Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MECHELSE KOEKOEK MET

BUTTERNUTPUREE

ERE

im Ball

an

5

taurant Balls

Glor

m

We

=

C.

4

Le

a

a

ID

FON

Ui

en

40 min

nm

> a

a

“a

en

5

#

=

4p

er

4 filets van Mechelse koekoek

320 g kalfsgehakt

500 g butternut pompoen

nn

a

50 g pistachenoten

nd

qui

Meng het gehakt met de pistachenootjes. Kruid met peper en zout.

1 teentje knoflook

Snij de filets open, leg ze op vershoudfolie en schep er de vulling op.

Maak er een worst van en rol de folie er strak rond.

3 takjes tijm

2 blaadjes laurier

Breng een pot water op een zacht vuur tot bij het kookpunt.

nootmuskaat

Laat de ingepakte rollades er 20 minuten in garen.

peper en zout

Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Stoof aan in boter.

1 tl kippenkruiden

Schil de pompoen, snij in stukken. Laat samen met de gevogeltefond,

enkele klontjes boter

de laurier en de tijm in de stoofpot sudderen tot de pompoen gaar is.

Giet af en verwijder de kruiden. Mix met een klont boter, peper, zout en

400 ml Lacroix gevogeltefond

nootmuskaat tot een fijne puree.

Pepersaus

Haal de rollades uit het water en uit de folie. Kleur ze goudbruin in boter.

1sjalot

Kruid met de kippenkruiden en hou warm.

125 ml room

Pel en snipper de sjalot. Fruit ze in boter in de pan van het vlees.

2 el sojasaus

Voeg de sojasaus, de kalfsfond en de peperkorrels toe en laat op matig vuur

inkoken tot een kwart. Roer er de room door.

2 el groene peperkorrels

Snij de rollades in plakken en dien op met de

15 g boter

puree en de saus. Heerlijk met pancetta, wortelen

400 ml Lacroix kalfsfond

en gestoomde spruitjes.

ee

7)

A

Echte Zondagse kost, dus daar hoort een

Im

romige pepersaus bij!- Wim Ballieu

Cf

Öl

Fi

D

—— ONIDEK 00K ONZE ANDERE FONDS EN REGEPIEN OP LACROIX.BE

PUB_LacroixFondsindd 65

1009/2020 16:30