Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 65 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65

MECHELSE KOEKOEK MET BUTTERNUTPUREE ERE im Ball an 5 taurant Balls Glor m We = C. 4 Le a a ID FON Ui en 40 min nm > a a “a en 5 # = 4p er 4 filets van Mechelse koekoek 320 g kalfsgehakt 500 g butternut pompoen nn a 50 g pistachenoten nd qui Meng het gehakt met de pistachenootjes. Kruid met peper en zout. 1 teentje knoflook Snij de filets open, leg ze op vershoudfolie en schep er de vulling op. Maak er een worst van en rol de folie er strak rond. 3 takjes tijm 2 blaadjes laurier Breng een pot water op een zacht vuur tot bij het kookpunt. nootmuskaat Laat de ingepakte rollades er 20 minuten in garen. peper en zout Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Stoof aan in boter. 1 tl kippenkruiden Schil de pompoen, snij in stukken. Laat samen met de gevogeltefond, enkele klontjes boter de laurier en de tijm in de stoofpot sudderen tot de pompoen gaar is. Giet af en verwijder de kruiden. Mix met een klont boter, peper, zout en 400 ml Lacroix gevogeltefond nootmuskaat tot een fijne puree. Pepersaus Haal de rollades uit het water en uit de folie. Kleur ze goudbruin in boter. 1sjalot Kruid met de kippenkruiden en hou warm. 125 ml room Pel en snipper de sjalot. Fruit ze in boter in de pan van het vlees. 2 el sojasaus Voeg de sojasaus, de kalfsfond en de peperkorrels toe en laat op matig vuur inkoken tot een kwart. Roer er de room door. 2 el groene peperkorrels Snij de rollades in plakken en dien op met de 15 g boter puree en de saus. Heerlijk met pancetta, wortelen 400 ml Lacroix kalfsfond en gestoomde spruitjes. ee 7) A Echte Zondagse kost, dus daar hoort een Im romige pepersaus bij!- Wim Ballieu Cf Öl Fi D —— ONIDEK 00K ONZE ANDERE FONDS EN REGEPIEN OP LACROIX.BE PUB_LacroixFondsindd 65 1009/2020 16:30

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65