Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 25 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 25
SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN " PREISOEP PREIFLANS MET PANCETTA ROODBAARSHAAS IN DE OVEN MET APPEL EN KOKOSMELK MET PREISTOEMP 5 MIN + 20 MIN KOOKTUD © GEMAKKELUK Vetten:23g- Koolhydraten 3g a@ Vezels:1g - Evitten:14 g vetien: 19 g - Koolhydraten: 39 g Vetten: 21, Koolhydraten: 17 g 9 Vezels:7g Eiwitten: 338 ©® zels.5g- Eiwitten.4g Verwarm de oven voor op 180°C Kort het groen van 1 bussel prei voor Maak 2 preistengels (met het groen) (heteluchtoven). Bak 240 g pancetta de helft in (gebruik de rest van het schoon en snipper ze fijn. Hak 1 ui. Schil carbonara Rosa dell’Angelo in groen eventueel om soep te maken). 1 appel en snijd hem in kleine stukjes. een braadpan op een zacht vuurtje. Verhoog het vuur naarmate het vet Houd % preistengel apart en snijd de Fruit alles gedurende 2 min in een rest in schijfjes. Schil 800 g bloemige kookpot met 40 g gesmolten boter en begint te smelten. Laat de pancetta op aardappelen en snijd ze in stukken. 2 el ‘Thai Mix’ Market Fresh. keukenpapier uitlekken. Maak Doe de prei en de aardappelen in een Voeg 11 water, 2,5 dl kokosmelk en 1preistengel (met het groen) schoon, kookpot, overgiet ze met water, voeg 2 verkruimelde groentebouillonblokjes snipper hem fijn en kook hem 2 min in 1 verkruimeld gevogeltebouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat 20 kokend gezouten water. Giet de prei af en laat hem in koud water schrikken. Giet toe en breng aan de kook. Kook 25 min min op een zacht vuurtje pruttelen. zonder deksel op een vrij hoog vuur, tot Mix de soep fijn, breng ze verder op hem opnieuw af en druk goed aan om er zoveel mogelijk water uit te persen het water bijna volledig verdampt is. smaak en bestrooi ze met 1 appel in Snijd de andere helft van de preistengel fijne staafjes. Werk eventueel af met (150 g netto). Mix de prei fijn met in heel fijne lange slierten. Dompel ze een beetje rozemarijn of koriander en 15 dl room en meng er dan 4 eieren Thaise kruiden. in water met ijsblokjes en zet ze in de onder. Voeg de helft van de pancetta. koelkast. Verwarm de oven voor op toe en breng verder op smaak. Verdeel 180°C. Verdeel 600 g roodbaarshaas in de bereiding over 6 vuurvaste potjes of een muffinbakvorm. Schuif 35 min in de 4 porties, bestrijk ze rondom met 2el olijfolie en schik ze in een PREI OP AZIJN oven. Ontvorm de flans, werk ze af met de rest van de opgewarmde pancetta en ovenschaal. Kruid met peper en zouten 15 MIN +12 U KOELTUD @ GEMAKKELUK schuif 10 min in de oven. dien ze meteen op, als voorgerecht. Plet de aardappelen en de prei. Breng ze Yeten:0g- Koolhydraten:7g verder op smaak. Dresseer de stoemp © 6 Vezels:2g- Elvitien: 18 % Heb je een Kleine conventionele oven? op de borden met de vis, de uitgelekte Geen probleem: zet je vuurvaste potjes in een preislierten en 4 el kappertjes. ovenschaal met warm water (tot 2/3 van de hoogte van de potjes) en bak de flans Besprenkel met een scheutje olijfolie au bain-marie. en serveer. Breng 2,5 dl wittewijnazijn aan de @- wag het nog smeuiger zijn? Plet de stoemp ” kook met 50 gkristalsuiker, met 50 g boter. 3 takjes tijm, 2 laurierblaadjes, 1kl roze peper, peper en zout. Maak 2 preistengels met een beetje groen PREIROLLETJES, GEGRILDE ZEEBAARS EN MOUSSELINESAUS schoon (bewaar de rest van het groen voor een soep) en snijd ze in 4 stukken. Schik de preistukken verticaal in een Veren: 27g - Koolhydraten: 12g bokaal en overgiet ze helemaal met ag Vezeis.äg- Eiwitten:24g de kokende azijn. Sluit de bokaal, laat volledig afkoelen en zet tot de volgende Verwijder het groen van 1 bussel prei (bewaar het om soep te maken) en snijd de rest dag in de koelkast. Snipper de prei en in lange reepjes. Kook ze 2 min in kokend gezouten water. Giet ze af en schik ze mooi meng hem onder een slaatje, serveer vlak in een warme schaal. Besprenkel de preireepjes met 4 el olijfolie en kruid ze met peper en zout. Rol ze met een vleesvork tot hoopjes op, net als tagliatelle, en houd de prei als garnituur bij een raclette of bij fijne vleeswaren … ze warm. Smeer 600 g zeebaarsfilets met vel in met 2 el olijfolie. Gril ze 2 min per Ook superlekker bij het aperitief, kant in een hete antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof. Kruid met peper en in schijfjes op toastjes met paté. zout. Warm tegelijk 2,2 dl verse mousselinesaus op (l zakje, gamma Culinary) 4 volgens de instructies op de verpakking. Serveer de preirolletjes met de saus en de Je kunt prei op azijn + 1 maand in de koelkast vis. Smakelijk! bewaren, op voorwaarde dat de stukken goed 4 in de azijn ondergedompeld bljven. ilje indruk maken met je garnituur? Snijd wat preiwit in ultrafijne slierten en bak ze kort in druivenpitolie. 25 D03_DeSaisonPoreaux.indd 25 1109/20 11:22
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 25