Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 66


Hier is pagina 66 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 66 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 66

BÀ ne van pe CHEF HELP! MIJN SAUS wil niet indikken! Je kunt saus op heel wat manieren indikken, inkoken of reduceren. De beste manier? Geef je saus alle tijd om de perfecte consistentie te bereiken. Alleen als het snel-snel moet gebeuren, kun je een hulpmiddel inschakelen. JEROEN DE PAUW: “Velen gebruiken kun je het vuur gerust wat hoger draaien. bindmiddel om saus à la minute in te Overdrijf wel niet, anders krijg je een dikken, maar de beste manier is nog korst op de bodem van je pot of pan die je altijd om je saus op een natuurlijke saus onnodig reduceert én bitter maakt” manier te laten indikken. Wat ‘indikken’ precies inhoudt? Wel, je laat de saus in je pot of pan zachtjes pruttelen zonder “Bij een bouillon, deksel, waardoor al het overtollige vocht vanzelf verdampt. Je reduceert een wijnsaus of de hoeveelheid vloeistof best volgens de aanwijzingen in het recept, zodat de een pastasaus kun 27 structuur van je saus langzaamaan dikker A je het vuur gerust wordt én de smaak van je saus bijgevolg lekker intens is. Mmm!” wat hoger draaien?” “Hoelang duurt het precies om saus te “Stel dat ik geen tijd heb om mijn saus laten inkoken?” te laten indikken. Welke hulpmiddelen 7 JEROEN: “Vaak staat er in een recept: “Laat de saus tot de helft inkoken”, maar de kan ik dan gebruiken?” duur van het inkoken is variabel en JEROEN: “Je kunt je saus ook binden met aardappel, aardappelzetmeel, hangt af van de temperatuur, de grootte maiszetmeel, roux (/ boter + / bloem), van je pot, de hoeveelheid saus … Het is fü room of eigeel. Let op: om Klonters te dus geen exacte wetenschap. Mijn tip? vermijden, voeg je beetje bij beetje wat an Steek je lepel in je saus, Als de saus aan je saus toe aan je gekozen bindmiddel - en lepel blijft kleven en je er een streep kunt in trekken, heb je al ’n mooie consistente niet omgekeerd. Meng goed en voeg beide daarna pas toe aan de rest van je warme saus. Wil je de saus nog wat verder laten saus. Laat het geheel nog even verder pruttelen, zonder dat hij dikker wordt? pruttelen. Toch nog klonters? Haal dan de Zet het deksel dan op je pot of pan” mixer boven, want er is niets zo vervelend als een saus met ongewenste brokjes!” “Wat zijn vaak voorkomende fouten EE en a: tijdens het indikken?” FANTASTISCHE SAUZEN DIE JE JEROEN: “As je een saus op basis van HERFSTMENU OP SMAAK BRENGEN zuivelproducten maakt, mag je saus niet koken, maar wél pruttelen net Grand Veneur onder het kookpunt. Anders gaat je saus Pepersaus schiften en dat is natuurlijk zonde. Bij een Portosaus bouillon, een wijnsaus of een pastasaus Veenbessensaus nm De 0 00 0 100000000060 00 senen eee | te, OMA'S FAVORIET kh ar Maizena — het product én het merk — siert al sinds. Ns mensenheugenis menig voorraadkast. Wist je dat je oma dit I hulpmiddel niet alleen gebruikt om haar sauzen in te dicken maar ookom slagroom, pudding en meringue lekker stijf te ONTDEK AL krijgen? Ssst, niet doorvertellen! ONZE SAUS- RECEPTEN HIER Be; E Ps | 2 4 D72_ Conseil de chei_DEFindd 66 1109/20 1422

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 66