Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 38 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 38
BÀ vannaag Koo IK... GEBAKKEN GNOCCHI MET BUTTERNUT, FRIETJES IN DE SCHIL EN PANCETTA EN SALIEBOTER BALLETJES IN TOMATENSAUS © 1 U +35 MINKOOKTUD (+ 1.30 U RUSTTUD) @ GEMIDDELD © € A A PERS. Vetten: 29 - Koolhydraten: 73 g Vetten: 55g -Koolhydraten:48g © Vezeis.äg- Eiwitien: 288 a@ Vezels 12g- Eiwikten: 318 « 120 pancetta carbonara + 100 gparmigiano + 600 g biovarkensgehakt « 10 takjes tijm «lei «25 g boter + 800 g Nicola-aardappelen « 1 teentje knoflook + 800 g bintjes « 2elolifolie + 600 g biowortelen « 1 Kel gerookte paprika + 400 g biobutternut + 2 takjes salie + Auien + 2 el komijnpoeder + 250 g bioëm « Peper en zout + 800 g gepelde tomatenblokjes « Peper en zout (2 blikken) « Fleur de sel © Doe de ongeschilde aardappelen in een kookpot met koud « Wet olijfolie water, breng aan de kook en kook ze 35 min tot ze zacht zijn. Schil de aardappelen en plet ze met een pureestamper fijn. Kneed © Verwarm de oven voor op 220°C en bedek 2 ovenplaten met ze met 200 g bloem, 1 kl zout en het ei tot een stevig deeg, Laat bakpapier. Snijd de ongeschilde aardappelen in dikke frietjes. 30 min rusten. Meng ze met 4 el olijfolie, 1 el gerookte paprika en 6 takjes geriste © Bestuif je werkblad met bloem en rol worstjes van het deeg tijm. Schik ze naast elkaar op een ovenplaat en schuif ze in de € 2,5 cm breed). Snijd ze in stukken van + 3 cm (wrijf je handen oven. Snijd de wortelen schuin in dikke schijfjes (ongeschild als ze bio zijn). Meng ze met 2 el olijfolie, verdeel ze over de andere regelmatig in met bloem, dat vergemakkelijkt het werk). Bestuif een dienschotel met bloem en leg er de gnocchi één voor één ovenplaat en schuif ze ook in de oven. Reken 25 min baktijd op. Kerf er streepjes in met een vork. Laat 1 u onafgedekt in de (dus 30 min in totaal voor de frietjes). koelkast rusten. @ Hak intussen de uien en fruit ze 5 min op een zacht vuurtje © Bak de pancetta op een zacht vuurtje in een grote in een stoofpan met 3 el olijfolie, het geperste teentje knoflook antiaanbakpan en verhoog het vuur zodra het vet begint te en 2 takjes tijm. Voeg 1 el komijn, peper, zout en de tomaten toe. Laat 15 min sudderen. smelten. Laat de pancetta op keukenpapier uitlekken. Fruit de salieblaadjes kort in het vet van de pancetta en laat ze ook ® Kneed het gehakt met 1 el komijn en % el gerookte paprika. Breng verder op smaak. Rol het gehakt tot balletjes en bak ze kort op keukenpapier uitlekken. Snijd de ongeschilde butternut in kleine blokjes en fruit ze 10 min op een zacht vuurtje, in goudbruin op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met dezelfde braadpan. de rest van de olijfolie. Overgiet de balletjes met de saus, zet het deksel op de pan en laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen. © Bak intussen de gnocchi 3 min per kant goudbruin op een zacht vuurtje, in een grote braadpan met de gesmolten boter. © Kruid de wortelen en de frietjes lichtjes met fleur de sel. Voeg Voeg de butternut, de pancetta en de salie toe. Bak nog 1 min al de wortelen toe in de sauteerpan met de balletjes, werk af met roerend op een hoog vuur. tijm en dien heel warm op. @ Besprenkel met een scheutje olijfolie en serveer met de 8 geraspte parmigiano. @- Geef je tomatensaus gerust een boost met wat Espelettepeper of chili. GEVULDE AARDAPPELEN MET GEROOKTE FOREL Vetten: 22g- Koolhydraten: 28g a@ Vezels:3g- Ebvitien: 21 « 250 g gerookte foreffilets @ Verwarm de oven voor op 200°C. Wikkel elke aardappel in « 4 heel grote vastkokende aardappelen aluminiumfolie en bak ze 1 u in de oven. « 1 courgette © Meng de verkruimelde forel met de helft van de room, de verse « YA bussel radijzen kaas, de fijngehakte lente-uitjes (houd een beetje apart voor de « 2 lente-uitjes afwerking), de helft van de 3 soorten fijngesneden kruiden, peper 2 dl zure room + 200 g verse kaas en zout. ® snijd de courgette eerst in lange plakjes, dan in spaghetti. Snijd « 4 takjes dragon « 4 takjes bieslook de radijzen in schijfjes. « 4 takjes dille © snijd de aardappelen overlangs in 2 open en beleg ze met het « Peper en zout forelmengsel. Voeg de rest van de zure room toe, samen met de courgettespaghetti, de radijzen, en de rest van het lente-uitje en PINOT GRIS INGERSHEIM van de kruiden. Kruid met peper en serveer. Frankrijk - Elzas Deze uitgebalanceerde wijn met aroma's van bloemen en fruit is -W- Voeg geen zout toe zonder erst de hereiing te proeven: gerookte forel is op 5 zich al heel gezouten. de perfecte match bij forel. 38 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. D20_Aujourd huij achele.indd 38 ® 1109/20 11:00
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 38