Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

A KEUKENCHALLENGE

TECHNIEK #3

7

82

Y

$

&

saus KARAMELLISEREI

Canard à l'orange is

een klassieke

TS

zoet-zoute bereiding,

waarbij het

sinaasappelsap en de

Grand Marnier voor

die typische zoete

karameltoets zorgen.

3

Hoe je dat voor elkaar

krijgt? Verwarm

de suiker met het

sinaasappelsap om

het te oxideren zonder

dat het verbrandt. Hoe

langer jij de suikers

2

verhit, hoe donkerder

#2

én zoeter je saus.

5

®- Bite alten tide bije

Ge

vuur, want het proces

ve

kan heel snel gaan.

di

oe,

x



ch

7

}

Y

C5

ni

Ee

"a

Û

98

KA

“A

cd

"

Rn

u

|

r

Dd

>

us

Mk

“+

Pe

A

à

\

AC Soin

NA SE

kommetj

BONES

Re

DRE

Aan de slag

as:

A

teren als sous-chef.

met de techniek

nr

60

F

D10_DéfWeekendOmaKeuken.ndd 60

11/09/20 1444