Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR

KLAAR, START, PREPPEN MAAR!

MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES

@ Verwarm de oven voor op 220°C.

ontdooide kikkererwten en 1 el olijfolie. Bedek

« Beieren

@ Kook de witte bonen volgens de instructies

een ovenplaat met bakpapier, verdeel er het

+ 500 g biotofu (1 mani pack)

op de verpakking. (Vergeet niet om ze een

mengsel over en schuif 30 min in de oven.

+ 600 g kerstomaten

+ 700 g biowortelen

nachtje te laten weken!)

Meng intussen af en toe. Laat afkoelen en zet

® Bedek een ovenplaat met bakpapier. Snijd

in de koelkast”.

+ 400 trostomaten

+ 6 aubergines

400 g wortelen in 2 (ongeschild als ze bio

© Breng de tomatensaus verder op smaak.

« 2 bloemkolen

zijn) en snijd elke helft nog eens overlangs

Giet

2

4

van de saus in een luchtdichte pot en

+ Leourgette

in 2. Schik de wortelen met de snijkant naar

voeg er de gegrilde kerstomaten aan toe.

« Lbussel lente-uitjes

onder op de ovenplaat. Leg er de gehalveerde

Zetin de diepvriezer”.

+ 300 g gedopte edamameboontjes —

trostomaten op, met de snijkant naar boven.

Breng de rest van de tomatensaus op

+ 500 g rode wien

Voeg 4 ongepelde teentjes knoflook toe.

smaak met de koriander, het komijnpoeder

+ 350 g uien

+ 450 g gekookte biokikkererwten

Besprenkel met 2 el olijfolie, kruid met peper

en chili, naar eigen smaak. Voeg de uitgelekte

en zout, en bestrooi met 4 takjes tijm en

piquillo paprika's en de gekookte bonen toe.

» %eitroen

rozemarij

Schuif 35 min in de oven. Laat

+ 250 gminibolletes mozzarella di

Zet in de diepvriezer”.

bufala ‘Bocconcino’ Garofalo

afkoelen en zet in de diepvriezer”.

© Snipper de uien fijn en fruit ze 10 min op

© \erdeel 500 g kerstomaten over een

een matig vuurtje, in een braadpan met

+ 100 g parmigiano

+ 500 g yoghurt natur

ovenschaal, prik er gaatjes in, besprenkel ze

4 el olijfolie.

+ 2 verse knoflookbollen

met 2 el olijfolie, kruid ze met zout en bestrooi

@ Kook de basmatirijst volgens de instructies

« 1klein rood pepertje (optioneel)

ze met de rietsuiker. Meng en bak 30 min in

op de verpakking. Verdeel de rijst over

« 2 bussels koriander + 3 takjes

de oven.

2 potten. Voeg de gebakken uien in één van

» 1 bussel basilicum + 3 takjes

@ Bedek een ovenplaat met bakpapier.

de potten toe. Laat afkoelen en zet alles in

« 3takjes munt

Snijd de aubergines overlangs in 2, maak

de koelkast”.

+ Lbussel tjm

+ Atakjes rozemarijn

kruisgewijs insnijdingen in het vruchtvlees

® snijd de rest van de bloemkolen in

en schik ze met de snijkant naar boven op

fijne plakjes. Snijd 300 g wortelen met een

EEE)

DE AFDELING

de ovenplaat. Smeer elke auberginehelft in

schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette

KRUIDENIERSWAREN

met Lel olijfolie en bestuif met curry Madras.

overlangs tot spaghetti, met de grove kant van

« 3blikken gepelde tomatenblokjes

Bestrooi met 6 geriste takjes tijm en prik

de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze

Gx400 8)

3 teentjes knoflook in fijne plakjes in de

in een wok of in een grote sauteerpan met

« 1 bokaal ‘Piquillo paprika's”

aubergines. Laat ze 25 min roosteren.

4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe

El Corte Inglés (290 g, nettogewicht)

@ Snipper 2 teentjes knoflook en de rode uien

Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes

+ 350 g lange witte biobonen

fijn. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een

toe. Laat nog 5 min bakken. Laat afkoelen en

+ 100 g hazelnoten

stoofpan met 8 el olijfolie. Voeg de gepelde

zet in de koelkast”.

+ 500 g basmatirijst

tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat

© Doe 4 halve aubergines in een luchtdichte

+ 500 g spaghetti

+ Lafgestreken el ritsuiker

30 min op een heel zacht vuurtje pruttelen.

pot. Zet in de koelkast”.

© snijd 2 dikke horizontale plakken van

® Mix het vruchtvlees van 6 halve aubergines

« Lel honing

+ Zeltomatenconcentraat

+2 cm dikte uit het midden van elke

in de beker van de mixer met 2 ongeschilde

+ 5elmirin

bloemkool (dus 4 plakken in totaal) en houd

halve aubergines, 1 el gerookte paprika,

« Sel sojasaus

de rest apart. Bedek een ovenplaat met

2 el olijfolie, peper en zout tot een homogene

+ 3el gesuikerde sojasaus

bakpapier, schik er de bloemkoolplakken op

kaviaar. Laat afkoelen en zet in de koelkast”.

«#4 d olijfolie

en smeer ze in met 2 el olijfolie. Schuif ze

@ Meng de klassieke sojasaus, de honing en

« Lel ‘curry Madras’ Market Fresh

20 min in de oven. Laat afkoelen en zet in

de mirin in een pot. Snijd de tofu in 4 dikke

+ 2el zwarte sesamzaadjes

de koelkast*.

+ 50 g witte geroosterde sesamzaadjes

plakjes, leg ze in de marinade en bestrijk ze

O Verlaag de oventemperatuur tot 160°C.

langs alle kanten. Dek de pot af en zet in

+ 10 g komijnzaadjes

de koelkast.

« 15g venkelzaadjes

Mix de hazelnoten schoksgewijs in de beker

+ 20 g korianderzaadjes

van de hakmolen met de witte sesamzaadjes,

@ Meng de yoghurt met 2 el olijfolie, peper en

de komijn, de venkel, de koriander, de zwarte

zout. Verdeel over 2 aparte potten en zet in

+ 3el gerookte paprika

+ Zel korianderpoeder

peper, 2 el gerookte paprika en de fleur de sel,

de koelkast”.

« Lel komijnpoeder

tot een grofgemalen mengsel. Meng met de

+ Chilipoeder

+ 5g zwarte peperballetjes

« Lel fleur de sel

- Peper en zout

“Tenzij anders aangegeven, moeten alle bereidingen in luchtdichte potten bewaard worden.

Laat steeds goed afkoelen, sluit de pot en zet in de koelkast of in de diepvriezer.

86

D64 MeaPrepindd 86

11/09/20 11:39