Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 60


Hier is pagina 60 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 60 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 60

EN A KEUKENCHALLENGE TECHNIEK #3 7 82 Y $ & saus KARAMELLISEREI Canard à l'orange is een klassieke TS zoet-zoute bereiding, waarbij het sinaasappelsap en de Grand Marnier voor die typische zoete karameltoets zorgen. 3 Hoe je dat voor elkaar krijgt? Verwarm de suiker met het sinaasappelsap om het te oxideren zonder dat het verbrandt. Hoe langer jij de suikers 2 verhit, hoe donkerder #2 én zoeter je saus. 5 ®- Bite alten tide bije Ge vuur, want het proces ve kan heel snel gaan. di oe, x € ch 7 } Y C5 ni Ee "a Û 98 KA “A cd " Rn u | r Dd > us Mk “+ Pe A à \ AC Soin NA SE kommetj BONES Re DRE Aan de slag as: A teren als sous-chef. met de techniek nr 60 F D10_DéfWeekendOmaKeuken.ndd 60 11/09/20 1444

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 60