Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR
KLAAR, START, PREPPEN MAAR!
MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES
@ Verwarm de oven voor op 220°C.
ontdooide kikkererwten en 1 el olijfolie. Bedek
« Beieren
@ Kook de witte bonen volgens de instructies
een ovenplaat met bakpapier, verdeel er het
+ 500 g biotofu (1 mani pack)
op de verpakking. (Vergeet niet om ze een
mengsel over en schuif 30 min in de oven.
+ 600 g kerstomaten
+ 700 g biowortelen
nachtje te laten weken!)
Meng intussen af en toe. Laat afkoelen en zet
® Bedek een ovenplaat met bakpapier. Snijd
in de koelkast”.
+ 400 trostomaten
+ 6 aubergines
400 g wortelen in 2 (ongeschild als ze bio
© Breng de tomatensaus verder op smaak.
« 2 bloemkolen
zijn) en snijd elke helft nog eens overlangs
Giet
2
4
van de saus in een luchtdichte pot en
+ Leourgette
in 2. Schik de wortelen met de snijkant naar
voeg er de gegrilde kerstomaten aan toe.
« Lbussel lente-uitjes
onder op de ovenplaat. Leg er de gehalveerde
Zetin de diepvriezer”.
+ 300 g gedopte edamameboontjes —
trostomaten op, met de snijkant naar boven.
Breng de rest van de tomatensaus op
+ 500 g rode wien
Voeg 4 ongepelde teentjes knoflook toe.
smaak met de koriander, het komijnpoeder
+ 350 g uien
+ 450 g gekookte biokikkererwten
Besprenkel met 2 el olijfolie, kruid met peper
en chili, naar eigen smaak. Voeg de uitgelekte
en zout, en bestrooi met 4 takjes tijm en
piquillo paprika's en de gekookte bonen toe.
» %eitroen
rozemarij
Schuif 35 min in de oven. Laat
+ 250 gminibolletes mozzarella di
Zet in de diepvriezer”.
bufala ‘Bocconcino’ Garofalo
afkoelen en zet in de diepvriezer”.
© Snipper de uien fijn en fruit ze 10 min op
© \erdeel 500 g kerstomaten over een
een matig vuurtje, in een braadpan met
+ 100 g parmigiano
+ 500 g yoghurt natur
ovenschaal, prik er gaatjes in, besprenkel ze
4 el olijfolie.
+ 2 verse knoflookbollen
met 2 el olijfolie, kruid ze met zout en bestrooi
@ Kook de basmatirijst volgens de instructies
« 1klein rood pepertje (optioneel)
ze met de rietsuiker. Meng en bak 30 min in
op de verpakking. Verdeel de rijst over
« 2 bussels koriander + 3 takjes
de oven.
2 potten. Voeg de gebakken uien in één van
» 1 bussel basilicum + 3 takjes
@ Bedek een ovenplaat met bakpapier.
de potten toe. Laat afkoelen en zet alles in
« 3takjes munt
Snijd de aubergines overlangs in 2, maak
de koelkast”.
+ Lbussel tjm
+ Atakjes rozemarijn
kruisgewijs insnijdingen in het vruchtvlees
® snijd de rest van de bloemkolen in
en schik ze met de snijkant naar boven op
fijne plakjes. Snijd 300 g wortelen met een
EEE)
DE AFDELING
de ovenplaat. Smeer elke auberginehelft in
schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette
KRUIDENIERSWAREN
met Lel olijfolie en bestuif met curry Madras.
overlangs tot spaghetti, met de grove kant van
« 3blikken gepelde tomatenblokjes
Bestrooi met 6 geriste takjes tijm en prik
de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze
Gx400 8)
3 teentjes knoflook in fijne plakjes in de
in een wok of in een grote sauteerpan met
« 1 bokaal ‘Piquillo paprika's”
aubergines. Laat ze 25 min roosteren.
4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe
El Corte Inglés (290 g, nettogewicht)
@ Snipper 2 teentjes knoflook en de rode uien
Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes
+ 350 g lange witte biobonen
fijn. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een
toe. Laat nog 5 min bakken. Laat afkoelen en
+ 100 g hazelnoten
stoofpan met 8 el olijfolie. Voeg de gepelde
zet in de koelkast”.
+ 500 g basmatirijst
tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat
© Doe 4 halve aubergines in een luchtdichte
+ 500 g spaghetti
+ Lafgestreken el ritsuiker
30 min op een heel zacht vuurtje pruttelen.
pot. Zet in de koelkast”.
© snijd 2 dikke horizontale plakken van
® Mix het vruchtvlees van 6 halve aubergines
« Lel honing
+ Zeltomatenconcentraat
+2 cm dikte uit het midden van elke
in de beker van de mixer met 2 ongeschilde
+ 5elmirin
bloemkool (dus 4 plakken in totaal) en houd
halve aubergines, 1 el gerookte paprika,
« Sel sojasaus
de rest apart. Bedek een ovenplaat met
2 el olijfolie, peper en zout tot een homogene
+ 3el gesuikerde sojasaus
bakpapier, schik er de bloemkoolplakken op
kaviaar. Laat afkoelen en zet in de koelkast”.
«#4 d olijfolie
en smeer ze in met 2 el olijfolie. Schuif ze
@ Meng de klassieke sojasaus, de honing en
« Lel ‘curry Madras’ Market Fresh
20 min in de oven. Laat afkoelen en zet in
de mirin in een pot. Snijd de tofu in 4 dikke
+ 2el zwarte sesamzaadjes
de koelkast*.
+ 50 g witte geroosterde sesamzaadjes
plakjes, leg ze in de marinade en bestrijk ze
O Verlaag de oventemperatuur tot 160°C.
langs alle kanten. Dek de pot af en zet in
+ 10 g komijnzaadjes
de koelkast.
« 15g venkelzaadjes
Mix de hazelnoten schoksgewijs in de beker
+ 20 g korianderzaadjes
van de hakmolen met de witte sesamzaadjes,
@ Meng de yoghurt met 2 el olijfolie, peper en
de komijn, de venkel, de koriander, de zwarte
zout. Verdeel over 2 aparte potten en zet in
+ 3el gerookte paprika
+ Zel korianderpoeder
peper, 2 el gerookte paprika en de fleur de sel,
de koelkast”.
« Lel komijnpoeder
tot een grofgemalen mengsel. Meng met de
+ Chilipoeder
+ 5g zwarte peperballetjes
« Lel fleur de sel
- Peper en zout
“Tenzij anders aangegeven, moeten alle bereidingen in luchtdichte potten bewaard worden.
Laat steeds goed afkoelen, sluit de pot en zet in de koelkast of in de diepvriezer.
86
D64 MeaPrepindd 86
11/09/20 11:39