Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 86 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 86
A KOOK JE WEEK BIJ ELKAAR KLAAR, START, PREPPEN MAAR! MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJES @ Verwarm de oven voor op 220°C. ontdooide kikkererwten en 1 el olijfolie. Bedek « Beieren @ Kook de witte bonen volgens de instructies een ovenplaat met bakpapier, verdeel er het + 500 g biotofu (1 mani pack) op de verpakking. (Vergeet niet om ze een mengsel over en schuif 30 min in de oven. + 600 g kerstomaten + 700 g biowortelen nachtje te laten weken!) Meng intussen af en toe. Laat afkoelen en zet ® Bedek een ovenplaat met bakpapier. Snijd in de koelkast”. + 400 trostomaten + 6 aubergines 400 g wortelen in 2 (ongeschild als ze bio © Breng de tomatensaus verder op smaak. « 2 bloemkolen zijn) en snijd elke helft nog eens overlangs Giet 2 4 van de saus in een luchtdichte pot en + Leourgette in 2. Schik de wortelen met de snijkant naar voeg er de gegrilde kerstomaten aan toe. « Lbussel lente-uitjes onder op de ovenplaat. Leg er de gehalveerde Zetin de diepvriezer”. + 300 g gedopte edamameboontjes — trostomaten op, met de snijkant naar boven. Breng de rest van de tomatensaus op + 500 g rode wien Voeg 4 ongepelde teentjes knoflook toe. smaak met de koriander, het komijnpoeder + 350 g uien + 450 g gekookte biokikkererwten Besprenkel met 2 el olijfolie, kruid met peper en chili, naar eigen smaak. Voeg de uitgelekte en zout, en bestrooi met 4 takjes tijm en piquillo paprika's en de gekookte bonen toe. » %eitroen rozemarij Schuif 35 min in de oven. Laat + 250 gminibolletes mozzarella di Zet in de diepvriezer”. bufala ‘Bocconcino’ Garofalo afkoelen en zet in de diepvriezer”. © Snipper de uien fijn en fruit ze 10 min op © \erdeel 500 g kerstomaten over een een matig vuurtje, in een braadpan met + 100 g parmigiano + 500 g yoghurt natur ovenschaal, prik er gaatjes in, besprenkel ze 4 el olijfolie. + 2 verse knoflookbollen met 2 el olijfolie, kruid ze met zout en bestrooi @ Kook de basmatirijst volgens de instructies « 1klein rood pepertje (optioneel) ze met de rietsuiker. Meng en bak 30 min in op de verpakking. Verdeel de rijst over « 2 bussels koriander + 3 takjes de oven. 2 potten. Voeg de gebakken uien in één van » 1 bussel basilicum + 3 takjes @ Bedek een ovenplaat met bakpapier. de potten toe. Laat afkoelen en zet alles in « 3takjes munt Snijd de aubergines overlangs in 2, maak de koelkast”. + Lbussel tjm + Atakjes rozemarijn kruisgewijs insnijdingen in het vruchtvlees ® snijd de rest van de bloemkolen in en schik ze met de snijkant naar boven op fijne plakjes. Snijd 300 g wortelen met een EEE) DE AFDELING de ovenplaat. Smeer elke auberginehelft in schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette KRUIDENIERSWAREN met Lel olijfolie en bestuif met curry Madras. overlangs tot spaghetti, met de grove kant van « 3blikken gepelde tomatenblokjes Bestrooi met 6 geriste takjes tijm en prik de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze Gx400 8) 3 teentjes knoflook in fijne plakjes in de in een wok of in een grote sauteerpan met « 1 bokaal ‘Piquillo paprika's” aubergines. Laat ze 25 min roosteren. 4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe El Corte Inglés (290 g, nettogewicht) @ Snipper 2 teentjes knoflook en de rode uien Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes + 350 g lange witte biobonen fijn. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een toe. Laat nog 5 min bakken. Laat afkoelen en + 100 g hazelnoten stoofpan met 8 el olijfolie. Voeg de gepelde zet in de koelkast”. + 500 g basmatirijst tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat © Doe 4 halve aubergines in een luchtdichte + 500 g spaghetti + Lafgestreken el ritsuiker 30 min op een heel zacht vuurtje pruttelen. pot. Zet in de koelkast”. © snijd 2 dikke horizontale plakken van ® Mix het vruchtvlees van 6 halve aubergines « Lel honing + Zeltomatenconcentraat +2 cm dikte uit het midden van elke in de beker van de mixer met 2 ongeschilde + 5elmirin bloemkool (dus 4 plakken in totaal) en houd halve aubergines, 1 el gerookte paprika, « Sel sojasaus de rest apart. Bedek een ovenplaat met 2 el olijfolie, peper en zout tot een homogene + 3el gesuikerde sojasaus bakpapier, schik er de bloemkoolplakken op kaviaar. Laat afkoelen en zet in de koelkast”. «#4 d olijfolie en smeer ze in met 2 el olijfolie. Schuif ze @ Meng de klassieke sojasaus, de honing en « Lel ‘curry Madras’ Market Fresh 20 min in de oven. Laat afkoelen en zet in de mirin in een pot. Snijd de tofu in 4 dikke + 2el zwarte sesamzaadjes de koelkast*. + 50 g witte geroosterde sesamzaadjes plakjes, leg ze in de marinade en bestrijk ze O Verlaag de oventemperatuur tot 160°C. langs alle kanten. Dek de pot af en zet in + 10 g komijnzaadjes de koelkast. « 15g venkelzaadjes Mix de hazelnoten schoksgewijs in de beker + 20 g korianderzaadjes van de hakmolen met de witte sesamzaadjes, @ Meng de yoghurt met 2 el olijfolie, peper en de komijn, de venkel, de koriander, de zwarte zout. Verdeel over 2 aparte potten en zet in + 3el gerookte paprika + Zel korianderpoeder peper, 2 el gerookte paprika en de fleur de sel, de koelkast”. « Lel komijnpoeder tot een grofgemalen mengsel. Meng met de + Chilipoeder + 5g zwarte peperballetjes « Lel fleur de sel - Peper en zout “Tenzij anders aangegeven, moeten alle bereidingen in luchtdichte potten bewaard worden. Laat steeds goed afkoelen, sluit de pot en zet in de koelkast of in de diepvriezer. 86 D64 MeaPrepindd 86 11/09/20 11:39
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 86