en vitamine B (B6 en B12). vertelt je waar dat is). 52 D12 InterviewBoeuBelgeindd 52 11/09/20 15:49
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 52