Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize magazine #52

41

EXCLUSIEVE

Vanaf 26 november

RECEPTEN

in je

(heuze winkel

Receptenindex

In het volgende 7

Delhaize magazine

BIT

Frietjes in de schil en balletjes

ON

Breakfastpudding met appelen

102

in tomatensaus

38

® Gebakken gnocchi met butternut,

u

SNACKS

pancetta en salieboter

38

@® Mini aardappelburgers

36

® Steak met frietjes en

52

©

Gevulde aardappelen

dragon-portosaus

met gerookte forel

38

© Hazenrug Grand Veneur,

59

appelen met veenbessen

APERITIEF

Oostendse tongfilets

63

©

Preitapenade

28

e

Eendenborstfilets

®® Tempura van preigroen

28

met sinaasappel

63

© Kalfsniertjes met mosterd

63

VOORGERECHTEN

o

Rosbief, wortelen en krieltjes

‘Toast champignon

uitde oven

63

Pastinaak op 6 wijzen

19

© Bouillabaisse

70

© Pimp my soup

© Preisoep met appel

© Lamstajine

74

en kokosmelk

25

Kip yassa

74

e.

Preiflans met pancetta .

.

Dahl van linzen met spinazie

74

© Konijnterrine en uienkontfijt

Rode curry van eend

74

met cuberdons

47

ce

Stoofpan met balletjes

en herfstgroenten

82

F)

ERECHTEN

© Gelakte tofu, aubergines uit de oven

BIG

Prei op azijn

25

en gebakken rijst met uien

87

Papillot van groen preiloof

28

Gebraden bloemkool en kikkererwten

*

Krokante preivoeten

28

met auberginekaviaar

89

Rouille

70

Vegetarische nasi goreng

90

78

Perengelei met Sauternes

Spaghetti, saus van gegrilde tomaten,

%

mozzarella en basilicum

91


HOOFDGERECHTEN

Chili sin carne met witte bonen

dek

e

Homemade pasta met prei,

en geroosterde groenten

93

Belgische klassiekers

7.

geroosterde paprika's

met een twist ©

en groene saus

23

NAGERECHTEN

Roodbaarshaas in de oven

® Rode vruchten in papillot

25

met cuberdons

AT

met preistoemp

Preirolletjes, gegrilde zeebaars

© Bladerdeegroosjes met appelen

101

en mousselinesaus.

25

© Cheesecake met appelen

Aardappelgratin met reblochon

37

en speculaascrumble

103

#

LEGENDE

® Vlees

WIL JE VOOR MEER OF

MINDER PERSONEN KOKEN?

© Veggie

Gevogelte

Fe

estelijke technieken

® Glutenvrij

is

Reken de opgegeven hoeveelheden

om via delhaize.be

van de chef

© Lactosevrij

© Special Kids

Energiebehoefte van een gemiddelde volwassene: 2000 kcal/dag

ar

or

COLOFON Verantwoordelijke ultgever: Delhäize Le Lion / De Leeuw C

mm. VA, Osseghemstraal 53, 1080 Brussel KBO 0402206.045 Brand & Go -to-Market Director: Francois Nelen

Digital Content & Sponsoring Manager: Valentine

en Content & Owned Media Manager Valérie Calier Hoofdredacteur Vincent Lens Art Director: Hugues Legros Redactie-assistente

Ni

Van der Eli! Redactiecomité.

ine J0os, Sandra W

elbaum Chefs: Line Couvreur Jeroen De Pauw, Laure

jemelmans Styliste: Sonj Melens Fotografie: Dini Lo

CI

Studio Wauters Re

cb Michell Vormgevers: Pre

ouk Eric Verdonck Studie: Br Taek, Guy Van Haerenborgh Redactie recepten: Gems Gomez Copywriters: Lia Lefever,

Sandine

al,

therine Quadens, Marie Van Den Bergh

€ Boeur Vertalers: Sophie D

ur,

ine De

ny Geudens Eindcorrecti

pen

mie Demels,

En

0

Even Ver

acten Productie: G

in Producer: Ester Vanderhassell Productieassistent: Babelle

wils Drukwerk THOOFT Reclameregie:

car

veldenGgicom b

108

Diiindexindd 108

1109/20 10:44