Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MECHELSE KOEKOEK MET
BUTTERNUTPUREE
ERE
im Ball
an
5
taurant Balls
Glor
m
We
=
C.
4
Le
a
a
ID
FON
Ui
en
40 min
nm
> a
a
“a
en
5
#
=
4p
er
4 filets van Mechelse koekoek
320 g kalfsgehakt
500 g butternut pompoen
nn
a
50 g pistachenoten
nd
qui
Meng het gehakt met de pistachenootjes. Kruid met peper en zout.
1 teentje knoflook
Snij de filets open, leg ze op vershoudfolie en schep er de vulling op.
Maak er een worst van en rol de folie er strak rond.
3 takjes tijm
2 blaadjes laurier
Breng een pot water op een zacht vuur tot bij het kookpunt.
nootmuskaat
Laat de ingepakte rollades er 20 minuten in garen.
peper en zout
Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Stoof aan in boter.
1 tl kippenkruiden
Schil de pompoen, snij in stukken. Laat samen met de gevogeltefond,
enkele klontjes boter
de laurier en de tijm in de stoofpot sudderen tot de pompoen gaar is.
Giet af en verwijder de kruiden. Mix met een klont boter, peper, zout en
400 ml Lacroix gevogeltefond
nootmuskaat tot een fijne puree.
Pepersaus
Haal de rollades uit het water en uit de folie. Kleur ze goudbruin in boter.
1sjalot
Kruid met de kippenkruiden en hou warm.
125 ml room
Pel en snipper de sjalot. Fruit ze in boter in de pan van het vlees.
2 el sojasaus
Voeg de sojasaus, de kalfsfond en de peperkorrels toe en laat op matig vuur
inkoken tot een kwart. Roer er de room door.
2 el groene peperkorrels
Snij de rollades in plakken en dien op met de
15 g boter
puree en de saus. Heerlijk met pancetta, wortelen
400 ml Lacroix kalfsfond
en gestoomde spruitjes.
ee
7)
A
Echte Zondagse kost, dus daar hoort een
Im
romige pepersaus bij!- Wim Ballieu
Cf
Öl
Fi
D
—— ONIDEK 00K ONZE ANDERE FONDS EN REGEPIEN OP LACROIX.BE
PUB_LacroixFondsindd 65
1009/2020 16:30