Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 65 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65
MECHELSE KOEKOEK MET BUTTERNUTPUREE ERE im Ball an 5 taurant Balls Glor m We = C. 4 Le a a ID FON Ui en 40 min nm > a a “a en 5 # = 4p er 4 filets van Mechelse koekoek 320 g kalfsgehakt 500 g butternut pompoen nn a 50 g pistachenoten nd qui Meng het gehakt met de pistachenootjes. Kruid met peper en zout. 1 teentje knoflook Snij de filets open, leg ze op vershoudfolie en schep er de vulling op. Maak er een worst van en rol de folie er strak rond. 3 takjes tijm 2 blaadjes laurier Breng een pot water op een zacht vuur tot bij het kookpunt. nootmuskaat Laat de ingepakte rollades er 20 minuten in garen. peper en zout Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Stoof aan in boter. 1 tl kippenkruiden Schil de pompoen, snij in stukken. Laat samen met de gevogeltefond, enkele klontjes boter de laurier en de tijm in de stoofpot sudderen tot de pompoen gaar is. Giet af en verwijder de kruiden. Mix met een klont boter, peper, zout en 400 ml Lacroix gevogeltefond nootmuskaat tot een fijne puree. Pepersaus Haal de rollades uit het water en uit de folie. Kleur ze goudbruin in boter. 1sjalot Kruid met de kippenkruiden en hou warm. 125 ml room Pel en snipper de sjalot. Fruit ze in boter in de pan van het vlees. 2 el sojasaus Voeg de sojasaus, de kalfsfond en de peperkorrels toe en laat op matig vuur inkoken tot een kwart. Roer er de room door. 2 el groene peperkorrels Snij de rollades in plakken en dien op met de 15 g boter puree en de saus. Heerlijk met pancetta, wortelen 400 ml Lacroix kalfsfond en gestoomde spruitjes. ee 7) A Echte Zondagse kost, dus daar hoort een Im romige pepersaus bij!- Wim Ballieu Cf Öl Fi D —— ONIDEK 00K ONZE ANDERE FONDS EN REGEPIEN OP LACROIX.BE PUB_LacroixFondsindd 65 1009/2020 16:30
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65